Trahealna kanila 10/87,5 MM z balonom in za subglotično aspiracijo Ultrasoft

Blagovna znamka: Primed
Šifra: {{data.code}}
Trahealna kanila 10/87,5 MM z balonom in  za subglotično aspiracijo Ultrasoft

Trahealna kanila velikost 10, dolžine 87,5 mm narejena iz bikompatibilnega, termosenzibilnega PVC materiala. Z nizkotlačnim mešičkom iz Poliuretana. Kanila ima nameščeno tudi dodatno cevko za subglotično aspiracijo sekrecije nad mešičkom. Dvodelna, z priloženima dvema notranjima vložkoma in trakov za fiksacijo kanile.

Ker nakup tega izdelka zahteva strokovno svetovanje, predlagamo da obiščete eno izmed Sanolaborjevih prodajaln, kjer vam bodo pred nakupom strokovno svetovali.
{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Redna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_artikel_skladisce}}
artikel

Trahealna kanila velikosti 10, dolžine 87,5 mm, narejena iz izjemno mehkega in kvalitetnega bio kompatibilnega, termo senzibilnega PVC-ja, ki se na telesni temperaturi zmehča in prilagodi anatomiji posameznika, Latex in DEHP free. Nizkotlačni mešiček iz izjemno tankega Poliuretana, ki se tesno in udobno prilega individualni anatomiji pacienta in dokazano zmanjšuje možnost mikroaspiracije ob mešičku in posledične aspiracijske pljučnice. Kanila ima nameščeno tudi dodatno cevko za subglotično aspiracijo sekrecije nad mešičkom. Na kanili je univerzalni 15mm priključek za priključitev vseh vrst pripomočkov in vlažilcev.  V setu z 1 belim notranjim vložkom vidnim pod rentgenom, ki omogoča lažje določanje pravilnega položaja kanile in z 1 notranjim vložkom, ki omogoča lažje izločanje sekrecije. Poleg pa je priloženo tudi vodilo za lažjo vstavitev in trak za fiksacijo kanile. Uporabna do 29 dni.

Kanila je sestavljena iz zunanje in notranje kanile. Po vstavitvi kanile odstranite vodilo, z brizgo napihnemo nizkotlačni mešiček. Pravilno napihnjen mešiček lahko preverimo z balončkom na valvuli s katero napihnete mešiček. Kontrolni balonček ne sme biti premehak in ne trd. Pravilno napihnjen mešiček lahko preverimo tudi z temu namenjenim manometrom. Nato namestimo notranji vložek, ki se pravilno namesti z klik sistemom. Vložek čistite po potrebi ali vsaj 1x na dan z temu namenjenimi seti in tekočinami ali pod toplo tekočo vodo. Brizgo večkrat na dan namestite na dodatno cevko za subglotično aspiracijo in preverite in po potrebi odstranite odvečno sekrecijo. V setu priložen trak za fiksacijo kanile. Po potrebi ga lahko režete na primerno dolžino. Skupaj ju spojite z ježkom ter namestite na obe strani prirobnice oz. krilc. Kanila je primerna za uporabo do 29 dni.

Material: Biokompatibilen, termosenzibilen PVC, Poliuretan.

 

Napihnjenost nizkotlačnega mešička preverite večkrat na dan. V kanili imejte vedno vstavljen notranji vložek, ki omogoča lažje čiščenje kanile. Z pomočjo dodatnega lumna za subglotično aspiracijo z brizgo večkrat na dan preverite prisotnost in količino sekreta nad nizkotlačnim mešičkom.

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}

S PODPISOM TE PRISTOPNICE IZRECNO SOGLAŠAM, DA ME O UGODNOSTIH, DEJAVNOSTIH, STORITVAH IN DOGODKIH SANOLABORJA OBVEŠČATE PREK IZBRANIH KANALOV.

Z oznako v okvirčku soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., obdeluje moje nakupe in moje osebne podatke ter zame pripravi prilagojeno ponudbo blaga in storitev ter me o njih obvešča prek izbranih kanalov obveščanja (elektronska, pošta, mobilni telefon, klicni center, aplikacije ali klasična pošta).

Z OZNAKO V OKVIRČKU Soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., moje osebne podatke uporabi za izvajanje neposrednega trženja in da lahko pridobljene podatke iz tega obrazca, podatke o mojih nakupih ter podatke, ki bodo nastali z uporabo kartice ugodnosti Sanolabor, uporabi za oblikovanje mojega profila za namen izvedbe trženjskih raziskav.