Sanolabor

 

Šifra:

Micovag Plus, 10 vaginalnih globul po 2 g
Micovag Plus, 10 vaginalnih globul po 2 g
    Za povečavo kliknite na sliko

Vaginalne globule so namenjene dopolnilnemu zdravljenju vaginalnih glivičnih vnetij. Medicinski pripomoček. Več>>

9,68 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Globule delujejo tako, da ponovno vzpostavijo fiziološki pH nožnice, kar pripomore k preprečevanju kolonizacije patogenih mikrobov. Poleg tega delujejo pomirjujoče in posledično odpravljajo moteče srbenje in pekoč občutek.

Kaj je in kako se uporablja
Kandidoza je vaginalna okužba, ki jo povzročajo glivice iz rodu Candida (najpogosteje vrsta Candida albicans). Glivice iz rodu Candida so normalno prisotne v vaginalni flori in so v ravnovesju z drugimi mikrobi. V posebnih stanjih (zmanjšana odpornost, antibiotična in kortikosteroidna terapija, pomanjkanje vitaminov, prehrana, bogata s sladkorji in ogljikovimi hidrati, stres, uporaba kontracepcijskih tablet, nošenje ozkega ali sintetičnega spodnjega perila) se lahko glivice iz rodu Candida močno namnožijo in porušijo ravnovesje med mikrobi vaginalne flore ter povzročijo nastanek vulvovaginalne kandidoze. Za obvladovanje nadidoze je pomembna ponovna vzpotavitev fiziološkega pH nožnice. Ta pripomore k ravnovesju vaginalne flore in ustvari neprijazno okolje za rast in razvoj glivic.

Navodila

Kako se uporablja
Razmaknite in potegnite narazen oba konca folije na vrhu ovoja, vzemite globulo iz ovoja in jo vstavite globoko v nožnico. Pred uporabo uporabo medicinskega pripomočka in po njej si umijte roke.

Kdaj in kako dolgo
Vstavite eno globulo, najbolje zvečer pred spanjem ali po navodilu zdravnika.

Rok uporabe, shranjevanje in odstranjevanje
Rok uporabe se nanaša na zaprt in pravilno hranjen izdelek. Izdelka ne uporabljajte po izteku roka uporabe oz. če je embalaža odprta ali poškodovana. Medicinski pripomoček shranjujte zaščiten pred svetlobo in toploto, najbolje pri temperaturi od 4 stopinj celzija do 25 stopnij celzija. Medicinskih pripomočkov naj ne bi odvrgli v odpadne vode ali med gospodinjske odpadke. O načinu odstranjevanja medicinskih pripomočkov, ki jih ne uporabljate več, se posvetujte  s svojim farmacevtom. To bo pripomoglo k zaščiti okolja.

Opozorila

Kdaj ga ne smete uporabljati
Ne uporabljajte v primeru individualne preobčutljivosti za katerikoli sestavino izdelka.

Medsebojno delovanje z drugimi izdelki
Medsebojna delovanja z drugimi izdelki niso znana, zato je priporočljivo, da se posvetujete z zdravnikom, preden uporabite vaginalne globule Micovag Plus v kombinaciji z drugimi medicinskimi pripomočki ali zdravili za vaginalno uporabo.

Nosečnost in dojenje
V teh primerih je priporočljivo, da se posvetujete z zdravnikom.

Vpliv na upravljanje vozil in strojev
Posebni varnostni ukrepi niso potrebni.

Posebna opozorila
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Izogibajte se stiku izdelka z očmi. Ne zaužijte izdelka.

Sestava

Polsintetični gliceridi, borova kislina, silikatni dimetil sililat, bisabolol, vitamin E acetat, mlečna kislina.

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Fair Squared lubrikant in masažni gel, 150 ml
Fair Squared lubrikant in masažni gel, 150 ml

Lubrikant na vodni osnovi, ki služi tudi kot masažni gel je primeren za masažo celega telesa. Gel ne vpliva na naravni pH ženskega intimnega območja. Pomaga sproščati napetosti in je narejen na vodni osnovi. Brez parabena, pfalatov, SLS-ja in PEG-ja.

8,95 €
 
Pena za intimno nego Vitagyn, 150 ml
Pena za intimno nego Vitagyn, 150 ml

Preprečevanje vaginalnih vnetij, tudi med posebnimi fiziološkimi stanji kot so: nosečnost, po porodu, pred in med menstruacijo, po menopavzi.

11,66 €
 
Multi-Gyn Vaginal Douche Combipack (tuš+ tabletke za izpiranje nožnice)
Multi-Gyn Vaginal Douche Combipack (tuš+ tabletke ...

Optimalna in ženskam prijazna vaginalna higiena. Preprečuje in odpravlja vnetje nožnice.

15,86 €
 
Intimea intimni vlažni robčki, 20 kom
Intimea intimni vlažni robčki, 20 kom

Vlažilni robčki za higieno intimnih predelov, z učinkovinami, ki so popolnoma usklajene z naravnim ravnovesjem intimnih predelov.

2,54 €
 
Vaginalna krema Vitagyn, 30 g
Vaginalna krema Vitagyn, 30 g

Terapija pri bakterijski vaginozi, ponavljajoče okužbe sečil, ponavljajoča vaginalna vnetja in po zdravljenju z antibiotiki.

12,23 €
 
VENIRA - zeliščno vitaminsko mazilo, 65 ml
VENIRA - zeliščno vitaminsko mazilo, 65 ml

Venira zeliščno vitaminsko mazilo je namejneno za nego zadnjične (analne) odprtine. Optimalna zeliščna kombinacija (divji kostanj, ognjič) ter prisotnost vitaminov A in E omogočajo idealno nego in zaščito zadnjične odprtine.

 

15,34 €