Sanolabor

POMEMBNO OBVESTILO: priporočamo, da se v izogib širjenju virusa odločite za spletno plačilo s plačilom po predračunu ali s plačilno kartico. Le v tem primeru vam bo lahko poštar dostavil paket do vašega naslova (pred prihodom vas bo poklical in dogovorili se boste za mesto dostave brez fizičnega kontakta). Če se boste odločili za plačilo po povzetju, boste prejeli listek-obvestilo v nabiralnik in paket boste morali sami prevzeti na vaši lokalni pošti.
Zaradi izredno povečanega števila spletnih naročil lahko prihaja do zamud pri dostavi. Prosimo za razumevanje.
 

Šifra:

Silicij G5 Original, 1000 ml
Novo
Silicij G5 Original, 1000 ml
Silicij G5 Original, 1000 ml
Silicij G5 Original, 1000 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

Silicij v edinstveni monomerni obliki, ki ima odlično biološko uporabnost. Več>>

38,82 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Silicijeve spojine praviloma težijo k tvorbi velikih molekularnih kompleksov, ki jih telo slabo absorbira, velik delež pa se izloči z urinom. Prav zato številna prehranska dopolnila s silicijem nimajo želene absorbcije. Učinkovitost absorpcije in procent absorpcije je odvisen od njegovih molekul. Primerna oblika silicija, ki zagotavlja visoko učinkovitost je monomerna kratkoverižna, ker ima le ta visok elektro-kemičen potencial in prečka celično membrano, ki jo polimerne molekule ne morejo. Silicij G5 ne kristalizira v telesu.


Silicij G5 je razvil znanstvenik Loic Le Ribault po 50ih letih raziskav. Silicij v obliki monometilsilanetriola (MMST) se je izkazal za silicij z najvišjo stopnjo absorpcije, saj je njegova absorpcija za 4 do 10 krat višja od ostalih oblik.

Navodila

Eno merilno skodelico (15 ml) dvakrat na dan pred obrokom ali po navodilih strokovnjaka.

Opozorila

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter za zdrav način življenja. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Ne kupujte v primeru poškodovane embalaže. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Če ste pod zdravniškim nadzorom, se pred jemanjem posvetujte s svojim zdravnikom.

Eno merilno skodelico (15 ml) dvakrat na dan pred obrokom ali po navodilih strokovnjaka.

Sestava

Prečiščena voda, organski silicij (monometilsilanetriol), konzervans: natrijev benzoat, stabilizator: kalijev fosfat.

Informacije o izdelku za priporočen dnevni odmerek (30 ml) :

Sestavina

Količina

% priporočenega dnevnega vnosa

Silicij

5mg

 

 

Sorodni izdelki