Sanolabor

 

Šifra:

Ben's s 30 % DEET vlažilni robčki, 15 kom
Ben's s 30 % DEET vlažilni robčki, 15 kom
    Za povečavo kliknite na sliko

Ben’s 30 robčki omogočajo enostaven in priročen način za nanos najucinkovitejšega repelenta (DEET). Ben’s 30 robčki so primerni za vse družinske člane starejše od 2 let. Več>>

11,59 €
    V košarico

Izdelka ni na zalogi v spletni trgovini.
Dobava: predvidoma 1 teden.

Blagovna znamka:

Ben's

Ben's

Podroben opis

Ben’s 30 robčki omogočajo enostaven in priročen način za nanos najučinkovitejšega repelenta (DEET). Ben’s 30 robčki so primerni za vse družinske člane starejše od 2 let.

Navodila

Primeren za odrasle in otroke nad 2 letom starosti. Izdelek je treba nanesti enkrat dnevno do 38 potegov z maksimalno štirimi robčki pri odraslih, do 15 potegov z maksimalno dvema robčkoma pri otrocih, starejših od 12 let, in do 6 potegov z enim robčkom pri otrocih, starih med 2 in 12 leti. Pri otroku, starem med 2 in 12 leti, lahko izdelek neposredno na kožo nanesete enkrat dnevno na glavo, vrat, spodnji del rok in stopala, preostalo telo pa mora biti zaščiteno z oblačili. Po nanosu operite roke.

Ne nanašajte pod oblačila. Izdelka ne nanašati okrog oči in ust ali na dlani mlajših otrok. Pri uporabi kreme za sončenje, nanesite Ben’s 30 kot zadnji sloj. Po vrnitvi v zaprte prostore sperite izdelek z vodo in milom. Učinkovito odganja komarje do 5 ur (na posamezni nanos) in klope do 4,5 ure (na posamezni nanos).

Opozorila

Povzroča hudo draženje oči. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Hraniti zunaj dosega otrok. Preprečiti sproščanje v okolje. Hraniti samo v originalni posodi. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. PRI ZAUŽITJU: izprati usta. NE izzvati bruhanja. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Izdelka ne uporabljajte na otrocih, mlajših od 2 let. Ne uporabljati na sintetičnih materialih, plastiki, pohištvu in pobarvanih materialih. Lahko poškoduje usnje.

Sestava

Aktivna snov: N,N-dietil-m-toluamid CAS: 134-62-3 (30 %)

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Ben's 30, tekoči repelent v razpršilu, 100 ml
Ben's 30, tekoči repelent v razpršilu, 100 ml

Ben's začne učinkovati takoj in zanesljivo ščiti do 2 uri pred komarji in 6 ur pred klopi.

 

9,98 €
 
Ben's Natural sprej proti komarjem, 100 ml
Ben's Natural sprej proti komarjem, 100 ml

Tekoči repelent proti komarjem v razpršilu. 

12,32 €
 
Ben's s 30 % DEET vlažilni robčki, 15 kom
Ben's s 30 % DEET vlažilni robčki, 15 kom

Ben’s 30 robčki omogočajo enostaven in priročen način za nanos najucinkovitejšega repelenta (DEET). Ben’s 30 robčki so primerni za vse družinske člane starejše od 2 let.

11,59 €