Sanolabor

 

Aloe Arborescens & Granatno jabolko napitek Helio Medico, 330 ml
Aloe Arborescens & Granatno jabolko napitek Helio Medico, 330 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

Bio napitek iz ekološko pridelanega soka Aloe Arborescens (30 odstotkov), soka granatnega jabolka iz zgoščenega soka (30 odstotkov), sladkan z bio medom, brez konzervansov. Alojin sok je pridelan iz svežih listov rastline po metodi hladnega stiskanja. Več>>

11,89 €
    V košarico

Izdelka ni na zalogi.
Dobava: predvidoma 1 teden.

Blagovna znamka:

Helio Medico

Helio Medico

Podroben opis

Sestavine napitka in posledično tudi napitek so biološke in sledijo strogemu postopku EU certifikacije. Sok Aloje Arborescens kot osnovna sestavina je pridelan iz rastline zrasle v Italiji in sledi ekološkemu procesu tako v fazi rasti, kultivacije, predelave in prodaje. Pridelan je po metodi hladnega stiskanja – HPP.  Aloja vsebuje 20 od 22 človeku potrebnih aminokislin, od teh je sedem od osmih esencialnih. Sok vsebuje salicilno kislino in saponine.

Bio soka granatnega jabolka je v napitku 30-odstoten in je prava C-vitaminska »bomba«, oborožen pa je tudi z zalogami vitaminov B-kompleksa. Ko temu prištejemo še veliko kalija in fosforja, je kombinacija vitaminov naravnost popolna.

Navodila

Priporočen dnevni vnos je dva krat po dve jedilni žlici pol ure pred obrokom.

Opozorila

Pred uporabo pretresite. Hranite v suhem prostoru, zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo. Odprt izdelek hranite v hladilniku in ga porabite v tridesetih dneh.

Rok uporabe je eno leto od proizvodnje in je odtisnjen na pokrovčku.

Sestava

Sok iz svežih listov aloe arborescens (30 odstotkov) pridelan po metodi HPP, voda, bio sok granatnega jabolka iz zgoščenega soka (30 odstotkov), bio med, stabilizator (pektin).

Povprečna hranilna vrednost na 100 ml: energijska vrednost 248 kJ / 59 kcal, maščobe 0 g (od tega nasičene maščobe 0 g), ogljikovi hidrati 14,6 g ( od tega sladkorji 14,3 g), prehranske vlaknine 0 g, beljakovine 0 g, sol 0 g.

Zaloga v prodajalnah

Trenutno je izdelek na zalogi v naslednjih prodajalnah:

V ostalih prodajalnah izdelka trenutno ni na zalogi.

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Ekološki aloe vera sok Pukka, 500 ml
Ekološki aloe vera sok Pukka, 500 ml

Hladno pridelan in nefiltriran organski aloe vera sok. Povsem naraven, brez dodatkov.

18,36 €
 
Bio sok granatnega jabolka Eden, 750 ml
Bio sok granatnega jabolka Eden, 750 ml

Bio sok granatnega jabolka Eden je zelo bazičen, iz sveže nabranega in na soncu dozorelega sadja pripravljen sok, s polno sadno aromo. Vsebuje naravno prisotne polifenole v sadju.

8,19 €
 
Čisti sok Aloe Vera Esi maksimalna moč, 1 l
Čisti sok Aloe Vera Esi maksimalna moč, 1 l

Sok Aloe vera Esi blagodejno vpliva na imunski sistem, pripomore k ohranjanju naravnih obrambnih mehanizmov, obnavlja življenjsko energijo in krepi zmogljivost organizma z vnosom vitaminov, mineralov in aminokislin.

26,75 €
 
Sok aloe vera Ursaft, 750 ml
Sok aloe vera Ursaft, 750 ml

Bio aloe vera 100-odstotni čisti sok, naravno moten.

36,38 €
 
Aloe Arborescens & Ingver napitek Helio Medico, 330 ml
Aloe Arborescens & Ingver napitek Helio Medico, ...

Bio napitek iz ekološko pridelanega soka Aloe Arborescens (30 odstotkov), ingverjevega soka (12 odstotkov), sladkan z bio medom, brez konzervansov. Alojin sok je pridelan iz svežih listov rastline po metodi hladnega stiskanja.

11,89 €
 
Aloe Arborescens & Aronija napitek Helio Medico, 330 ml
Aloe Arborescens & Aronija napitek Helio Medico, ...

Bio napitek iz ekološko pridelanega soka Aloe Arborescens (30 odstotkov), soka aronije iz zgoščenega soka (30 odstotkov), sladkan z bio medom, brez konzervansov. Alojin sok je pridelan iz svežih listov rastline po metodi hladnega stiskanja.

11,89 €