Sanolabor

 

Šifra:

Kisik O-PUR v razpršilki z masko, 8 l
Kisik O-PUR v razpršilki z masko, 8 l
    Za povečavo kliknite na sliko

Pravilno uporabljen zraku dodan kisik lahko izboljša vaše počutje in pripomore k boljši kvaliteti življenja. Več>>

25,65 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Pravilno uporabljen zraku dodan kisik lahko izboljša vaše počutje in pripomore k boljši kvaliteti življenja.

O-PUR podpira telo v različnih situacijah: utrujenost in izčrpanost, manjšana koncentracija, stres in razdraženost, glavoboli, dolgočasje in ravnodušnost, psihična in psihološka utrujenost, povečan ozon v okolju, smog in onesnaženost, respiratorne težave, šport in sproščanje, slabo prezračen bivalni prostor, prometni zamaški, prevelika uporaba alkohola.

Posledice pomanjkanja kisika in vpliv O-PUR kisika v razpršilki so raziskovali na univerzi Albert-Ludwigs-Universität v Freiburgu, Nemčija. Po raziskavah so ugotovili, da se koncentracija kisika v krvi poveča za 15-20% že po desetih inhalacijah O-PUR kisika. Poveča vitalnost tako pri zdravih ljudeh kot tudi pri tistih, ki trpijo zaradi pomanjkanja kisika v krvi zaradi srčnih ali pljučnih bolezni.

Taka oblika dodatnega vira kisika je razvita tako za zdrave in aktivne ljudi, ki želijo vdihniti nekaj »energije« kot tudi za ljudi z lažjimi prehodnimi respiratornimi težavami.

Opozorila

POZOR: Ljudje z zmanjšano respiratorno aktivnostjo ali starejši ljudje se morajo pred uporabo O-PUR kisika posvetovati z zdravnikom. O-PUR pločevinka s kisikom ne more zamenjati kisikove terapije.

Materiali

KISIK - USTEKLENIČEN.

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki