Sanolabor

 

EKOLIFE: predstavitev ekoloških mareličnih jedrc in olja iz mareličnih pečkMarelična jedrca: Ekolife Natura ekološka sladka marelična jedca Prunus Armeniaca vsebujejo kvalitetne beljakovine in tudi mnogo kalija, kalcija in drugih mineralov. Zaužije se lahko do 10 mareličnih jedrc na dan cele ali zdrobljene. Če se ob uživanju mareličnih jedrc pojavi slabost, je potrebno takoj prenehati z uživanjem proizvoda in poiskati zdravniško pomoč.Mareličnih jedrc ne smejo uživati otroci, nosečnice in doječe matere.Hranilne vrednosti v 100g

Ekološko hladno stiskano olje iz jedrc mareličnih koščic

Že v tradicionalni kitajski medicini so to olje uporabljali za zdravljenje simptomov astme in kot preventivno pred nastanki tumorjev. Olja mareličnih jedrc lahko uporabljamo za zdravljenje resnih kožnih težav  kot so ekcemi, dermatitis in akne.
•    Pomoč pri odpravi simptomov astme in bronhitisa
•    Preventiva pred rakavimi in  tumornimi obolenji
•    Eno najboljših olj za kožo
•    Preprečuje izpadanje las
•    Bogato z naravnimi vitamini
•    Vsebuje vitamin B17  
•    
Olje mareličnih jedrc lahko uporabljamo za nego suhe in starejše kože. Preprečuje izpadanje las in krepi lasišče. Pogosto ga dodajajo kot sestavino raznim kozmetičnim preparatom za lase.
Olje mareličnih jedrc predstavlja bogat izvor naravnih vitaminov (posebej vitaminov A in E, ki so bistvenega pomena za našo kožo), linolinov in z drugimi esencialnimi maščobnimi kislinami, minerali, ter ostalimi hranljivimi sestavinami.

To olje je izredno učinkovito iz dveh razlogov: predvsem se odlično vpija v kožo in ne pušča mastnih sledi ali občutek mastnosti. Poleg tega ne povzroča alergijskih reakcij celo na najbolj občutljivi koži in se lahko uporablja kot sestavina tudi v otroških proizvodih. Najnovejše raziskave navajajo k uporabi tega olja zaradi izvora vitamina B17, ki se priporoča tudi kot pomoč pri terapijah tumorjev.


Nazaj na seznam