Sanolabor

 

Šifra:

Colostrononi, 24 x 1,8 g vrečka
Colostrononi, 24 x 1,8 g vrečka
    Za povečavo kliknite na sliko

Colostrononi je prehransko dopolnilo z govejim kolostrumom in izvlečkom rastline Noni (Morinda citrifolia L., fruit). Varuje črevo in ohranja zdravje celotnega organizma. Več>>

15,91 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Blagovna znamka:

Guna

Guna

Podroben opis

Prehransko dopolnilo Colostrononi  s sinergijskim delovanjem naravnih aktivnih učinkovin ohranja integriteto sluznice prebavil, podpira imunski sistem, vezan na črevesno sluznico (MALT) ter spodbuja črevesno evbiozo. Vsebuje liofiliziran goveji kolostrum ter izvleček rastline Morinda citrifolia oz. Noni.

Goveji kolostrum je prvo mleko, ki ga mati proizvede po rojstvu otroka in je zaradi visoke vsebnosti protiteles splošno poznano tudi kot »otrokovo prvo cepivo«. Od zrelega materinega mleka se razlikuje po večji količini protiteles, vitaminov, mineralnih soli. Goveji kolostrum ima do 4-krat več imunskih in rastnih faktorjev kot človeški. Aktivne učinkovine govejega kolostruma so:

  • Imunoglobulini in druge imunomodulatorne sestavine, kot so protitelesa (imunoglobulini IgA, IgG, IgM), beljakovine (laktoferin) in peptide, ki delujejo protimikrobno ali omejujejo razrast bakterij. Protitelesa podpirajo tudi delovanje koristnih bakterijskih sevov, ki kolonizirajo črevesni trakt in ga varujejo pred napadom škodljivih bakterij.
  • Hormoni in rastni faktorji: naravno vsebovani androgeni hormoni, estrogeni in hormoni, ki uravnavajo presnovo kalcija, ki jih prehransko dopolnilo Colostrononi naravno vsebuje, so skupaj z rastnimi faktorji zelo pomembni, saj spodbujajo razvoj in popravilo črevesnih celic, ki so zaradi svoje vloge izpostavljene hitri izmenjavi.
  • Aminokisline: vse aminokisline, tudi esencialne, so prisotne v zadostnih količinah za obnovo in nadomestitev celic prebavil. Zlasti pomembna je vsebnost glutaminske kisline, tavrina, ki je bistvenega pomena za pravilno izločanje žolca, in prolina, ki je izjemno koristen za zaščito krvnih žil.
  • Vitamini in druge antioksidativne snovi: prehransko dopolnilo Colostrononi vsebuje vitamine A, C in E, ki delujejo močno antioksidativno, kar je ključnega pomena za zaščito prebavil pred oksidativnim stresom, ki ga povzroča prebava hrane, pa tudi vitamin D, koencim Q10 in skupino vitaminov B v koncentraciji, ki zadovoljuje zaščitne in trofične lokalne potrebe.
  • Mineralne snovi: vsebnost mineralnih snovi je pomembna zlasti pri tistih kovinah, kot so cink, selen, baker in druge, ki imajo ključno vlogo pri antioksidativnem delovanju ter vzdrževanju ravnovesja soli in vode.

Ljudstva iz južnega Pacifika rastlino Morinda citrifolia oziroma Noni uporabljajo že stoletja in jo visoko cenijo zaradi njenih fitoterapevtskih lastnosti. Njen sok vsebuje visoko koncentracijo prokseronina, predhodnika alkaloida »kseronina«.

Navodila

Ena vrečka zrnc na dan, ki se jo raztopi neposredno v ustih, brez vode.

Opozorila

Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, zaščiten pred svetlobo. Rok uporabnosti se nanaša na pravilno shranjen izdelek v originalni in nepoškodovani embalaži. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, zaščiten pred svetlobo. Rok uporabnosti se nanaša na pravilno shranjen izdelek v originalni in nepoškodovani embalaži. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestava

sladilo: sorbitoli; liofiliziran goveji kolostrum (z mlečnimi derivati), uprašen sok Noni (Morinda citrifolia L., fruit), maltodekstrin, aroma, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid; sladilo: sukraloza.

 

neto količina: 43,2g

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Colostrononi, 24 x 1,8 g vrečka
Colostrononi, 24 x 1,8 g vrečka

Colostrononi je prehransko dopolnilo z govejim kolostrumom in izvlečkom rastline Noni (Morinda citrifolia L., fruit). Varuje črevo in ohranja zdravje celotnega organizma.

15,91 €