Sanolabor

 

Šifra:

Imunoglukan P4H Junior, steklenička 120 ml
Imunoglukan P4H Junior, steklenička 120 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

Imunoglukan P4H® junior je prehransko dopolnilo v tekoči obliki z Imunoglukanom in vitaminom C. Več>>

19,93 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Imunoglukan P4H® priporočamo vsem, ki pogosto obolevajo, se hitro izčrpajo in so izpostavljeni psihičnemu ali fizičnemu stresu. Imunoglukan P4H® kot sestavni del raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja ugodno vpliva na odpornost telesa, ki zaradi izčrpanosti, jemanja antibiotikov ali dolgotrajne bolezni, oslabi. Primeren je za večmesečno uporabo brez prekinitev.

Imunoglukan P4H® junior je namenjen otrokom in odraslim, ki jim bolj kot kapsule ustreza tekoča oblika.

Imunoglukan P4H® junior vsebuje naravni bioaktivni polisaharid Imunoglukan in vitamin C. Imunoglukan® je patentirani beta 1,6/1,3 d glukan izoliran iz gobe bukov ostrigar. Vitamin C ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, pri delovanju imunskega sistema ter prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Imunoglukan P4H® je popolnoma varen. Primeren je za vso družino, za diabetike in osebe z alergijami. Ne vsebuje glutena in laktoze. Primeren je tudi za vegetarijance.

Navodila

 1. Teža
 1. Dnevni odmerek
 1. Povečan dnevni odmerek
 1. 10 kg
 1.              2 ml
 1.                     4 ml
 1. 15 kg
 1.              3 ml
 1.                     6 ml
 1. 20 kg
 1.              4 ml
 1.                     8 ml
 1. 25 kg
 1.              5 ml
 1.                    10 ml
 1. 30 kg
 1.              6 ml
 1.                    12 ml

Za podporo delovanju imunskega sistema jemljite po 1 ml tekočine/5 kg telesne mase, enkrat na dan, 2 do 3 mesece. Pri povečanih potrebah jemljite vsaj prve tri dni dvojni odmerek (2 ml tekočine/5 kg telesne mase), enkrat na dan, potem pa nadaljujete z odmerkom 1ml tekočine/5 kg telesne mase do porabe pakiranja.

Imunoglukan P4H® lahko jemljete neprekinjeno tudi 6 mesecev.

Tekočino vzemite na prazen želodec zjutraj pol ure pred zajtrkom ali zvečer pred spanjem. Pred uporabo stekleničko dobro pretresite.

Primeren za vegetarijance in diabetike. Ne vsebuje alergenov (mlečnih beljakovin, laktoze, glutena, jajc, rib, arašidov, sezama, soje, oreščkov, zelene, gorčice, rakov in mehkužcev). Ne vsebuje alkohola, umetnih sladil in arom.

Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte pri temperaturi od 5 do 25 °C, zaščiteno pred vlago in neposredno sončno svetlobo. Po prvem odprtju hranite izdelek v hladilniku pri temperaturi od 2 do 8 °C in ga porabite v treh mesecih.

Opozorila

Imunoglukana P4H® junior ne smejo jemati bolniki s presajenimi organi. Bolniki, ki prejemajo imunosupresivno zdravljenje, lahko jemljejo Imunoglukan P4H® junior le po posvetu z zdravnikom. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestava

Imunoglukan P4H® junior vsebuje naravni bioaktivni polisaharid Imunoglukan® (beta-(1,3/1,6)-D-glukan) in vitamin C.

1 ml vsebuje:

Imunoglukan® 

10 mg

Vitamin C 

10 mg

Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vitamin C prispeva tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Ima tudi vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje hrustanca, kože, kosti, zob, dlesni in žil. Prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k delovanju živčnega sistema, k normalnemu psihološkemu delovanju. Povečuje tudi absorbcijo železa in prispeva k obnovi reducirane oblike vitamina E. Imunoglukan® je naravni bioaktivni polisaharid (beta-(1,3/1,6)-D-glukan), izoliran iz gobe bukov ostrigar (Pleuratus Ostreatus). 

Ker je dovzetnost telesa za okužbe večja, kadar smo utrujeni in izčrpani, je torej jemanje vitamina C priporočljivo tako preventivno kot tudi v času okužbe.

Sorodni izdelki

Imunoglukan P4H, 30 kapsul
Imunoglukan P4H, 30 kapsul

Imunoglukan P4H® kapsule so prehransko dopolnilo z Imunoglukanom, vitaminom C in cinkom, ki imata vlogo pri delovanju imunskega sistema. 

22,78 €
 
Imunoglukan P4H Acute, 10 kapsul
Imunoglukan P4H Acute, 10 kapsul

Imunoglukan P4H® ACUTE je prehransko dopolnilo v kapsulah, ki poleg Imunoglukana (300 mg) vsebuje še vitamin C in cink, ki imata vlogo pri delovanju imunskega sistema.

22,78 €
 
NutriMax klamatska alga, 150 rastlinskih kapsul
NutriMax klamatska alga, 150 rastlinskih kapsul

Prehransko dopolnilo s klamatsko mikroalgo, ki je bogata z vitamini in minerali.

54,90 €
 
Železo kompleks NOW, 100 tablet
Železo kompleks NOW, 100 tablet

Prehransko dopolnilo s pomembnim mineralom.

19,93 €
 
BioCare liquid BioMulsion A, 10 ml
BioCare liquid BioMulsion A, 10 ml

Vitamin A 5000 IU/kapljico, v obliki tekoče emulzije, prijetnega okusa po limoni.

15,66 €
 
CTP Detoxor Soria Natural, 36 tablet
CTP Detoxor Soria Natural, 36 tablet

CTP detoxor je  inovativen izdelek, pripravljen z liofilizacijo iz mladih listov Lepidium latifolium, ki spodbuja celično detoksifikacijo in notranje čiščenje telesa. 

 

16,95 €