Sanolabor

 

Šifra:

Zeta Free osvežilec zraka polnilo za el. komplet, 25 ml
Zeta Free osvežilec zraka polnilo za el. komplet, 25 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

Sveža in prijetna aroma, ki se lahko uporablja skozi celo leto.  Več>>

17,69 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Vsebuje tudi 100% čista eterična olja, ki sicer v naravi odganjajo komarje. Varno za uporabo v prostorih, kjer se zadržujejo odrasli, otroci in hišni ljubljenčki. Za 45 noči, primerno za sobo velikosti 16 m2. Sobe ni potrebno zračiti preden se nastanite v njej.

Navodila

Iz električnega difuzorja odvijte prazno polnilo, odvijte pokrov polnila. Privijte polnilo v difuzor ne da bi polili vsebino. Nastavite intenzivnost (oznaka: - in +), predlagamo nastavitev na oznako –. Namestite v vtičnico tako, da bo steklenička vertikalno (pokončno). Napravo vklopite in izklopite s pritiskom na rdečem gumbu. Če sveti rdeča lučka, odvijte prazno stekleničko in privijte novo polnjenje. Proizvajalec ne odgovarja v primeru, če uporabite neoriginalni difuzor in polnila.

Opozorila

Povzroča draženje in resne okvare oči. Lahko povzroči alergijske kožne reakcije. Lahko usodno ob zaužitju, ob vstopu v dihalne poti. Strupeno za vodne organizme z dolgotrajnimi posledicami. V primeru zaužitja takoj poiščite zdravniško pomoč in pokažite embalažo. Če pride izdelek v kontakt z očmi temeljito spirajte z vodo za nekaj minut. Če nosite kontaktne leče jih odstranite in temeljito izpirajte oči z vodo za nekaj minut. Ne izziva bruhanja. V primeru poškodbe kože se posvetujte z zdravnikom. Varujte okolje in po uporabi odvrzite v za to primerne smeti. Polnilo uporabno 12 mesecev od odprtja.

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

Sestava

100 % eterična olja bazilike,citronele, evkaliptusa, nageljnovih žbic,geranije, hibridne sivke in litseje.

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki