Sanolabor

 

Šifra:

Glizigen pršilo z aplikatorjem, 60 ml
Glizigen pršilo z aplikatorjem, 60 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

Je nežen naraven proizvod namenjen negi intimnega predela. Priporočamo ga za nego med menstruacijo, po spolnem odnosu, po športni aktivnosti, v vročem vremenu.
  Več>>

14,99 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Je diskreten, praktičen izdelek za pršenje, ki čisti intimno območje brez potrebe po spiranju. Aktivne sestavine zdravila Glizigen pomagajo pri lajšanju intimnega draženja. Namenjen je za vsakodnevno intimno higieno žensk in moških, še posebno med menstruacijo in nosečnostjo, po telesni aktivnosti, kopanju v bazenih ali po spolnem odnosu. Idealen je pri potovanjih, ko greste v telovadnico ali na bazen.

Vsi izdelki Glizigen vsebujejo glicirizinsko kislino. Aktivirana glicirizinska kislina deluje hitro in kompleksno higiensko, medtem, ko mlečna kislina pomaga ohranjati intimni predel na ravni naravnega pH.

 

Navodila

Uporaba: Izdelek držite v pokončnem položaju in popršite neposredno na intimni predel. Priporočene so 3-4 popršitve dnevno, vendar se po potrebi lahko uporablja tudi večkrat.
 

Opozorila

Opozorila: Izdelek je namenjen le za zunanjo uporabo. Z uporabo takoj prenehajte, če se pojavi kožni osip ali če pride do razdraženosti kože. Dolgotrajen nenavaden vonj ali izcedek lahko nakazujejo stanje, o katerem se nujno posvetujte z zdravnikom. Hranite izven dosega otrok. Dermatološko testirano. Embalaža brez škodljivih snovi.
 

Sestava

Propylene Glycol, Aqua, Polysorbate 80, Glycyrrhizic Acid.

Sorodni izdelki

Glizigen intimni gel, 250 ml
Glizigen intimni gel, 250 ml

Je nežen naraven proizvod namenjen negi in higieni intimnega predela.

13,96 €
 
Micovag Plus, 10 vaginalnih globul po 2 g
Micovag Plus, 10 vaginalnih globul po 2 g

Vaginalne globule so namenjene dopolnilnemu zdravljenju vaginalnih glivičnih vnetij. Medicinski pripomoček.

9,68 €
 
Vaginalna krema Vitagyn, 30 g
Vaginalna krema Vitagyn, 30 g

Terapija pri bakterijski vaginozi, ponavljajoče okužbe sečil, ponavljajoča vaginalna vnetja in po zdravljenju z antibiotiki.

12,23 €
 
Pena za intimno nego Vitagyn, 150 ml
Pena za intimno nego Vitagyn, 150 ml

Preprečevanje vaginalnih vnetij, tudi med posebnimi fiziološkimi stanji, kot so: nosečnost, po porodu, pred in med menstruacijo, po menopavzi.

11,66 €
 
Gynophilus vaginalne kapsule, 14 kos
Gynophilus vaginalne kapsule, 14 kos

Neravnovesje vaginalne flore, (posebej kot posledica zdravljenja z antibiotiki/antimikotiki), ki lahko povzroča srbenje, neprijeten vonj, neobičajen izcedek, pekoč občutek, draženje.

9,99 €
 
Medicinski pripomoček
Vaginalne ovule Cicatridina, 10 x 2 g
Vaginalne ovule Cicatridina, 10 x 2 g

Medicinski pripomoček. Vaginalne ovule Cicatridina pomagajo pri atrofičnih in distrofičnih stanjih vaginalne sluznice, suhosti nožnice ter celijo rane po porodu. 

12,44 €