OBESIMED MAX FORTE, medicinski prip. za zdravljenje prekomerne telesne mase

Blagovna znamka: PK Benelux
Šifra: {{data.code}}
OBESIMED MAX FORTE, medicinski prip. za zdravljenje prekomerne telesne mase

OBESIMED® MAX FORTE, formula za blokiranje maščob, sladkorjev in ogljikovih hidratov

  • Za zdravljenje prekomerne telesne mase in debelosti
  • Zmanjša absorpcijo maščob, sladkorja in ogljikovih hidratov iz vaše prehrane
  • Zmanjša apetit
  • Znanstveno dokazani učinki

Obesimed® Max Forte je namenjen odraslim, starejšim od 18 let. Zasnovan je za oralno jemanje.

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Spletna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Prehrana in hujšanje: Prekomerno telesno maso pogosto povzročajo prekomerno mastna in visoko kalorična živila. To so živila, kot so hitra hrana, prigrizki z veliko maščobe, živila, ki vsebujejo veliko sladkorja in škroba, kot so torte, pite in piškoti. Ta živila telesu pogosto zagotavljajo več kalorij, kot jih potrebuje – odvečna energija se shrani v maščobah

Kako deluje Obesimed® Max Forte: Aktivni učinkovini sta Omtec 50® in izvleček OmtecXS®. Omtec 50® je naravna vlaknina z visoko kapaciteto vezave lipidov. Pomaga nevtralizirati kalorije iz živil z visoko vsebnostjo maščob. V želodcu tvori gelu podobno snov, ki se meša s hrano. Hkrati izvleček Omtec XS® zavira encim trebušne slinavke alfa-amilazo za prebavo škroba. Moti proces prebave ogljikovih hidratov. Pri tem se maščobe, sladkorji in ogljikovi hidrati odstranijo iz hrane in se vežejo v netopno obliko. Te vezane maščobe, ogljikovi hidrati in sladkorji ne vstopijo v presnovni cikel, ampak se izločijo neprebavljeni. Vnos kalorij iz maščob, sladkorja in ogljikovih hidratov se znatno zmanjša. Izvleček Omtec XS® upočasni tudi hitro absoprcijo ogljikovih hidratov in ugodno vpliva na raven sladkorja v krvi, kar privede do manjše želje po jedi.

Odmerjanje in uporaba: Obesimed® Max Forte je namenjen odraslim, starejšim od 18 let. Zasnovan je za oralno jemanje. Priporočen odmerek je 2 tableti, eno uro pred vsakim obrokom s kozarcem (250 ml) vode, 3-krat na dan. Vsak dan jemljite multivitaminske in mineralne pripravke, medtem ko hujšate in uporabljate Obesimed® Max Forte. Obesimed® Max Forte znižuje raven nekaterih vitaminov in mineralov, ki jih telo absorbira. Po možnosti vzemite vitaminsko-mineralni dodatek pred spanjem in si s tem zagotovite, da vaše telo absorbira vitamine in minerale.

Ne uporabljajte dlje kot 30 dni v enem obdobju zdravljenja. Zdravljenje lahko nadaljujete po 4 dneh.

1 tableta Obesimed® Max Forte vsebuje: 500 mg Omtec XS®, 375 mg Omtec 50®, mikrokristalinično celulozo in magnezijev stearat.

Opozorila: • Tablet ne žvečite ali grizite.

• Shranjujte nedosegljivo otrokom.

• Ne uporabljajte, če je blister poškodovan.

Omejitve uporabe: Obesimed® Max Forte se lahko uporablja za obdobja, daljša od štirih tednov, če upoštevate naslednje omejitve ob uporabi:

• pred dolgotrajno uporabo izdelka se posvetujte z zdravnikom;

• ne jemljite zdravil (npr. kontracepcijskih zdravil), vitaminov ali esencialnih maščobnih kislin hkrati z izdelkom Obesimed® Max Forte; peroralna zdravila je treba jemati 1 uro pred ali 4 ure po uporabi izdelka Obesimed® Max Forte; pred uporabo Obesimed® Max Forte se posvetujte s svojim zdravnikom, če morate jemati zdravila ob glavnem obroku;

• v primeru zaprtja ali drugih neželenih učinkov takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom.

Stranski učinki:

• škodljivi neželeni učinki niso znani, vendar lahko po zaužitju izdelka Max Forte začasno občutite sitost. Ta po navadi izgine v kratkem času;

• osebe z občutljivim želodcem ali črevesjem lahko občutijo nelagodje v trebuhu, pline ali zaprtje. Če se neželeni učinki nadaljujejo, je treba odmerek zmanjšati ali jemanje prekiniti.

Interakcije: Visoka sposobnost vezave maščob Obesimed®-a Max Forte lahko vpliva tudi na absorpcijo v maščobah topnih vitaminov in zdravilnih učinkovin zdravil. To zadeva na primer hormone v kontracepcijskih tabletah ali v pripravkih, ki se uporabljajo za zdravljenje motenj menopavze. Peroralna zdravila je treba jemati 1 uro pred ali 4 ure po uporabi izdelka Obesimed® Max Forte.

Če imate neželene učinke se posvetujte z zdravnikom.

Kontraindikacije: Ne uživajte Obesimed® Max Forte če:

• ste preobčutljivi ali alergični na eno od sestavin;

• imate ali ste imeli gastrointestinalne motnje (npr. refluks, gastritis, ventrikularni čir ali čir dvanajstnika, Chronovo bolezen, ulcerozni kolitis, divertikulitis), znake črevesne obstrukcije (trenutni ali obstoječi mehanični ali paralitični ileus), gastroperezo pri diabetikih z nevropatijo, črevesne polipe ali obstoječe hude prebavne motnje (zaprtje);

• jemljete varfarin (sredstvo za redčenje krvi); • imate prenizko telesno maso (indeks telesne mase (ITM) <18,5); • ste noseči ali dojite;

• ni primerno za dojenčke ali malčke;

• otroci in mladostniki naj Obesimed® Max Forte uporabljajo le po posvetu z zdravnikom.

Drugi so kupili tudi

Prehranska dopolnila
Spletna cena 6,98 €
Prehranska dopolnila
Spletna cena 37,86 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}

S PODPISOM TE PRISTOPNICE IZRECNO SOGLAŠAM, DA ME O UGODNOSTIH, DEJAVNOSTIH, STORITVAH IN DOGODKIH SANOLABORJA OBVEŠČATE PREK IZBRANIH KANALOV.

Z oznako v okvirčku soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., obdeluje moje nakupe in moje osebne podatke ter zame pripravi prilagojeno ponudbo blaga in storitev ter me o njih obvešča prek izbranih kanalov obveščanja (elektronska, pošta, mobilni telefon, klicni center, aplikacije ali klasična pošta).

Z OZNAKO V OKVIRČKU Soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., moje osebne podatke uporabi za izvajanje neposrednega trženja in da lahko pridobljene podatke iz tega obrazca, podatke o mojih nakupih ter podatke, ki bodo nastali z uporabo kartice ugodnosti Sanolabor, uporabi za oblikovanje mojega profila za namen izvedbe trženjskih raziskav.