Sanolabor

 

Šifra:

BIO čistilo za tla, Poliboy, 1000 ml
BIO čistilo za tla, Poliboy, 1000 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

Bio čistilo za tla z bio oljem limonske trave in grenivke. Več>>

5,95 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Neto količina 1000 ml. Za nežno čiščenje in nego vseh naravno matiranih in svetlečih talnih površin (keramične ploščice, laminat, linolej, pvc vinil, pluta in podobno).

Navodila

Za redno čiščenje dodajte vodi 3 pokrovčke čistila (približno 50 ml čistila na 5 l vode). Obrišite tla kot običajno. Izogibajte se prekomerni vlagi. Za bolj umazana tla dodajte več čistila oz. ga uporabite nerazredčenega in nato tla obrišite z vodo.

Enostavno odstrani tudi najbolj trdovratno umazanijo. Tudi v primeru redne uporabe se ne tvorijo plasti, saj BIO čistilo POLIBOY za tla ne vsebuje niti voska niti polimerov. Vse uporabljene negovalne sestavine so popolnoma neškodljive za ljudi in živali. Formula je prilagojena pH na koži in kot taka ni agresivna za roke. Naravna eterična olja zapolnijo prostor s svežim, naravnim vonjem grenivke in limonske trave.

Opozorila

Lahko povzroči alergično reakcijo na koži. Hranite izven dosega otrok. Pred recikliranjem popolnoma izpraznite embalažo.

Sestava

5 - 15% neionskih površinskih aktivnih snovi, in 5% anionskih površinsko aktivnih snovi, parfumi (limonski citrat iz olja limonske trave*), voda, citronska kislina, kalijev sorbat, ksantan. 100% sestavin je naravnega izvora. *certificirano ekološko

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Bio čistilo za parket in lesene površine Poliboy, 1000 ml
Bio čistilo za parket in lesene površine Poliboy, ...

Bio čistilo z bio rastlinskim voskom. Za učinkovito in aktivno čiščenje oljnih, voskanih in ostalih vrst parketov ter lesenih tal. Higienska in ekološka čistost vašega doma.

5,95 €
 
Bio čistilo za steklene površine Poliboy, 500 ml
Bio čistilo za steklene površine Poliboy, 500 ml

Formula na osnovi 100% naravnih sestavin nežna do površin, a močna proti prstnim odtisom, umazaniji, madežem in maščobam. 

4,70 €
 
BIO večnamensko čistilo Poliboy, 500 ml
BIO večnamensko čistilo Poliboy, 500 ml

Bio večnamensko čistilo z bio oljem grenivke. Za učinkovito in aktivno čiščenje vseh vrst umazanije. Higienska in ekološka čistost vašega doma.

4,70 €
 
BIO čistilo za kopalnico, Poliboy, 500 ml
BIO čistilo za kopalnico, Poliboy, 500 ml

BIO ČISTILO ZA KOPALNICO z BIO limoninim oljem, 500 ml. Za učinkovito čiščenje ostankov apnenca in vodnih madežev, za pipe, umivalnike, ploščice in tuš kabine.

4,70 €
 
Bio čistilo za kuhinjo Poliboy, 500 ml
Bio čistilo za kuhinjo Poliboy, 500 ml

Bio čistilo za kuhinjo z bio pomarančnim oljem in sodo.

4,70 €
 
Zadnji kosi
Ecos čistilo za kopalnico in preprečevanje vodnega kamna, 500 ml
Ecos čistilo za kopalnico in preprečevanje ...

Ecos čistilo za kopalnico je namenjeno čiščenju kopalnice in preprečevanju nabiranja vodnega kamna. S čistilom najprej očistite kopalnico, da pa se v čisti kopalnici kamen ne bo več tako pogosto nabiral, po uporabi, tuš kabino, kad ali pipo le poškropite s čistilom in počakate, da se površina posuši.

5,95 €