Sanolabor

POMEMBNO OBVESTILO: priporočamo, da se v izogib širjenju virusa odločite za spletno plačilo s plačilom po predračunu ali s plačilno kartico. Le v tem primeru vam bo lahko poštar dostavil paket do vašega naslova (pred prihodom vas bo poklical in dogovorili se boste za mesto dostave brez fizičnega kontakta). Če se boste odločili za plačilo po povzetju, boste prejeli listek-obvestilo v nabiralnik in paket boste morali sami prevzeti na vaši lokalni pošti.
 

Šifra:

WAYA kapljice, za novorojenčke, dojenčke in otroke, 10 ml
WAYA kapljice, za novorojenčke, dojenčke in otroke, 10 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

WAYA® kapljice za novorojenčke, dojenčke in otroke za uravnoteženo črevesno mikrofloro edine vsebujejo mikroenkapsulirano mlečnokislinsko bakterijo Lactobacillus rhamnosus GG, ki spada med najbolj raziskane mlečnokislinske bakterije na svetu in je naravno prisotna tudi v naših prebavilih. Več>>

12,95 €
    V košarico

Izdelka ni na zalogi v spletni trgovini.
Dobava: predvidoma 1 teden.

Podroben opis

WAYA® kapljice za novorojenčke, dojenčke in otroke za uravnoteženo črevesno mikrofloro edine vsebujejo mikroenkapsulirano mlečnokislinsko bakterijo Lactobacillus rhamnosus GG, ki spada med najbolj raziskane mlečnokislinske bakterije na svetu in je naravno prisotna tudi v naših prebavilih.

WAYA® kapljice:

  • 7 kapljic vsebuje vsaj 1,4 x 109 celic mikroenkapsulirane mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG
  • so prehransko dopolnilo
  • so primerne za novorojenčke, dojenčke in otroke
  • so nevtralnega vonja in okusa
  • ne vsebujejo alergenov (mlečnih beljakovin, laktoze, glutena, jajc, rib, arašidov, sezama, SO2, soje, oreškov, zelene, gorčice, rakov)
  • po odprtju stekleničke so kapljice uporabne še vsaj en mesec

 

Mikroenkapsulirana oblika

Mlečnokislinske bakterije so živi organizmi, ki so izjemno občutljivi pri prehodu skozi kislo okolje prebavil, zato jih je treba ustrezno zaščititi. Mikroenkapsulirana oblika mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG omogoča 5-krat večje preživetje v prebavilih v primerjavi z drugimi izdelki z mlečnokislinskimi bakterijami na trgu in posledično zagotavlja večjo koncentracijo mlečnokislinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG na mestu delovanja ter s tem boljše delovanje.

Navodila

WAYA® kapljice imajo naravno prisotno usedlino, zato pred vsako uporabo stekleničko dobro pretresite. Po pretresanju postane izdelek naravno moten.

Če jemljete antibiotik, vzemite WAYA® kapljice vsaj 2 uri pred zaužitjem antibiotika ali 2 uri po njem.

WAYA® kapljice uporabljajte vsaj dva tedna. Za dolgotrajno uravnavanje črevesne mikroflore je priporočljivo redno uživanje. Najbolje je kapljice zaužiti samostojno na žlički. WAYA® kapljice so nevtralnega vonja in okusa.

 

Odmerjanje:

Dojenčki in otroci do 2. leta starosti: 7 kapljic 1-krat na dan

Otroci po 2. letu starosti: 10 kapljic 1-krat na dan

Opozorila

  • Shranjujte na suhem in temnem mestu pri sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
  • Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
  • Če ste alergični ali preobčutljivi na sestavine WAYA® kapljic, izdelka ne uporabljajte. Izdelek ne vsebuje alergenov, laktoze, glutena in mlečnih beljakovin. Izdelek je nevtralnega vonja in okusa.

Sestava

Glavna sestavina

Mikroenkapsulirana mlečnokislinska bakterija Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103)

Sestavine

Koruzno olje, Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103)

Pakiranje

10 ml

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

WAYA Forte kapsule, za odrasle in otroke, 10 kapsul
WAYA Forte kapsule, za odrasle in otroke, 10 ...

WAYA® Forte kapsule za odrasle in otroke za uravnoteženo črevesno mikrofloro edine vsebujejo mikroenkapsulirano mlečnokislinsko bakterijo Lactobacillus rhamnosus GG, ki spada med najbolj raziskane mlečnokislinske bakterije na svetu in je naravno prisotna tudi v naših prebavilih.

10,82 €