Sanolabor

 

Šifra:

Kapljice za oči Bepanthol, 20 plastenk
Kapljice za oči Bepanthol, 20 plastenk
    Za povečavo kliknite na sliko

Bepanthol kapljice za oči ustvarijo sterilen, viskoelastičen in prozoren zaščitni film na roženici.  Več>>

12,24 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Blagovna znamka:

Bepanthol

Bepanthol

Podroben opis

Kapljice so izdelane iz naravnih bioloških snovi, kot je natrijeva sol hialuronske kisline, ki zaradi svojih fizikalnih lastnosti na roženici ustvari enakomeren, stabilen in dolgotrajno obstojen zaščitni film, ki ne zmanjšuje vidne sposobnosti. Poleg tega Bepanthol kapljice za oči vsebujejo provitamin B5 (dekspantenol) z visoko kapaciteto vezave vode, ki hkrati osveži in neguje oko. Tako dekspantenol skupaj z natrijevim hialuronatom učinkovito vlaži oko.

Mešanica natrijevega hialuronata, kateri stabilizira solzni film, in dekspantenola, ki deluje negovalno in pomirjevalno, ščiti in vlaži površino očesa ter jo ohranja gladko. Bepanthol kapljice za oči tako učinkovito lajšajo težave pri: 

  • mehanskih obremenitvah, ki so posledica uporabe trdih ali mehkih kontaktnih leč ali ki nastanejo pri diagnostičnih preiskavah oči; 
  • spremembah okolja (t.i. okoljski stres), ki jih povzročijo klimatske naprave, veter, mraz, suh ali onesnažen zrak; 
  • preobremenitvah oči, ki so posledica dela pred računalniškim zaslonom ali vožnje z avtomobilom.

Bepanthol kapljice za oči ne vsebujejo konzervansov, zato jih človeški organizem tudi v primeru dolgotrajne uporabe dobro prenaša. Primerne so tudi za uporabnike kontaktnih leč.
 

 

Navodila

Odtrgajte enoodmerni vsebnik od traku in preverite, ali so preostali vsebniki na traku nepoškodovani. Zavrtite (in ne odtrgajte) pokrovček enoodmernega vsebnika. Glavo nagnite nekoliko nazaj. S kazalcem ene roke rahlo povlecite spodnjo očesno veko. Z drugo roko držite vsebnik navpično nad očesom in vkapljajte eno kapljico izdelka v veznično vrečko očesa. Dnevno lahko večkrat oziroma po potrebi vkapljate po eno do dve kapljici izdelka v vsako oko. Počasi zaprite oči, da se tekočina enakomerno porazdeli po njihovi površini.

Opozorila

  • Izdelka ne uporabljajte, če je poškodovana njegova ovojnina ali če je poškodovan enoodmerni vsebnik.
  • Enoodmerni vsebnik ne sme priti v stik z očesom.
  • Izdelka ne uporabljajte, če ste preobčutljivi na eno izmed sestavin v izdelku. Ker ne vsebuje konzervansov, je izdelek v enoodmernem vsebniku primeren samo za enkratno uporabo.
  • Če hkrati z Bepanthol kapljicami za oči uporabljate še kakšne druge kapljice ali mazila, mora med uporabo prvega in drugega izdelka preteči vsaj 15 minut. Bepanthol kapljice za oči morate vedno uporabiti kot zadnje.
  • Izdelka ne uporabljajte, če so vaše oči okužene ali poškodovane.
  • Po uporabi izdelka se lahko vidna sposobnost za nekaj trenutkov zmanjša. V tem času ne vozite avtomobila ter ne upravljajte strojev in naprav. Počakajte, da se vidna sposobnost v celoti povrne.
  • Izdelka ne uporabljajte po preteku roka uporabnosti. Datum izteka roka uporabnosti izdelka je označen na vsakem enoodmernem vsebniku in na škatli.

 

Sestava

Natrijev hialuronat 0,15 %, dekspantenol 2 %, natrijev klorid, natrijev monohidrogenfosfat, natrijev dihidrogenfosfat, voda za injekcije.

Pakiranje za prodajo na drobno: 20 enoodmernih vsebnikov po 0,5 ml.

 

Sorodni izdelki

Kapljice za oči Bepanthol, 20 plastenk
Kapljice za oči Bepanthol, 20 plastenk

Bepanthol kapljice za oči ustvarijo sterilen, viskoelastičen in prozoren zaščitni film na roženici. 

12,24 €
 
Vlažilna krema za okoli oči Dr. Hauschka, 12,5 ml
Vlažilna krema za okoli oči Dr. Hauschka, 12,5 ml

Zmanjšuje tanke črtice in gubice. 

27,93 €
 
Serum za predel okoli oči Facelift efekt Eubos, 15 ml
Serum za predel okoli oči Facelift efekt Eubos, ...

Eubos Anti Age Hyaluron, serum za predel okoli oči neguje kakor obogatena krema in učinkuje kot aktivni serum za facelift efekt. Učinkovitost  dermatološke nege je potrdila tudi neodvisna raziskovalna organizacija Derma Consult GmbH.

25,96 €
 
BlephaCura grelna maska za nego očesnih vek
BlephaCura grelna maska za nego očesnih vek

BlephaCura nega očesnih vek.

8,20 €
 
Kapljice za oči Extra Intense A.Vogel, 10 ml
Kapljice za oči Extra Intense A.Vogel, 10 ml

Vas mučijo suhe, pekoče, pordele, utrujene oči? Si jih zaradi poudarjenih simptomov pogosto drgnete? Pomagate si lahko z učinkovitim naravnim pripravkom iz smetlike in hialuronske kisline v obliki kapljic - A.Vogel Kapljice za oči Extra Intense.

10,94 €
 
Novo
Odstranjevalec ličil za oči Dr. Hauschka, 75 ml
Odstranjevalec ličil za oči Dr. Hauschka, 75 ml

Odstranjevalci ličil za oči nežno in zanesljivo očisti kožo okoli oči – odstranjuje tudi vodoodporna ličila. 

21,45 €