Sanolabor

 

Šifra:

Ecos čistilo za kopalnico in preprečevanje vodnega kamna, 500 ml
Zadnji kosi
Ecos čistilo za kopalnico in preprečevanje vodnega kamna, 500 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

Ecos čistilo za kopalnico je namenjeno čiščenju kopalnice in preprečevanju nabiranja vodnega kamna. S čistilom najprej očistite kopalnico, da pa se v čisti kopalnici kamen ne bo več tako pogosto nabiral, po uporabi, tuš kabino, kad ali pipo le poškropite s čistilom in počakate, da se površina posuši. Več>>

5,95 €
    V košarico

Izdelka ni na zalogi v spletni trgovini.
Dobava: predvidoma 1 teden.

Podroben opis

Ecos čistilo je namenjen čiščenju in preprečevanju nabiranja vodnega kamna. Najprej s čistilom očistite kopalnico, tako da ga poškropite na umazane predele (če je kamen zares zasušen pustite čistilo delovati nekaj minut) in obrišite s krpo ali gobico. Da pa se v čisti kopalnici kamen ne bo več tako pogosto nabiral, po uporabi tuš kabino, kad ali pipo le poškropite s čistilom in počakajte, da se površina posuši, po želji pa lahko tudi poplaknete z vodo ali obrišešte. Čistilo ima čudovit vonj po sivki in čajevcu.

Pred ponovno uporabo kadi ali tuš kabine le to splaknite.

Izdelek je primeren za vegane in za uporabo pri greznicah.

Narejeno je na rastlinski osnovi in je BREZ formaldehida, fosfatov, klora, amoniaka in GSO. Čistilo je biorazgradljivo in pH nevtralno.

Navodila

Poškropite na vlažne površine in pustite nekaj minut, potem pobrišite s krpo ali gobico. Če želite vzdrževati kopalnico brez zasušenega kamna in milnih madežev, po uporabi tuš kabino, kad, pipe ali ploščice le poškropite s čistilom in čez nekaj trenutkov čistilo odplaknite z vodo. Čistilo bo poskrbelo, da se kamen ne bo zasušil.

Priporočljivo za tuš kabineploščicepipesteklo in ostalo kopalniško opremo

Sestava

Količina: 500ml

Sestavine: Water, Alcohol Denat. (corn-derived ), Plant-Based Surfactant (<5% non-ionic), Citric Acid (plant-based pH adjuster), Sodium Citrate (plant-based water softener), Sodium Gluconate (plant-derived water softener), Potassium Sorbate (plant-based, food grade preservative), Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Vera), Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Lavandula Hybrida Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil (Organic).

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Ecos naravno čistilo za okna in steklene površine, 500 ml
Ecos naravno čistilo za okna in steklene ...

Ecos čistilo je namenjeno čiščenju steklenih površine in oken. Za odlične rezultate je potrebna zelo majhna količina izdelka.

5,95 €
 
Ecos sprej za čiščenje talnih površin brez uporabe vode, 500 ml
Ecos sprej za čiščenje talnih površin brez ...

Ecos čistilo za tla je namenjenjo čiščenju vseh talnih površin brez uporabe vode, primerno je za uporabo na lesenih in laminatnih površinah pa tudi na linoleju, kamnu in keramičnih ploščicah. Čistilo le poškropite po tleh in pobrišete.

5,95 €
 
Ecos čistilo za odstranjevanje madežev in vonj, 500ml
Ecos čistilo za odstranjevanje madežev in vonj, ...

Ecos čistilo za odstranjevanje madežev in vonja je namenjeno odstranjevanju trdovratnih madeži in neprijetnih vonjav iz tkanin, preprog, sedežnih garnitur in drugih površinah, ki jih ne moremo oprati v pralnem stroju. 

6,95 €
 
Ecos čistilo za kuhinjo in različne površine, 500 ml
Ecos čistilo za kuhinjo in različne površine, 500 ...

Ecos čistilo za različne površine je namenjeno čiščenju maščobe in ostalih madeže v kuhinji, na delovnih površin, talnih površin in celo v pečici. 

5,95 €
 
Bio čistilo za parket in lesene površine Poliboy, 1000 ml
Bio čistilo za parket in lesene površine Poliboy, ...

Bio čistilo z bio rastlinskim voskom. Za učinkovito in aktivno čiščenje oljnih, voskanih in ostalih vrst parketov ter lesenih tal. Higienska in ekološka čistost vašega doma.

5,95 €
 
Odstranjevalec vodnega kamna, 1L
Odstranjevalec vodnega kamna, 1L

Temeljito in enostavno odstrani madeže vodnega kamna. 

4,29 €