Sanolabor

 

Preventiva za imunski sistem otrok ob vstopu v vrtec ali šoloŠport

Ste starši kljub vedno hitrejšem tempu življenja uspeli narediti dovolj za močen imunski sistem vašega otroka? Se sprašujete kako bi se lahko izognili seriji prehladnih obolenj, bolniških odsotnosti, neprespanih noči in joka bolnega otroka?

Preventiva. Vsak dan zagotoviti svežo, zdravo hrano, gibanje, igro in dovolj spanja, ob službi in drugih obveznostih vsekakor ni lahka naloga. Dobra novica pa je, da lahko s preventivnim delovanjem dolgoročno okrepite imunski sistem otroka in tako celi družini prihranite marsikatero neprespano noč in bolniško odsotnost.

Zaupate lahko izkušnjam slovenskih mamic več kot 10  generacij otrok, ki so svojim malim zakladom ponudile Echinax sirup iz Fitobimbi - naravne lekarne za otroke. Vsebuje cink, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, naravni vitamin C iz šipka ter ameriški slamnik, ki prispeva k krepitvi naravne odpornosti organizma. Dodan je še zgoščen jabolčni sok, zato ga imajo otroci radi. Vam je pomembno, da za svojega otroka izberete izdelek, ki je brez umetnih barvil in sladil, ter brez glutena? Echinax sirup zagotavlja vse to. Poleg tega pa še varnost (GMP certifikat), učinkovitost in naravne izvlečke.

Zdaj je pravi čas, da poskrbite za vašega otroka. S preventivo lahko največ naredite pred prvim valom prehladnih in virusnih obolenj in se tako pripravite na lepo jesen.

Besedilo: V sodelovanju s podjetjem Sanofarm