Sanolabor

 

Šifra:

Klorela zelena alga, 300 tablet
Klorela zelena alga, 300 tablet
    Za povečavo kliknite na sliko

Zelena klorela iz japonskega otoka Ishigaki, Okinawa, je enocelična zelena alga, poznana kot naravni vir klorofila. Klorela Koplina se priporoča kot dodatek k vsakodnevni prehrani in osebam, ki ne zaužijejo dovolj sveže zelenjave ali nimajo rednih obrokov. Več>>

27,22 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Blagovna znamka:

Koplina

Koplina

Podroben opis

Klorelo znamke Koplina proizvajajo iz posušenih in zmletih alg v skladu s strogimi merili kvalitete, kjer raste v idealnih okoliščinah v izobilju sončnih žarkov, čisti vodi in zraku ter bogatemu naravnemu okolju.

Klorela Koplina vsebuje rastlinske beljakovine, ogljikove hidrate, maščobne kisline, železo, folno kislino, vitamin B12, lutein in klorofil poleg klorelinega rastnega faktorja (CGF), ki je začilen izključno za klorelo. Posušene in fino zmlete alge pa ohranjajo svojo kvaliteto in polnovrednost.

Pakiranje: Vrečka s 300 tabletami po 200mg, neto 60g.

Navodila

Priporočljiva dnevna količina: 3-krat 3 tablete dnevno. Tablete vedno zaužijemo vsaj s kozarcem tekočine. Tablete lahko zaužijemo pred, med ali skupaj z obrokom. Klorela tablete so celovito dopolnilo vsakdanji prehrani.

Opozorila

Hranite v hladnem in suhem prostoru, proč od dostopa sončnih žarkov, vročine in vlage. Klorelo odprite zgoraj (odrežite s škarjami). Po vsaki uporabi se prepričajte, da je vrečka s tabletami vedno dobro zaprta. 

  • Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
  • Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
  • Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Sestava

Klorela v prahu. Vsaka tableta vsebuje 200mg posušene klorele brez kakršnihkoli dodatkov.

Hranilna vrednost za 10 tabletk (2g):

Energijska vrednost 8 kcal, beljakovine 1.26g, maščobe 0.26g, ogljikovi hidrati 0.30g (od tega sladkorji 0.10g), vlaknine 0.20g, sol 0.01g, železo 2.42mg, vitamin A 181μg, vitamin B12 0.46 μg, folna kislina 40 μg, vitamin E 0.46mg, lutein 5.8mg, klorofil 75.4mg, klorelin izvleček 20%

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Klorela zelena alga, 300 tablet
Klorela zelena alga, 300 tablet

Zelena klorela iz japonskega otoka Ishigaki, Okinawa, je enocelična zelena alga, poznana kot naravni vir klorofila. Klorela Koplina se priporoča kot dodatek k vsakodnevni prehrani in osebam, ki ne zaužijejo dovolj sveže zelenjave ali nimajo rednih obrokov.

27,22 €