Sanolabor

 

Šifra:

Silicea direkt gastroint, 30 x 15 ml
Silicea direkt gastroint, 30 x 15 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

Za zdravljenje akutnih in kroničnih težav prebavnega trakta. Več>>

15,96 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Blagovna znamka:

Silicea

Silicea

Podroben opis

Aktivna sestavina Silicea gela za želodec in črevesje je silicijev gel (gel silicijeve kisline), spojina minerala silicija s kisikom in vodo. Posebnost silicijevega gela je njegova izredno visoka sposobnost vezave patogenov in njihovih strupov ki povzročajo slabosti, bruhanje, bolečine v želodcu, napenjanje in drisko. To pomeni, da se patogeni in njihovi strupi na popolnoma fizikalen način vežejo na silicijev gel ter se po naravni poti skozi črevesje izločijo iz telesa. Silicijev gel nase veže tudi pline, ter s tem blaži nadležno napenjanje v črevesju.

Uporaba Silicea gela istočasno zaščiti sluznico želodca in črevesja ter tako podpira regeneracijo prebavnega trakta. Silicea direct gel je učinkovita pomoč tudi pri pekočem občutku v žlički in za prsnico, ki ga povzroča zgaga.

Navodila

Otroci in odrasli naj pri akutnih težavah vzamejo 2 vrečki gela (v vsakem 15ml gela), 3-5-krat dnevno. Vsebino vrečke lahko vmešate tudi v vodo ali čaj (približno 200ml), med obroki in če je potrebno tik pred spanjem.

Ko so znaki akutnega obolenja blažji, lahko še nekaj dni nadaljujete z odmerkom ene vrečke 3-krat dnevno (3 krat 15ml).

Če imate hude bolečine, visoko vročino ali če ne pride do izboljšanja znakov po treh dneh uporabe Silicea gela za želodec in črevesje, se posvetujte z zdravnikom.

Pri kroničnih težavah naj odrasli vzamejo 3-krat dnevno po eno vrečko gela vmešano v vodo ali čaj med obroki. Pri kroničnih težavah priporočamo trajanj terapije do 6 tednov. Po treh tednih lahko pričakujete izboljšanje simptomov.

 

Opozorila

Pri obolenjih z drisko je pomembno, da nastalo izgubo telesnih tekočin nadomestite s pitjem zadostnih dodatnih količin tekočin. Takojšnja nadomestitev izgubljene tekočine je posebej pomembna pri otrocih.

Sestava

Aktivna sestavina: 100ml gela vsebuje 100ml silicijevega gela (gela silicijeve kisline) s 3,5g silicijevega oksida

Sorodni izdelki

Silicea direkt gastroint, 30 x 15 ml
Silicea direkt gastroint, 30 x 15 ml

Za zdravljenje akutnih in kroničnih težav prebavnega trakta.

15,96 €
 
Silicea balzam z biotinom, 200 ml
Silicea balzam z biotinom, 200 ml

Silicea balzam z biotinom je prehransko dopolnilo. Biotin prispeva k ohranjanju zdravih las in kože. Je vodotopen vitamin, poznan tudi kot vitamin H. Biotin prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k normalnemu psihološkemu delovanju in k delovanju živčnega sistema.

10,98 €
 
Silicea direkt redberry, 30 x 15 ml
Silicea direkt redberry, 30 x 15 ml

Silicea direkt z biotinom in selenom z gozdnimi sadeži je prehransko dopolnilo z biotinom in selenom. Priročno pakiranje v vrečkah 30 x 15 ml omogoča enostavno odmerjanje.

18,32 €
 
Vitamin C-500, 100 tablet za žvečenje NOW, s sladkorjem in sladili
Vitamin C-500, 100 tablet za žvečenje NOW, s ...

Prehransko dopolnilo s pomembnim vitaminom C.

 

18,93 €
 
Epa Omega-3 Natural Wealth, 100 kapsul
Epa Omega-3 Natural Wealth, 100 kapsul

Prehransko dopolnilo za srce in ožilje.

20,06 €
 
-15 %
Dr. Böhm Buča le 1 tableta dnevno, 30 tablet
Dr. Böhm Buča le 1 tableta dnevno, 30 tablet

Dr. Böhm Buča le 1 tableta dnevno vsebuje patentiran, poseben izvleček visokokakovostnih štajerskih bučnih semen. Že ena tablet vsebuje dragocene sestavine 10 g bučnih semen.

12,72 € 14,96 €