Sanolabor

 

Šifra:

Trak za vrat Back on Track - Velcro




Trak za vrat Back on Track - Velcro
Trak za vrat Back on Track - Velcro
Trak za vrat Back on Track - Velcro
    Za povečavo kliknite na sliko

Back on Track trak za vrat Velcro z infrardečimi valovi globinsko (3-4 cm) pregreva tkivo in tako učinkovito sprošča mišično napetost in krče, deluje protivnetno, pospešuje zdravljenje po poškodbah in aktivno lajša bolečine tudi pri kroničnih stanjih ter starostnih in degenerativnih spremembah (npr. posedanje vretenc, obraba hrustanca...) Določena kronična stanja je možno tudi učinkovito zavirati. Več>>

39,70 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Trak za vrat Velcro se  spredaj zapenja z ježkom in pokrije vrat ter trapezoidne mišice. Slednje se pri pomanjkanju gibanja in prekomernem sedenju zakrčijo in povzročajo bolečine. Zaradi globinskega pregrevanja trak za vrat mišice učinkovito sprosti in odpravi bolečine, pri rednem nošenju (oziroma po potrebi) pa tudi ohranja mišice sproščene in zmanjšuje možnost, da bi se bolečine ponovile. Zato po tem izdelku pogosto posežejo ljudje s pisarniškim delom, ki veliko sedijo. 

 Trak za vrat Velcro je še posebej primeren tudi za ljudi, ki trpijo zaradi starostnih ali degenerativnih sprememb v vratni hrbtenici (posedanje vretenc, obraba, hernije...) saj učinkovito lajša bolečine in izboljšuje gibljivost. Ker je mehek in ne nudi opore, je primeren za redno nošenje.

Če imate bolečine v ramenih in tudi v predelu lopatic, priporočamo, da trak za vrat kombinirate z Back on Track majico s kratkimi ali dolgimi rokavi, da pokrijete celotno področje.

Opozorila

Ne uporabljajte v času nosečnosti.

Materiali

50% bombaž, 50% poliester (z vtopljenim keramičnim prahom).

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Trak za zapestje Back on Track
Trak za zapestje Back on Track

Trak za zapestje Back on Track z infrardečimi valovi globinsko (3-4 cm) pregreva tkivo in tako učinkovito povečuje prekrvavitev, deluje protivnetno in aktivno lajša bolečine tudi pri kroničnih stanjih. Še posebej je koristen pri sindromu karpalnega kanala.

26,10 €
 
Back on Track pas za hrbet
Back on Track pas za hrbet

Pas za hrbet Back on Track z infrardečimi valovi globinsko (3-4 cm) pregreva tkivo in tako učinkovito sprošča mišično napetost in krče, deluje protivnetno, pospešuje zdravljenje po poškodbah in aktivno lajša bolečine tudi pri kroničnih stanjih ter starostnih in degenerativnih spremembah (npr. posedanje vretenc, obraba hrustanca...) Določena kronična stanja je možno tudi učinkovito zavirati.

66,30 €
 
Nogavice Back on Track
Nogavice Back on Track

Nogavice Back on Track z infrardečimi valovi globinsko (3-4 cm) pregrevajo tkivo in tako učinkovito povečujejo prekrvavitev, delujejo protivnetno in aktivno lajšajo bolečine pri kroničnih stanjih. Lahko pomagajo pri hladnih stopalih ali drugih težavah s prekrvavitvijo.

32,60 €
 
Majica z dolgimi rokavi Back on Track
Majica z dolgimi rokavi Back on Track

Back on Track majica z dolgimi rokavi, z infrardečimi valovi globinsko (3-4 cm) pregreva tkivo in tako učinkovito sprošča vezi in mišice, deluje protivnetno, pospešuje zdravljenje po poškodbah in aktivno lajša bolečine tudi pri kroničnih stanjih ter starostnih in degenerativnih spremembah (npr. obraba hrustanca...) Določena kronična stanja je možno tudi učinkovito zavirati, daje pa tudi intenziven toplotni učinek.

59,75 €
 
Trak za zapestje z odprtino za palec Back on Track
Trak za zapestje z odprtino za palec Back on Track

Back on Track trak za zapestje z odprtino za palec z infrardečimi valovi globinsko (3-4 cm) pregreva tkivo in tako učinkovito povečuje prekrvavitev, deluje protivnetno in aktivno lajša bolečine tudi pri kroničnih stanjih. Razvit je bil z mislijo na ljudi, ki trpijo zaradi sindroma karpalnega kanala.

39,95 €
 
Rokavice Back on Track
Rokavice Back on Track

Rokavice Back on Track z infrardečimi valovi globinsko (3-4 cm) pregrevajo tkivo in tako učinkovito povečujejo prekrvavitev, delujejo protivnetno in aktivno lajšajo bolečine pri kroničnih stanjih ter starostnih in degenerativnih spremembah (npr. revmatoidni artritis) Določena kronična stanja je možno tudi učinkovito zavirati.

36,95 €