Sanolabor

POMEMBNO OBVESTILO: priporočamo, da se v izogib širjenju virusa odločite za spletno plačilo s plačilom po predračunu ali s plačilno kartico. Le v tem primeru vam bo lahko poštar dostavil paket do vašega naslova (pred prihodom vas bo poklical in dogovorili se boste za mesto dostave brez fizičnega kontakta). Če se boste odločili za plačilo po povzetju, boste prejeli listek-obvestilo v nabiralnik in paket boste morali sami prevzeti na vaši lokalni pošti.
 

Šifra:

Mack's Pillow Soft - otroški silikonski ušesni zamaški
Mack's Pillow Soft - otroški silikonski ušesni zamaški
Mack's Pillow Soft - otroški silikonski ušesni zamaški
Mack's Pillow Soft - otroški silikonski ušesni zamaški
Mack's Pillow Soft - otroški silikonski ušesni zamaški
    Za povečavo kliknite na sliko

Otroški silikonski ušesni zamaški Mack's Pillow Soft KIDS Earplugs so večnamenski ušesni zamaški, ki jih je mogoče oblikovati po konturah otrokovega zunanjega ušesa, tako da se temu tesno prilegajo in otroku nudijo zelo udobno in varno zaščito ušesne votline pri raznovrstnih vodnih aktivnostih: kopanju, tuširaju, plavanju, na bazenu ali na morju... Več>>

7,12 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Zamaški so namenjeni tudi mirnemu spancu, kot zaščita pred smrčanjem in povsod, kjer iz okolice prihaja raven hupa, ki je za otroka lahko škodljiva: preglasna glasba, koncerti in druge javne prireditve, motošport, ipd... Primerni so za večkratno uporabo, za podaljšano uporabo pa jih hranimo v priročni plastični škatlici. Otroški silikonski ušesni zamaški Mack's KIDS so najbolje prodajani ušesni zamaški v Združenih državah Amerike, kjer njihovo uporabo priporočajo tudi specialisti. NRR: 22 decibelov.

Navodila

Uporaba: Silikonski zamašek Mack's KIDS zgnetemo v obliko kroglice in položimo na čisto uho. S palcem desne roke zamašek oblikujemo tako, da se zunanjemu ušesu tesno prilega. Lasje ne smejo priti v kontakt s silikonom. Zamaška ne potiskamo v notranjost ušesne votline. Silikonski zamašek je prepovedano deliti na manjše kose.

Opozorila

Otroci do 6 leta starosti naj izdelek uporabljajo ob nadzoru staršev, skrbnika ali druge odrasle osebe. Izdelka ni dovoljeno uporabljati pri skakanju v vodo ali potapljanju pod vodno gladino. V primeru, ko uporabnik ne upošteva predhodnih priporočil, zamaški ne zagotavljajo primerne zaščite. Lastnosti proizvoda se lahko bistveno spremenijo, če je podvržen določenim kemičnim sestavinam.

Sestava

Mejne vrednosti in standardni odklon frekvenčnih vrednosti:

Testne frekvence v HZ   125   250   500   1000   2000   3150   4000   6300   8000
Povp. znižanje v Db       23,7  23,3  25,0    27,3    34,3   39,2    38,2    38,2    37,4
Stand. odklon v Db         4,0    3,6    2,8      2,7      4,0     4,3      4,2      4,5       4,5

Sorodni izdelki

Mack's Pillow Soft - silikonski ušesni zamaški, 2 para
Mack's Pillow Soft - silikonski ušesni zamaški, 2 ...

Silikonski ušesni zamaški Mack's so večnamenski ušesni zamaški, ki se tesno prilegajo zunanjemu delu ušesa in nudijo zelo udobno zaščito pred različnimi oblikami nezaželenih zvokov iz okolja. Omogočajo miren spanec, zaščito pred smrčanjem, nemoten študij ali branje ter učinkovito zaščito pred preglasno glasbo ali bučnimi sosedi.

6,26 €