Sanolabor

 

Šifra:

Bio sprej za zaščito pred soncem s SPF 30 Biosolis, 100 ml
Bio sprej za zaščito pred soncem s SPF 30 Biosolis, 100 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

Nudi visoko zaščito za obraz in telo s 100-odstotno naravnimi filtri brez nanodelcev. Vodoodporen. 

  Več>>

20,00 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

98,54 % vseh sestavin je naravnih, 22,19% ekoloških. Naravna in ekološka kozmetika Biosolis je certificirana pri Ecocert Greenlife po Ecocert standardu. 

Izdelki BIOSOLIS so narejeni iz rastlin in mineralov, ki varujejo kožo pred UVA- in UVB-sončnimi žarki. Razviti so skladno z evropskimi standardi zaščite pred soncem, ki zah­tevajo uporabo mineralnih filtrov brez nanodelcev. Poseben proizvodni proces zagotavlja izdelke, ki ne pu­ščajo belih sledi na koži. Zaradi visoke vsebnosti ekološko pridelane in divjerasle prave aloje dobro navlažijo zgornje plasti kože. Primerni so za vse tipe kože.

Navodila

Uporaba: Sprej obilno (30 ml za celo telo) nanesite pred izpostavljanjem soncu. Pre­majhna količina bo bistveno zmanjšala raven zaščite. Za njeno ohranjanje ga pogosto nanašajte, zlasti po plavanju, brisanju z brisačo ali znojenju. Sprej je namenjen le za zunanjo uporabo.   Izogibajte se stiku z očmi.

Ne požirajte ga in ne nanašajte po oblačilih.

Pretirano izpostavljanje soncu je nevarno, saj lahko resno ogrozi zdravje. Tudi ko upo­rabljate izdelek za zaščito pred soncem, ne ostajajte na soncu predolgo.

Majhne otroke zaščitite s primernimi oblačili (pokrivalo, majica, kratke hlače) in na pre­dele izpostavljene soncu nanesite sredstvo z visokim ZF

Sestava

Brassica Campestris (Rapeseed) Oil*, Dicaprylyl Carbonate, Polyhydroxystearic acid,  Zinc Oxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Pongamia Glabra Seed Oil, Titanium Dioxide, Diethyl Sebacate, Hydrogenated Coconut Oil**, Aluminum hydroxyde, Sesamum Indicum Seed Oil*, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Stearic Acid, Parfum, Cocos Nucifera Oil*. Bisabolol*, Tocopherol, Citral, Citronellol, Limonene, Linalool. *Iz nadzorovane ekološke pridelave. **Narejeno iz sestavin ekološke pridelave.

Sorodni izdelki

Biosolis sprej za zaščito pred soncem ZF 50+, 100 ml
Biosolis sprej za zaščito pred soncem ZF 50+, 100 ...

Zelo visoka zaščita – za obraz in telo – vodoodporen. Za zelo občutljivo kožo. 100-odstotno naravni filtri brez nanodelcev. Ekološko certificirana zaščita pred soncem.

 

20,92 €
 
Krema za zaščito obraza pred soncem z ZF 30 Biosolis, 50 ml
Krema za zaščito obraza pred soncem z ZF 30 ...

Krema za zaščito obraza pred soncem z ZF 30

 

13,50 €
 
Biosolis mleko za zaščito otrok pred soncem z ZF 50+, 100 ml
Biosolis mleko za zaščito otrok pred soncem z ZF ...

Zelo visoka zaščita - za obraz in telo - vodoodporno - 100-odstotno naravni filtri brez nanodelcev. Ekološko certificirana zaščita pred soncem. Izdelki BIOSOLIS so narejeni iz rastlin in mineralov, ki va­rujejo kožo pred UVA-­ in UVB-­sončnimi žarki.

 

23,82 €
 
Mleko za zaščito pred soncem z ZF 15 Biosolis, 100 ml
Mleko za zaščito pred soncem z ZF 15 Biosolis, ...

Mleko za zaščito pred soncem z ZF 15, bio

 

16,46 €
 
Biosolis krema za zaščito pred soncem ZF30, 100 ml
Biosolis krema za zaščito pred soncem ZF30, 100 ml

Visoka zaščita – za obraz in telo – vodoodporna. 100-odstotno naravni filtri brez nanodelcev. Ekološko certificirana zaščita pred soncem.

18,87 €
 
Biosolis oljni sprej za zaščito pred soncem z ZF 20, 100 ml
Biosolis oljni sprej za zaščito pred soncem z ZF ...

Srednja zaščita – za telo in lase – nemastna formula – vodoodporen. 100-odstotno naravni filtri brez nanodelcev. Ekološko  certificirana zaščita pred soncem.

17,59 €