Sanolabor

 

Šifra:

Jungle formula zaščita pred klopi, 75 ml
Jungle formula zaščita pred klopi, 75 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

Pršilo za maksimalno zaščito pred klopi na koži in oblačilih. Ne pušča madežev. Prijetnega vonja. Biocidni proizvod. Več>>

8,95 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Blagovna znamka:

Jungle

Jungle

Podroben opis

Repelent v obliki pršila, nudi maksimalno zaščito pred klopi na koži in oblačilih. Formula s prijetnim vonjem, ki ne pušča madežev. Vsebuje 25 % ikaridin, ki zagotavlja do 8 ur učinkovite zaščite. Primerno za odrasle in otroke, starejše od 3 let.

Idealen je za uporabo na območjih, kjer je veliko klopov (gozdovi, grmičevja, travniki) in na območjih z velikim tveganjem za bolezni, ki jih prenašajo klopi (borelioza, klopni meningoencefalitis).

Navodila

Pozorno nanesite na vse očiščene in suhe izpostavljene površine kože. Ne nanašajte na oči in usta. Za zaščito obraza repelent najprej popršite na dlan in namažite po obrazu. Glede na razmere po potrebi ponovite nanos, saj lahko visoka temperatura, vlaga in ostali dejavniki iz okolja skrajšajo čas zaščite vseh sredstev za zaščito pred žuželkami. Vsebnik po uporabi dobro zaprite. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru

 

Opozorila

Samo za zunanjo uporabo. Pri zaužitju takoj pokličite zdravnika in pokažite etiketo. Hraniti izven dosega otrok. Po uporabi temeljito umiti roke. Povzroča hudo draženje oči. Pri stiku z očmi previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha, poiščite zdravniško pomoč. Vnetljivo. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Kožne reakcije so zelo redke. Ob pojavu le-teh prenehajte uporabljati proizvod. Izpraznjene embalaže ne uporabljajte ponovno. Embalaže ne odlagajte z gospodinjskimi odpadki, ampak na zbirnem mestu. Številka serije (LOT) in rok uporabnosti sta označena na embalaži.

Biocide uporabljajte varno.

Sestava

Ikaridin ( CAS:119515-38-7) 26, 123 g/100g; alkohol.

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Jungle formula zaščita pred klopi, 75 ml
Jungle formula zaščita pred klopi, 75 ml

Pršilo za maksimalno zaščito pred klopi na koži in oblačilih. Ne pušča madežev. Prijetnega vonja. Biocidni proizvod.

8,95 €
 
Jungle formula strong original zaščita pred komarji, 75 ml
Jungle formula strong original zaščita pred ...

Pršilo za zaščito pred komarji z 20% DEET in rastlinski izvlečki za najboljšo zaščito S prijetnim vonjem.

7,95 €
 
Forth sprej proti komarjem, 100 ml
Forth sprej proti komarjem, 100 ml

Repelent proti komarjem je učinkovito sredstvo za odganjanje komarjev. Izdelan je iz evkaliptusovega olja, ki vsebuje zelo učinkovite snovi za odganjanje številnih insektov.

9,04 €
 
Elektronski odganjalec klopov
Elektronski odganjalec klopov

Je neslišna napravica, ki ob delovanju ohromi živčni sistem klopa in mu prepreči vgnezdenje v kožo. 

15,21 €
 
Elektronski odganjalec klopov in bolh za pse in mačke
Elektronski odganjalec klopov in bolh za pse in ...

Je napravica, tehnološko in po funkciji slična ‘Elektronskemu odganjalcu klopov za ljudi, vendar prirejena za pse in mačke, ki se pripenja na ovratnico in odganja klope in bolhe.

15,21 €
 
Stop pršice aktivni sprej Flora, 200 ml
Stop pršice aktivni sprej Flora, 200 ml

Sprej za zaščito in odganjanje pršic.  Naravno učinkovito za: dom, pisarno, avtomobile. Ne pušča madežev. Prijeten vonj.Vsebuje 100% čista eterična olja.
       

25,31 €