Sanolabor

 

Šifra:

Ice Power hladilni sprej, 200 ml
-15 %
Ice Power hladilni sprej, 200 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

Sprej je namenjen za hitro oskrbo poškodb mehkega tkiva, na primer izvinov in hernij. Primeren je tudi za nujno oskrbo manjših opeklin. Medicinski pripomoček.

 

  Več>>

10,34 € 12,17 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Blagovna znamka:

Ice Power

Ice Power

Podroben opis

Sprej je še posebej primeren za športnike, ker je učinkovit pri regeneraciji mišic po športni poškodbi.

Ice power pomaga pri zdravljenju naglo naraščajočih bolečin v mišicah in sklepih. Je učinkovito in enostavno sredstvo za samozdravljenje.

Hladilno terapijo Ice power sestavlja celotna linija blažil, ki so na voljo brez recepta in zagotavljajo hitro in učinkovito lajšanje bolečine, tako akutne kot kronične in obvladovanje vnetja.

Navodila

Nanaša se z večkratnimi kratkimi curki z razdalje vsaj 15 cm (da ne bi prišlo do lokalnih ozeblin). Je samo za zunanjo uporabo.

 

 

Opozorila

Doza je pod pritiskom. Ne izpostavlja naj se sončni svetlobi in temperaturam višjim od 50° C. Naj se ne prebada in ne sežiga, niti ko je prazna.

Hraniti izven dosega otrok.

Sestava

Propane/butane, menthol, ethanol.

 

Sorodni izdelki

Hladilni obliži Tiger Ice, 4 kom
Hladilni obliži Tiger Ice, 4 kom

Hladilni obliži sproščajo in pomirjajo. 

9,67 €
 
Zadnji kosi
Erbaven paket Obliži 24 + Fresh Gel, 100 ml
Erbaven paket Obliži 24 + Fresh Gel, 100 ml

Erbaven paket predstavlja 100% rešitev za utrujene in težke noge. Paket vsebuje revolucionarne Erbaven obliže, ki noge sprostijo za kar 8 ur in Erbaven Fresh Gel, ki razbremeni meča ter odpravi napetost v gležnjih in stopalih.

21,99 €
 
Medicinski pripomoček
Ice Power hladilni gel, 150 ml
Ice Power hladilni gel, 150 ml

Ice Power cold gel 150 ml hitro in učinkovito lajša bolečine, vnetja in otekline. Prav tako sproščujoče deluje na napetost v mišicah. Medicinski pripomoček.

10,71 €
 
Zadnji kosi
Ice Power MSM Plus, 100 ml
Ice Power MSM Plus, 100 ml

Klasična oblika gela Ice power z dodanim MSM (metil-sulfonil-metan), ki še dodatno povečuje učinek in pomaga pri bolečinah in napetostih v mišicah. Medicinski pripomoček.

 

9,98 €
 
Pernaton gel, 250 ml
Pernaton gel, 250 ml

Gel vsebuje visokokakovostne glukozaminoglikane (GAG), perna ekstrakt (ekstrakt zelenoustne školjke) in dragocena eterična olja. Gel ima takoj po nanosu prijeten hladilni učinek. Gel je primeren za vsakodnevno uporabo.

21,51 €
 
Perskindol Cool gel, 100 ml
Perskindol Cool gel, 100 ml

Uporaba pripravka Perskindol Cool je priporočljiva, če je pri športu ali kakšni drugi obremenjujoči aktivnosti potrebno hitro hlajenje. Gel hladi hitro in intenzivno dlje časa.

10,98 €