Sanolabor

 

Šifra:

Aktivirano oglje kokosa Karbonoir, 30 ml
Aktivirano oglje kokosa Karbonoir, 30 ml
Aktivirano oglje kokosa Karbonoir, 30 ml
Aktivirano oglje kokosa Karbonoir, 30 ml
Aktivirano oglje kokosa Karbonoir, 30 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

Aktivirano oglje je super naravna alternativa za beljenje in čiščenje zob, saj je pridelano iz kokosovih lupin, katerim ni dodanih umetnih substanc.  Več>>

13,20 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Aktivirano oglje iz kokosovih lupin za beljenje zobe je popolnoma naraven izdelek, ki z zob odstrani umazanijo in poskrbi za snežno bel nasmeh.

Aktivirano oglje iz kokosovih lupin je fino, črn mlet prah, ki nima okusa ali vonja in je super alternativa za beljenje zob. Vse zobne paste, ki belijo zobe so kemijskega izvora, naše oglje pa je pridelano na povsem naraven način, zato strah pred morebitnimi poškodbami ni. 

Karbonoir aktivirano kokosovo oglje odstrani madeže kave, zelenega čaja,borovnic, rdečega vina in cigaret, obloge ter mikroorganizme z dlesni. Prav tako odpravi vse bakterije, ki povzročajo slab zadah, zaradi katerega nam je lahko zelo nerodno in posledično izgubimo kanček samozavesti.

Poleg tega pa oglje nima naloge samo, da naredi naše zobe boj bele pač pa poskrbi tudi za njihovo zdravje, saj nase veže toksine iz ustne votline in pomaga ohranjati pH ustne votline. Ne poskrbi zgol za lep nasmeh, ampak tudi pripomore k preprečevanju zobne gnilobe. 

Navodila

IIzdelek se lahko uporablja dnevno, saj ne poškoduje zob in sklenine ter prav tako ne poškoduje obzobne površine. Zobno ščetko zmočite in tapnete v aktivirano oglje. Začnete s krtačenjem in nežno ščetkajte 3 minute in počakate minuto, da oglje resnično absorbira umazanijo iz zob in medzobnih prostorov. Po ščetkanju dobro sperite z vodo. V kolikor vam je občutek oglja neprijeten, mu lahko dodate zobno pasto, ki bo dodala svežino.

Hranite v hladnem in suhem prostoru.

Opozorila

Hranite izven dosega otrok. Izdelka ne zaužijte. Zaradi praškastih delcev se izogibajte vdihovanju izdelka.
 

Sestava

INCI:Activated Charcoal

Sorodni izdelki

Jordan zobna ščetka Target White, soft
Jordan zobna ščetka Target White, soft

Zobna ščetka Jordan Target White, soft z novimi sprednjimi daljšimi ščetinami WhiteTechTM za učinkovito odstranjevanje dnevnih madežev na zobeh.

1,90 €
 
Jordan zobna ščetka Target White, medium
Jordan zobna ščetka Target White, medium

Zobna ščetka Jordan Target White z novimi sprednjimi daljšimi ščetinami WhiteTechTM za učinkovito odstranjevanje dnevnih madežev na zobeh.

1,90 €
 
Sonična električna zobna ščetka Philips Sonicare DiamondClean HX9332/04
Sonična električna zobna ščetka Philips Sonicare ...

Bolj beli in zdravi zobje vse življenje. Najboljša sonična zobna ščetka za beljenje Philips Sonicare.

209,99 €
 
Curaprox set - White is Black
Curaprox set - White is Black

Curaprox White is Black belilna zobna pasta odstrani zabarvanje zob z aktivnim ogljikom, ki madeže vpije in jih nežno odstrani, ob tem pa ne poškoduje zobne sklenine. Priložena je zobna ščetka Curaprox CS 5460 ultrasoft.

26,98 €
 
Curaprox set - Black is White
Curaprox set - Black is White

Curaprox Black is White – belilna zobna pasta, ki odstrani zabarvanje zob z aktivnim ogljikom, ki madeže vpije in jih nežno odstrani, ob tem pa ne poškoduje zobne sklenine. Priložena je tudi različica Black is White zobna ščetka Curaprox CS 5460 ultrasoft.

26,98 €
 
Zobna ščetka z mehkimi ščetinami iz bambusovega oglja Karbonoir
Zobna ščetka z mehkimi ščetinami iz bambusovega ...

Zobna ščetka z mehkimi ščetinami impregniranimi z aktivnim ogljem.

3,95 €