Sanolabor

 

Šifra:

Natura Femina by Ellen normal, 12 kom
Natura Femina by Ellen normal, 12 kom
    Za povečavo kliknite na sliko

Natura Femina by ellen tamponi s probiotiki  so zanesljiva zaščita v času menstruacije  in hkrati vzpostavljajo in ohranjajo mikrobiološko ravnovesje intimnih predelov na naraven način. Več>>

8,80 €
    V košarico

Izdelka ni na zalogi v spletni trgovini.
Dobava: predvidoma 1 teden.

Podroben opis

Tamponi s probiotiki Natura Femina by ellen® NORMAL  so primerni za dekleta in ženske z srednje močno menstruacijo Tamponi Natura Femina by ellen® vsebujejo probiotike, ki so naravno prisotni v zdravi nožnici in ščitijo nožnično mikrofloro, vzdržujejo njeno pH vrednost ter zmanjšajo neprijetnosti, kot so srbenje, draženje, povečan izcedek in neprijeten vonj. Tamponi s probiotiki Natura Femina by ellen so  namenjeni dekletom in ženskam z nožničnim mikrobiološkim neravnovesjem in tistim, ki ga želijo  preprečiti.

Navodila

Za doseganje optimalnega učinka je priporočljivo uporabiti 3 tampone Natura Femina by ellen® na dan, 3 dni v času menstruacije, vsaj 3 zaporedne menstrualne cikle.
Tampon Natura Femina by ellen® naj bo vstavljen minimalno 90 minut, da se v celoti prepoji in doseže telesno temperaturo. S tem bo omogočeno želeno delovanje probiotikov. Tampone Natura Femina by ellen® uporabljajte samo med menstruacijo. Tampone s probiotiki Natura Femina by ellen® lahko kombinirate z običajnimi higienskimi izdelki (npr. tamponi ali vložki Natura Femina).
 

Materiali

Viskozni tamponi  imajo dodan Lacto Naturel®, patentirano kombinacijo treh sevov mlečnokislinskih bakterij L. Fermentum, L. Rhamnosus in L. Gasseri.

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Higienski vložki Natura Femina night/wings, 10 kos
Higienski vložki Natura Femina night/wings, 10 kos

100 % bombažni, pH-nevtralni samolepilni ultratanki vložki s krilci Natura Femina, brez parfumov, kemijskih dodatkov in niso beljeni s klorom. Primerni so za močno menstruacijo ali uporabo ponoči.

 

3,89 €
 
Natura Femina aplikatorski tamponi normal
Natura Femina aplikatorski tamponi normal

Bombažni higienski tamponi normal z aplikatorjem za lažje vstavljanje so primerni za dekleta in ženske z srednje močno menstruacijo.

3,00 €
 
Higienski vložki Natura Femina pantyliner, 24 kos
Higienski vložki Natura Femina pantyliner, 24 kos

100 % bombažni, pH-nevtralni samolepilni vložki Natura Femina, brez parfumov in niso beljeni s klorom. Primerni so za vsakodnevno zaščito perila, pri šibki menstruaciji ali ob sočasni uporabi higienskih tamponov.

3,89 €
 
Higienski vložki Natura Femina day/wings, 10 kos
Higienski vložki Natura Femina day/wings, 10 kos

100 % bombažni, pH-nevtralni samolepilni ultratanki vložki s krilci Natura Femina, brez parfumov, kemijskih dodatkov in niso beljeni s klorom. Primerni so za srednje močno menstruacijo ali uporabo podnevi.

 

3,89 €
 
Natura Femina Mini, 16 kom
Natura Femina Mini, 16 kom

Bombažni higienski tamponi mini iz organskega bombaža so primerni za dekleta in ženske s šibko menstruacijo in za vse, ki tampone uporabljajo prvič.

2,79 €
 
Natura Femina higienski tamponi normal
Natura Femina higienski tamponi normal

Natura Femina tamponi normal so izdelani iz 100 % bombaža in hipoalergeni.

2,79 €