Sanolabor

POMEMBNO OBVESTILO: priporočamo, da se v izogib širjenju virusa odločite za spletno plačilo s plačilom po predračunu ali s plačilno kartico. Le v tem primeru vam bo lahko poštar dostavil paket do vašega naslova (pred prihodom vas bo poklical in dogovorili se boste za mesto dostave brez fizičnega kontakta). Če se boste odločili za plačilo po povzetju, boste prejeli listek-obvestilo v nabiralnik in paket boste morali sami prevzeti na vaši lokalni pošti.
 

Šifra:

Spalna maska in ušesni zamaški, rožnata
Spalna maska in ušesni zamaški, rožnata
Spalna maska in ušesni zamaški, rožnata
Spalna maska in ušesni zamaški, rožnata
Spalna maska in ušesni zamaški, rožnata
    Za povečavo kliknite na sliko

Spalna maska Dream Girl je oblikovana po obraznih konturah, zato se obrazu udobno in tesno prilega. Izdelek v kombinaciji z brezplačnim parom ušesnih zamaškov Mack's omogoča brezskrben dnevni počitek in spanec. Več>>

11,09 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Spalna maska Dream Girl je oblikovana po obraznih konturah, zato se obrazu udobno in tesno prilega. Oblikovana obrazna kontura omogočo ptudi svobodno premikanje, odpiranje in zapiranje oči. Izdelek v kombinaciji z brezplačnim parom ušesnih zamaškov Mack's omogoča brezskrben dnevni počitek in spanec, počitek na različnih potovanjih, v letalu, na vlaku, v avtobusu ali v prekomerno osvetljenih delih mestnih središč.

Navodila

Uporaba: 
Namestimo jo tako, da dovolj trdno pritrdimo elastični trak na maski in pazimo, da se pri tem maska ne ujame v lasišče. Spalna maska je zelo lahka.  Izdelana je iz prijetnih materialov, primerna za vse velikosti glave in udobno prilega različnim oblikam obraza. Moč jo je oprati in osušiti in je namenjena za večkratno uporabo. Spalni maski je priložen par ušesnih zamaškov Safe Sound (NRR – 30 decibelov). Ušesna zamaška s čistimi rokami oblikujemo tako, da ju zvijemo v obliko cilindra. Z drugo roko sežemo preko glave, potegnemo za zunanje uho tako, da se ušesni kanal zravna. Ušesni zamašek vložimo v ušesni kanal, kjer se ustrezno razširi ter udobno in varno zapre ušesno votlino. 
Zamaški so primerni za večkratno uporabo. Ko so umazani, jih zavržemo in nadomestimo z novimi.

Opozorila

Priporočamo, da otroci mlajši od 12 let priložene zamaške uporabljajo izključno pod nadzorom odraslih. Zamaškov ni dovoljeno uporabljati pri skakanju v vodo ali potapljanju pod vodno gladino. V primeru, ko uporabnik ne upošteva predhodnih priporočil, zamaški ne zagotavljajo primerne zaščite. Lastnosti proizvoda se lahko bistveno spremenijo, če je podvržen določenim kemičnim sestavinam.

Sestava

NRR: 22 decibelov

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki