Sanolabor

POMEMBNO OBVESTILO: priporočamo, da se v izogib širjenju virusa odločite za spletno plačilo s plačilom po predračunu ali s plačilno kartico. Le v tem primeru vam bo lahko poštar dostavil paket do vašega naslova (pred prihodom vas bo poklical in dogovorili se boste za mesto dostave brez fizičnega kontakta). Če se boste odločili za plačilo po povzetju, boste prejeli listek-obvestilo v nabiralnik in paket boste morali sami prevzeti na vaši lokalni pošti.
Zaradi izredno povečanega števila spletnih naročil lahko prihaja do zamud pri dostavi. Prosimo za razumevanje.
 

Obvestilo za kupce

19.3.2020

Spoštovani kupci!

V trenutnih razmerah, ko je povpraševanje po zaščitnih sredstvih izredno visoko, nam posledično proizvajalci oziroma zastopniki proizvajalcev zaščitne opreme lahko zagotavljajo dobave le v omejenih količinah, s katerimi se trudimo v največji meri oskrbovati bolnice, zdravstvene domove, domove starejših občanov, lekarne, specializirane trgovine in ostale kupce.

Zaradi omejenih količin zaščitnih mask so se nabavne cene le-teh povečale za 10 kratnik, prav tako so se zelo povečale cene transporta, saj jih dobavitelji v trenutni situaciji dostavljajo preko letalskih prevozov, ki so cenovno dražji od običajnega ladijskega. Obe okoliščini posledično vplivata tudi na oblikovanje višje prodajne cene.

Vsi naši resursi so trenutno usmerjeni v zagotavljanje zaščitne opreme nujno potrebnim, zato se vam iskreno zahvaljujemo za razumevanje in zaupanje.

 

Sanolabor