Sanolabor

 

Šifra:

Thera-Band kroglica
Zadnji kosi -30 %
Thera-Band kroglica
Thera-Band kroglica
Thera-Band kroglica
    Za povečavo kliknite na sliko

Thera-band® kroglica nudi raznolik trening in rehabilitacijo za mišice roke in podlahti.  Več>>

9,21 € 13,15 €
    V košarico

Izdelka ni na zalogi v spletni trgovini.
Dobava: predvidoma 1 teden.

Podroben opis

Thera-band® krepi prijem in znižuje stres. Priporočena s strani fizioterapevtov. Kroglica je primerna za stiskanje, ne pa tudi za raztezanje!

Thera-Band® kroglice sledijo po težavnostnih stopnjah Thera-Band® barvno kodnem sistemu = rumena (lažja) - črna (zahtevna).
 

Zakaj kupiti Thera-Band® elastične pripomočke?

Thera-band® je svetovna vodilna blagovna znamka za progresivni sistem vadbe pri profesionalni rehabilitaciji, vrhunskem treningu, skupinski vadbi in vadbi doma za vse generacije.

Thera-Band® blagovna znamka ima že od leta 1978 priznan mednarodni ugled s strani fizioterapevtov, vrhunskih in osebnih trenerjev, za dokazano učinkovitost, kakovost, raziskave in razvoj.

 

Navodila

Topla terapija

  • Segrevanje v mikrovalovni pečici
    Kroglico za terapijo rok pri 600 watt ne smete v mikrovalovni pečici segravati dlje od 10 sekund, saj se lahko poškodujeta tako kroglica za terapijo rok kot tudi mikrovalovna pečica.
  • Segrevanje z vročo vodo
    Kroglico za terapijo rok segrevate v vreli vodi maksimalno 3 minute. Nato jo obrišete, posušite in napudrate. Krogica za terapijo rok drži temperaturo približno od 8 do 15 minut (odvisno od uporabe). V kolikor je potreba po daljši toplotni terapiji ponovite.

Hladna terapija

  • Ohlajevanje v zmrzovalniku
    Optimalno temperaturo za hladno terapijo doseže kroglica za terapijo rok po ca. 15 minutah v zmrzovalniku. Po potrebi kroglico pred uporabo obrišete, posušite in napudrate.

Opozorila

Shranjevanje in čiščenje

Thera-Band® kroglice za terapijo rok shranite na suho in pred direktnim soncem zaščiteno mesto.
Pri redni uporabi, še posebej pri različnih uporabnikih, je potrebno redno čiščenje. Za kratek čas jih damo v vrelo vodo, ki z njih odstrani umazanijo in jih prav tako tudi dezinficira.

Pomembno je, da po kroglice za terapijo rok po čiščenju dobro posušite na zraku in napudrate z otroških pudrom v prahu, ki preprečuje lepljenje.

Sestava

Polymer brez lateksa.

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Thera-Band elastična palica Flexbar
Thera-Band elastična palica Flexbar

Thera-Band® elastična palica, je lahek in prenosljiv pripomoček za terapijo, rehabilitacijo, krepitev in trening športnikov.

17,07 €
 
Thera-Band elastičen trak
Thera-Band elastičen trak

Elastični trakovi Thera-Band® so primerni za terapijo, rehabilitacijo, športni trening in vadbo doma.

6,81 €
 
Thera-Band elastična zanka 30,5cm
Thera-Band elastična zanka 30,5cm

Thera-Band® elastični trak - zanka je prvič izdelana iz elastičnega traku v enem kosu in je tako odlično nadomestilo elastičnemu obroču. Uporabljamo jo za krepitev pri skupinski vadbi, fizioterapiji, v fitnesu in vadbi doma.

8,09 €
 
Thera-Band obtežilna manšeta
Thera-Band obtežilna manšeta

Thera-Band® obtežilna manšeta za obtežitev telesa, zapestja ali gležnja. Namenjena je hoji, teku in izvajanju različinh vaj za krepitev.

19,90 €
 
Žoga Gymnic ARTE žoga
Žoga Gymnic ARTE žoga

Žoga predvsem izboljša držo ob sedenju in s tem lajša oziroma preprečuje bolečine v hrbtu.

36,70 €
 
FitBall žoga Perla Gymnic
FitBall žoga Perla Gymnic

Žoga predvsem izboljša držo ob sedenju in s tem lajša oziroma preprečuje bolečine v hrbtu. Prav tako pa žoga omogoča različne vaje za raztezanje in razgibavanje že med sedenjem, zraven pa dobite tudi zgibanko s posebnimi vajami. Vaje so priložene v škatli.

36,70 €