Sanolabor

 

Šifra:

Osvežilec zraka Zeta Free Flora, 100 ml
Osvežilec zraka Zeta Free Flora,  100 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

Z andirobinim, neemovim oljem in 100% čistimi eteričnimi olji, ki v naravi ustvarijo neprijetno okolje za komarje. Več>>

12,66 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Izdelek vsebuje rastlinski alkohol, andirobino olje (Carapa guaianensis), neemovo olje* (Azadirachta indica) in  100% čista eterična olja hibridne sivke* (Lavandula hybrida), evkaliptusa (Eucalyptus globulus), limoninega evkaliptusa* (Eucalyptus citriodora), nageljnovih žbic (Eugenia caryophyllata), geraranije (Pelargonium graveolens), citronele* (Cymbopogon nardus), bazilike (Ocimum basilicum) in verbene (Litsea cubeba). *sestavine iz kontrolirane biološke pridelave.

Navodila

PRETRESITE PRED UPORABO. ZUNANJA UPORABA.

Opozorila

OPOZORILA:  Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Hranite izven dosega otrok. Hranite na hladnem, dobro zaprto, v dobro prezračenem prostoru, stran od vročine, ognja, isker, vročih površin in drugih vi V primeru zaužitja takoj pokličite medicinsko pomoč in pokažite etiketo

Sestava

rastlinski alkohol, andirobino olje (Carapa guaianensis), neemovo olje* (Azadirachta indica) in  100% čista eterična olja hibridne sivke* (Lavandula hybrida), evkaliptusa (Eucalyptus globulus), limoninega evkaliptusa* (Eucalyptus citriodora), nageljnovih žbic (Eugenia caryophyllata), geraranije (Pelargonium graveolens), citronele* (Cymbopogon nardus), bazilike (Ocimum basilicum) in verbene (Litsea cubeba). *sestavine iz kontrolirane biološke pridelave

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Zadnji kosi
 Zeta Free mešanica 100% čistih eteričnih olj Flora, 10 ml
...

ZETA FREE, mešanica 100% čistih eteričnih olj, ki v naravi ustvarijo neprijetno okolje za komarje.  Primerno za uporabo v aroma lučkah in izparjevalnikih.

14,78 €
 
Forth sprej proti komarjem, 100 ml
Forth sprej proti komarjem, 100 ml

Repelent proti komarjem je učinkovito sredstvo za odganjanje komarjev. Izdelan je iz evkaliptusovega olja, ki vsebuje zelo učinkovite snovi za odganjanje številnih insektov.

9,20 €
 
Zeta Free električni komplet  Flora
Zeta Free električni komplet Flora

Difuzor in polnilo za 45 noči, primerno za sobo velikosti cca 16 m2. 

26,34 €
 
Bio deodorant za telo limonska trava Zeta Free Flora, 30 ml
Bio deodorant za telo limonska trava Zeta Free ...

Bio deodorant za telo z vonjem po limonski travi, s 100% čistimi esencialnimi olji, ki v naravi ustvarjajo neprijetno okolje za komarje..

10,57 €
 
Bio Zeta Free deodorant za telo limonska trava, 100 ml
Bio Zeta Free deodorant za telo limonska trava, ...

Deodorant z vonjem po limonski travi s 100% čistimi esencialnimi olji, ki v naravi ustvarijo neprijetno okolje za komarje. 

19,01 €
 
BIO gel za telo Zeta Free Flora, 50 ml
BIO gel za telo Zeta Free Flora, 50 ml

S 100% čistimi esencialnimi olji, ki v naravi ustvarijo neprijetno okolje za komarje.

12,67 €