Sanolabor

 

Ecos čistilo za kopalnico in preprečevanje vodnega kamna, 500 ml
Ecos čistilo za kopalnico in preprečevanje vodnega kamna, 500 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

Ecos čistilo za kopalnico je namenjeno čiščenju kopalnice in preprečevanju nabiranja vodnega kamna. S čistilom najprej očistite kopalnico, da pa se v čisti kopalnici kamen ne bo več tako pogosto nabiral, po uporabi, tuš kabino, kad ali pipo le poškropite s čistilom in počakate, da se površina posuši. Več>>

5,95 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi

Blagovna znamka:

ECOS

ECOS

Podroben opis

Ecos čistilo je namenjen čiščenju in preprečevanju nabiranja vodnega kamna. Najprej s čistilom očistite kopalnico, tako da ga poškropite na umazane predele (če je kamen zares zasušen pustite čistilo delovati nekaj minut) in obrišite s krpo ali gobico. Da pa se v čisti kopalnici kamen ne bo več tako pogosto nabiral, po uporabi tuš kabino, kad ali pipo le poškropite s čistilom in počakajte, da se površina posuši, po želji pa lahko tudi poplaknete z vodo ali obrišešte. Čistilo ima čudovit vonj po sivki in čajevcu.

Pred ponovno uporabo kadi ali tuš kabine le to splaknite.

Izdelek je primeren za vegane in za uporabo pri greznicah.

Narejeno je na rastlinski osnovi in je BREZ formaldehida, fosfatov, klora, amoniaka in GSO. Čistilo je biorazgradljivo in pH nevtralno.

Navodila

Poškropite na vlažne površine in pustite nekaj minut, potem pobrišite s krpo ali gobico. Če želite vzdrževati kopalnico brez zasušenega kamna in milnih madežev, po uporabi tuš kabino, kad, pipe ali ploščice le poškropite s čistilom in čez nekaj trenutkov čistilo odplaknite z vodo. Čistilo bo poskrbelo, da se kamen ne bo zasušil.

Priporočljivo za tuš kabineploščicepipesteklo in ostalo kopalniško opremo

Sestava

Količina: 500ml

Sestavine: Water, Alcohol Denat. (corn-derived ), Plant-Based Surfactant (<5% non-ionic), Citric Acid (plant-based pH adjuster), Sodium Citrate (plant-based water softener), Sodium Gluconate (plant-derived water softener), Potassium Sorbate (plant-based, food grade preservative), Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Vera), Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Lavandula Hybrida Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil (Organic).

Zaloga v prodajalnah

Trenutno je izdelek na zalogi v naslednjih prodajalnah:

V ostalih prodajalnah izdelka trenutno ni na zalogi.

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Čistilo za okna in steklene površine Almawin, 500 ml
Čistilo za okna in steklene površine Almawin, 500 ...

Čistilo za okna in steklene površine, dermatološko testiran. Eko koncentrat. Brez sintetičnih konzervansov. Vsestransko čistilo za vse površine.

4,04 €
 
Gel za madeže Sodasan, 200ml
Gel za madeže Sodasan, 200ml

Ekološki in učinkovit gel za madeže s ščetko.

3,55 €
 
Nevtralizator vonjav urina, 750 ml
Nevtralizator vonjav urina, 750 ml

Nevtralizator vonjav urina, 750 ml. 

Učinkovito in trajno odpravlja neprijetne vonjave. Deluje tudi na stare madeže in na katerikoli podlagi : ploščice, talne obloge, beton, preproge, vzmetnice).

 

13,48 €
 
Strojno pranje posode Sodasan, 25 tablet
Strojno pranje posode Sodasan, 25 tablet

Tablete za strojno pranje posode.

6,92 €
 
Mehčalec Sodasan 750ml
Mehčalec Sodasan 750ml

Organski mehčalec perila, ki zmanjša porabo pralnega praška in da vašemu perilu neverjetno mehkobo ter vonj po svežini narave.

3,57 €
 
Belilo z aktivnim kisikom eko, 500 g
Belilo z aktivnim kisikom eko, 500 g

Učinkovito ekološko belilo in odstranjevalec madežev. V prahu in brez dišav.

4,36 €