Predstavitve izdelkov

S Philips Sonicare skrb za nego zob in dlesni še nikoli ni bila enostavnejša

15. 03. 2024

Vnetje dlesni je posledica zobnih oblog in prizadene velik del prebivalstva. Ker ga v zgodnjih fazah spremljajo le minimalni neprijetni simptomi ali pa teh sploh ni, nekateri ljudje lahko sploh ne vedo, da ga imajo. Toda imamo tudi dobro novico – vnetje dlesni lahko pozdravimo. Čimprejšnja zaustavitev vnetja dlesni je seveda v veliki meri odvisna od ustne higiene. Paciente pri tem podpirajo zobozdravstveni strokovnjaki, ki odkrijejo predele, na katerih se je pojavilo vnetje, in jim s pomočjo ustreznih metod pomagajo ohranjati optimalno zdravje ustne votline. Redni obiski zobozdravnika v kombinaciji s prilagojenimi metodami skrbi za ustno zdravje so ključ do preprečevanja vnetja obzobnih tkiv.
 

Deli

Pravilna nega zob

Pri pravilni negi zob vam lahko pomaga Philips Sonicare, ki izkušnjo ščetkanja zob naredi preprostejšo in učinkovitejšo. Ključnega pomena je tudi ustrezna izbira nastavka zobne ščetke Sonicare. Katerega torej izbrati?

  • Za občutljive dlesni in zobe je najbolje izbrati glavo zobne ščetke Sensitive Standard. Ta zagotavlja učinkovito čiščenje, ki je nežno do dlesni. 

  • Ko preobčutljivost izzveni, začnite uporabljati Optimal White Standard

  • Zobna prha AirFloss dopolnjuje nego vnetih dlesni. Za tiste, ki ne nitkajo redno, predstavlja AirFloss enostaven začetek čiščenja med zobmi. 

  • Pri napredovali parodontalni bolezni z razkritimi koreninami dosežemo najboljše rezultate z glavo Premium Plaque Defense Standard, ki ima širok razpon potez vlaken.  

 

Kdaj zamenjati glavo ščetke?

Če želite zagotoviti optimalno odstranjevanje zobnih oblog, je pomembno, da glave ščetke zamenjajte vsake tri mesece. Pravi čas za zamenjavo glave zobne ščetke vam prikazujejo modro obarvane ščetine na ščetki. Ko je treba zamenjati glavo zobne ščetke, moder prikaz izrabljenosti zbledi v belo barvo. Kot opomnik za zamenjavo vam lahko služi tudi menjava letnih časov. Glave ščetke zamenjajte vsake tri mesece – vsako pomlad, poletje, zimo in jesen, da zagotovite najboljše rezultate. Philips Sonicare ima različne modele glav za zobne ščetke, za enostavno prilagoditev vašim potrebam. In kar je najbolje, združljivi so z vsemi zobnimi ščetkami Philips Sonicare.