Sanolabor

 

Šifra:

Naravni nadomestek sladkorja brez kcal SugarSweet 1:1, 300g
Naravni nadomestek sladkorja brez kcal SugarSweet 1:1, 300g
Naravni nadomestek sladkorja brez kcal SugarSweet 1:1, 300g
Naravni nadomestek sladkorja brez kcal SugarSweet 1:1, 300g
    Za povečavo kliknite na sliko

SugarSweet je naravni in brezkalorični nadomestek sladkorja s katerim lahko na zdrav in neopazen način zamenjate sladkor ali umetna sladila. Enaka sladkost kot sladkor. Odličen za peko. Več>>

6,26 €
    V košarico

Izdelka ni na zalogi v spletni trgovini.
Dobava: predvidoma 1 teden.

Podroben opis

SugarSweet 1:1 je zdrav nadomestek sladkorja, saj je naraven, brez kalorij in brez glikemičnega indeksa (G.I. 0). Je enake strukture kot sladkor in nadomešča sladkor tudi po okusu! SugarSweet 1:1 je enako sladek, kot sladkor tako, da je njegova uporaba zelo preprosta. 

S SugarSweet v primerjavi z navadnim sladkorjem ne vnašate dodatnih kalorij, kar pozitivno vpliva na telesno formo in vitalnost. Prav tako je brez glikemičnega indeksa, kar pomeni, da ohranja stabilen nivo krvnega sladkorja in ne povzroča izločanje hormona inzulina. 

 Pri pripravi jedi se SugarSweet obnaša enako kot namizni sladkor, saj je termično obstojen, veže vlago, ima prostornino, deluje vezivno in hkrati daje jedem kompaktnost. Uporabite ga lahko vsepovsod kjer sicer uporabljate sladkor. 

Uživanje hrane ali pijače, ki vsebuje SugarSweet 1:1 namesto sladkorja prispeva k ohranjanju mineralizacije zob. Uživanje hrane ali pijače, ki vsebuje SugarSweet 1:1 namesto sladkorja povzroči manjši porast ravni glukoze v krvi po zaužitju v primerjavi s hrano ali pijačo, ki vsebuje sladkor

SugarSweet je primeren: 
- za vsakogar, ki iščete zdravo, naravno in brezkalorično nadomestilo sladkorja ter se želite izogniti uporabi umetnih sladil 
- za diabetike, saj raziskave kažejo da ne vpliva na porast krvnega sladkorja
- dieto za izgubo maščobe, ker je brez energijske vrednosti oz. nima kalorij, ampak je vseeno sladek
- za anti-kandida diete, saj SugarSweet ne hrani bakterije kandide
- za pripadnike zdravega in fit življenskega stila, ki želijo v svoji prehrani čimbolj omejiti uporabo sladkorja in iz prehrane izločiti umetna sladila ali agavin sirup, ki vsebuje visok procent fruktoze.
- za nizkokalorično dieto brez ogljikovih hidratov, ketonsko in LCHF dieto.                       

SugarSweet je slovenska ideja, saj je pripravljen po unikatni recepturi športnika in prehranskega poznavalca Petra Bukovnik-a. SugarSweet vsebuje poliol eritritol in stevijo, ki sta naravno prisotna v rastlinah. Eritritol za prehranske potrebe pridobivajo s procesom naravne fermentacije iz rastlinskega škroba, stevijo pa z ekstrakcijo iz listov rastline stevia. V SugarSweet 1:1 je vsebovana prvovrstna SunStevia, ki je 100 % stevia.
 

Navodila

SugarSweet (za brezkalorično in naravno sladkanje) lahko uporabite v vseh primerih, kjer bi sicer uporabili sladkor - sladkanje čajev, kave, peko peciv in slaščic, ... SugarSweet lahko uporabljate tudi kot nadomestilo sladkorja pri izdelavi domačih marmelad in pripravo jedi z nižjo kalorično in glikemično vrednostjo, v katerih lahko uživajo tudi diabetiki ali osebe, ki se trudijo izgubiti telesno težo.

Moč sladkanja - SugarSweet 1:1 je enako bolj sladek kot beli namizni sladkor. Ena žlica SugarSweet 1:1 po sladkosti nadomesti eno žlico sladkorja. Pri peki po receptu uporabite enako količino sladkorja, kot je v recepturi.

Opozorila

Prekomerno uživanje lahko povzroča odvajalni učinek.

Sestava

SugarSweet, namizno sladilo:
- eritritol (naravni poliol), steviol glikozid (naravno sladilo stevija) 

Povprečna hranilna vrednost na 100 g:
-energijska vrednost 0 kJ / 0kcal
Maščobe 0 g
-  od tega nasičene maščobe 0 g  
Ogljikovi hidrati 98 g
- od tega sladkorji 0 g
- polioli 98 g
Beljakovine 0 g

*eritritol spada v skupino poliolov, ki so zakonsko razvrščeni kot ogljikov hidrat. Eritritol ne vsebuje škroba ali sladkorjev prav tako ga naše telo ne more izkoristiti v procesu presnove, zato za telo nima energijske vrednosti (0 kcal).

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Naravno sladilo Eritritol, 500 g
Naravno sladilo Eritritol, 500 g

Naravna alternativa trsnemu sladkorju, brez kalorij.

8,88 €
 
Bio temni agavin sirup Biona, 250 ml
Bio temni agavin sirup Biona, 250 ml

Odlično naravno sladilo z nizkim glikemičnim indeksom. Pridobljeno iz mehiških agave rastlin.

6,19 €
 
Bio vanilijin sladkor Sonnentor, 50 g
Bio vanilijin sladkor Sonnentor, 50 g

Vanilijev sladkor v prahu za peko in kuho.

5,97 €
 
Naravni drevesni sirup Madal Bal, 1000 ml
Naravni drevesni sirup Madal Bal, 1000 ml

Naravni drevesni sirup Madal Bal se po posebnem receptu proizvaja iz sirupa kanadskega javorja in sladkornega granulata tropskih palm v Kanadi.

38,06 €
 
Naravni drevesni sirup Madal Bal, 500 ml
Naravni drevesni sirup Madal Bal, 500 ml

Naravni drevesni sirup Madal bal se po posebnem receptu proizvaja iz sirupa kanadskega javorja in sladkornega granulata tropskih palm v Kanadi.

20,48 €
 
Bio agavin sirup Werz, 300 g
Bio agavin sirup Werz, 300 g

Agavin sirup je naravno sladilo iz divje rastočih agav. Uporablja se kot naravno sladilo za slajenje pijač in živil.

3,43 €