Sprehajalna palica ''Mehak Korak'' FDI

27
Blagovna znamka: FDI France Medical
Šifra: {{data.code}}
Sprehajalna palica ''Mehak Korak'' FDI

Zelo lahka palica (360g) iz aluminija z mehkim ročajem. Nudi podporo do 100kg.

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Redna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. 

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Sprehajalna palica je zasnovana, oblikovana in izdelana izključno za terapevtsko pomoč pri hoji. Izdelana iz visoko kakovostnih aluminijastih cevi z epoksi prevleko in plastičnih delov. Ti materiali so interni, nestrupeni in biološko nerazgradljivi.

Ima mehak ročaj na 150mm dolgem ročaju.

Opremljena je z zamenljivo proti zdrsno osnovo-bazo zasnovano za maksimalen stik in oprijemljivost s tlemi celo pod kotom.

Palica je nastavljiva po višini in sicer v 14 položajih v presledkih 25mm.

Minimalna višina palice je 730mm, maksimalna višina je 1030mm.

Nudi podporo do 100kg.

Pred uporabo je potrebno palico nastaviti na ustrezno višino tako, da najbolj ustreza vaši višini: ko stojite obuti v čevlje, morajo biti vaši komolci malo upognjeni in ramena sproščena.

Pri uporabi:

- Trdno držite ročaj.

- Sprehajalno palico držite čim bolj navpično.

- Sprehajalne palice so zasnovane tako, da podpira uporabnikovo težo in jo je vedno treba uporabljati s kratkim podaljševanjem korakov.

Iz aluminijastih cevi z epoksi prevleko in plastičnih delov. Ti materiali so interni, nestrupeni in biološko  nerazgradljivi.

Neupoštevanje previdnostnih navodil za uporabo lahko povzroči resne poškodbe.

• Pri uporabi:

- Trdno držite ročaj.

- Sprehajalno palico držite čim bolj navpično.

- Sprehajalne palice so zasnovane tako, da podpira uporabnikovo težo in jo je vedno treba uporabljati s kratkim podaljševanjem korakov.

• Največja statična teža na sprehajalno palico lahko znaša 100 kg; uporabnik ne sme nikoli tehtati več.

Bodite posebej  pozorni pri  uporabi sprehajalne palice na odejah, mokrih, sneženih  ali morebiti spolzkih površinah (listi, pesek in gramoz). Ne uporabljajte jih na ledenih površinah.

•Bodite pozorni na morebitni utor ali depresijo na cesti ker se palica lahko zatakne.

• Med uporabo stopnišča uporabite  ograjo stopnišča z prosto roko. Močno priporočamo pomoč tretje osebe.

• V primeru padca, spustite palico vstran in je ne držite.

• Na sprehajalno palico nikoli ne obešajte vrečke ali drugega predmeta.

• Zapiralo ni zasnovano tako, da bi se večkrat  odpiralo in zapiralo po nepotrebnem. To lahko oslabi gumb zapirala in ga zato poškoduje.

•Nikoli ne spreminjajte sprehajalnih palic, saj so bile zasnovane tako, da zagotavljajo varnost. Iz istih razlogov uporabite samo nadomestne dele proizvajalca.

•Sprehajalne palice so namenjene izključno za uporabo pri hoji. Nikoli jih ne uporabljajte za druge namene kot so vleka ali vzvod.

Drugi so kupili tudi

Medicinski pripomočki
Redna cena 35,73 €
Medicinski pripomočki
Redna cena 143,90 €
Medicinski pripomočki
Redna cena 87,25 €
Medicinski pripomočki
Redna cena 48,39 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS in izdelke, ki so že v akciji.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}