Sanolabor

POMEMBNO OBVESTILO: priporočamo, da se v izogib širjenju virusa odločite za spletno plačilo s plačilom po predračunu ali s plačilno kartico. Le v tem primeru vam bo lahko poštar dostavil paket do vašega naslova (pred prihodom vas bo poklical in dogovorili se boste za mesto dostave brez fizičnega kontakta). Če se boste odločili za plačilo po povzetju, boste prejeli listek-obvestilo v nabiralnik in paket boste morali sami prevzeti na vaši lokalni pošti.
Zaradi izredno povečanega števila spletnih naročil lahko prihaja do zamud pri dostavi. Prosimo za razumevanje.
 

Šifra:

Sladki pelin, ekstrakt sladkega pelina, 50 ml
Sladki pelin, ekstrakt sladkega pelina, 50 ml
Sladki pelin, ekstrakt sladkega pelina, 50 ml
Sladki pelin, ekstrakt sladkega pelina, 50 ml
Sladki pelin, ekstrakt sladkega pelina, 50 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

Pel1n - naravni ekstrakt sladkega pelina je prehransko dopolnilo proizvedeno iz skrbno vzgojenega slovenskega sladkega pelina in vsebuje vse snovi, ki jih najdemo v rastlini ter ne vsebuje alkohola. Več>>

29,99 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Kvantificirani CO2 ekstrakt sladkega pelina

Pel1n vsebuje ekstrakt sladkega pelina pridobljenega po inovativni metodi s superkritičnim CO2 (ogljikov dioksid je ena izmed komponent zraka, podobno kot kisik), ki omogoča, da se iz sladkega pelina izločijo tiste snovi, ki so za organizem koristne. Po ekstrakciji se CO2 povsem izloči, tako da je dobljeni ekstrakt popolnoma čist in polnovreden brez kakršnihkoli zaostalih topil in brez alkohola. Pel1n – ekstrakt sladkega pelina je kvantificiran, kar pomeni da je uravnan na določeno območje vsebnosti sestavin (posušenega sladkega pelina, ekstrakta sladkega pelina in artemizinina). Vsebnost artemizinina je ovrednotena v sodelovanju s Fakulteto za farmacijo, mikrobiološko kakovost pa preverja Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano.

100-% sončnično olje s podobno sestavo maščobnih kislin, kot ga ima oljčno olje

Nosilno olje za Pel1n – ekstrakt sladkega pelina je izbrano zelo pozorno. 100-% sončnično olje s podobno sestavo maščobnih kislin, kot ga ima oljčno olje ima nevtralen vonj in okus ter je prejemnik znaka varovalnih živil, ki označuje živila, ki so po merilih Svetovne zdravstvene organizacije koristna za človekovo zdravje in je naravni vir vitamina E.

 

Primerno za vegetarijance in vegane.

Ne vsebuje dodanega sladkorja.

Ne vsebuje glutena.

Ne vsebuje alkohola, barvil, konzervansov ali drugih dodatkov.

Ne vsebuje alergenov.

Stekleničke so izdelane iz mironskega stekla, ki zagotavlja ustrezno zaščito pred UV svetlobo in ostalimi zunanjimi vplivi.

Navodila

Priporočeni odmerek je ena kapalka ( en stisk kapalke - napolni se malo čez polovico - 0,7 ml) 2- do 4-krat dnevno na prazen želodec (najmanj eno uro pred jedjo ali dve uri po jedi).

Opozorila

Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Prehransko dopolnilo ni namenjeno preprečevanju in zdravljenju bolezni in bolezenskih stanj.

Izdelka ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli od sestavin. Izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere. Izdelek ni primeren za otroke in mladostnike do starosti 18 let.

Sestava

Sestavine:

  • Kvantificirani CO2 ekstrakt lista in cvetnega brsta sladkega pelina. En odmerek oziroma kapalka (0,7 ml) vsebuje 6,3-8,5 mg kvantificiranega CO2 ekstrakta lista in cvetnega brsta sladkega pelina (ekvivalentno 150,0-200,0 mg posušenega lista in cvetnega brsta sladkega pelina), ki ustreza 2,5-3,4 mg artemizinina.
    Ekstrakcijsko topilo: superkritični CO2.

     
  • 100-% jedilno rafinirano sončnično olje s podobno sestavo maščobnih kislin, kot ga ima oljčno olje.

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki