Sanolabor

Obveščamo vas, da so zaradi zaostrovanja ukrepov spremenjeni tudi odpiralni časi v nekaterih prodajalnah Sanolabor. Delovne čase si lahko ogledate tukaj.
 

Šifra:

Back on Track Welltex trak, 5 m
Novo
Back on Track Welltex trak, 5 m
    Za povečavo kliknite na sliko

Welltex trak povečuje prekrvavitev, izboljšuje gibljivost, preprečuje zakrčenost mišic in zmanjšuje možnost poškodb. Več>>

18,50 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Ker je dovolj mehek, da ne podpira vezi in mišic, za namestitev specifična znanja ali obisk fizioterapevta niso potrebni. 

Back on Track Per4mance Gear je linija visoko-tehnoloških tekstilnih izdelkov in športnih oblačil. Welltex® infrardeča tehnologija. Welltex® s trajno vtopljenimi keramičnimi delci, na naraven način odbija telesno toploto / infrardečo energijo in povečuje prekrvavitev, pomaga preprečiti zakrčenost mišic in izboljšuje gibljivost sklepov. Welltex® tehnologija vam ponuja najboljšo pripravo za fizično aktivnost in regeneracijo, ne glede na vašo fizično pripravljenost in cilje. Ohranja vas tudi suhe, saj odvaja pot in vlago.

Navodila

Obilno nalepite na želeno mesto. Priporoča se, da je trak nalepljen do 5 dni.

Sestava

47% poliester, 47% bombaž, 6% elastan;

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Majica s kratkimi rokavi Back on Track
Majica s kratkimi rokavi Back on Track

Back on Track majica s kratkimi rokavi, z infrardečimi valovi globinsko (3-4 cm) pregreva tkivo in tako učinkovito sprošča vezi in mišice, deluje protivnetno, pospešuje zdravljenje po poškodbah in aktivno lajša bolečine tudi pri kroničnih stanjih ter starostnih in degenerativnih spremembah (npr. obraba hrustanca...) Določena kronična stanja je možno tudi učinkovito zavirati, daje pa tudi intenziven toplotni učinek.

52,75 €
 
Hladno-topli obkladki 10 cm x 10 cm, 1 kom
Hladno-topli obkladki 10 cm x 10 cm, 1 kom

Hladno-topli obkladki, polnjeni z gelom za lajšanje bolečin. 

2,09 €
 
Octenisan MD nazalni gel 5ML
Octenisan MD nazalni gel 5ML

Octenisan MD nazalni gel je gel na vodni osnovi, ki se uporablja za vlaženje, čiščenje in dekontaminacijo nosnega preddvora s pomočjo fizičnega čiščenja ter za podporno zdravljenje ran nosnega epitela.

11,53 €
 
Zapestna trakova proti slabosti za otroke, 2 kosa
Zapestna trakova proti slabosti za otroke, 2 kosa

Cilj akupresurnih zapestnic je zmanjševanje slabosti pri potovanju. Akupresurni zapestni trakovi delujejo na podlagi pritiska na akupresurno točko perikarda 6 (P6), ki se imenuje Nei – kuan točka in se nahaja na notranji strani zapestja.

9,04 €
 
Športni kineziološki trak proti poškodbam Mecron, rumen, 5 cm x 5 m
Športni kineziološki trak proti poškodbam Mecron, ...

Mecron elastic tape je elastični športni in terapevtski trak, ki se uporablja pri izvajanju kineziologije. Raztegljiv je kot naša koža, do okoli 30 %. V športu so se kineziološki trakovi uporabljali le v profesionalne namene. Danes pa se ta tehnika uspešno uporablja na različnih športnih področjih kot tudi pri fizioterapiji.

10,60 €
 
Medicinski pripomoček
HyperOil gel, 30 ml
HyperOil gel, 30 ml

Medicinski pripomoček za celjenje ran na koži.

15,89 €