Sanolabor

 

Šifra:

Otorig kapljice za uho, 10 ml
Medicinski pripomoček
Otorig kapljice za uho, 10 ml
    Za povečavo kliknite na sliko

Kapljice za ušesa za preventivo in za oskrbo zunanjega slušnega kanala v primerih: vnetja, bakterijske okužbe, virusov, glivic, ušesnega masla, posebne higiene. Medicinski pripomoček.

  Več>>

14,50 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Uporablja se proti bolečinam in pri vnetjih zunanjega slušnega kanala, bakterijske, virusne in glivične okužbe. Ščiti uho pred negativnimi zunanjimi dejavniki (prah, onesnaževanje, vlažnost). Osveži in sprosti ušesni kanal od odvečnega ušesnega masla. Za specifično higieno ušesa. 

Navodila

UPORABA

Ko odstranite varnostni jeziček in zgornji beli pokrovček, vkapajte s posebnim kapljalnikom določeno število kapljic v ušesni kanal, medtem ko držite glavo na nasprotno stran

Odrasli: 3-4 kapljice dvakrat dnevno. 

Otroci: 1-2 kapljice dvakrat dnevno Čas zdravljenja je odvisen od hitrosti terapevtskega odziva.


NAVODILA Ne zaužiti in hraniti izven dosega otrok. Ne uporabljajte medicinski izdelek po datumu uporabnosti. Ne uporabljajte, če je embalaža poškodovana. Proizvod se pri nizki temperaturi zgosti. Za olajšanje pretoka segrejte proizvod z drgnjenjem stekleničke z obema rokama ali z uporabo drugih virov toplote. Ne prekoračite temperature 20 ° C. Ne obstajajo primeri senzibilizacije ali neželenih učinkov, če pa se to vseeno pojavi, prekinite uporabo in se posvetujte s svojim zdravnikom

Opozorila

Ne zaužiti in hraniti izven dosega otrok. Ne uporabljajte medicinski izdelek po datumu uporabnosti. Ne uporabljajte, če je embalaža poškodovana. Proizvod se pri nizki temperaturi  zgosti. Za olajšanje pretoka segrejte proizvod z drgnjenjem stekleničke z obema rokama ali z uporabo drugih virov toplote.
Ne prekoračite temperature 20 ° C. Ne obstajajo primeri senzibilizacije ali neželenih učinkov, če pa se  to vseeno pojavi, prekinite uporabo in se posvetujte s svojim zdravnikom.  Pred uporabo medicinskega pripomočka si dobro umijte roke. Po uporabi dobro zaprite stekleničko. Izdelek hranite na suhem mestu, daleč od vira toplote in od sončne svetlobe. Datum uporabnosti do se nahaja na embalaži. Po odprtju je priporočljivo  izdelek porabiti  v 6 mesecih.

 

Sestava

  • OZONIDI iz Ozone® Delujejo proti vnetno in proti rdečici, srbenju, pekočemu občutku in otekanju. Prenesejo kisik v tkivo, ki povečuje epitelizacijo in regeneracijo tkiva
  • BIO-PEROKSIDI iz Ozone® Delujejo proti oksidativnemu in degenerativnemu procesu in še naprej delujejo kot bio-oksidant na bakterije, glive in viruse
  • VITAMIN E ACETAT Poveča proti vnetno delovanje ozonidov.
  • MENTOL analgetično-osvežilno delovanje
  • OLJE IZ LISTOV MELALEUCA ALTERNIFOLIA( čajevca ) izboljša proti-glivično delovanje bio-peroksidov

Sorodni izdelki

Medicinski pripomoček
Procten krema za hemeroide, 40 ml
Procten krema za hemeroide, 40 ml

Krema za lokalno oskrbo proktitisa, analnih razjed, hemoroidov. Medicinski pripomoček.

19,00 €
 
Neurofisiodol, 40 ml
Neurofisiodol, 40 ml

Naravni medicinski pripomoček za lajšanje bolečin pri perifernih nevropatijah in nevralgijah.

17,00 €
 
Dolaren Emulgel, 50 ml
Dolaren Emulgel, 50 ml

Naravni medicinski pripomoček. Inovacija pri lajšanju bolečin travmatskega, revmatskega ali artritičnega vzroka.

15,51 €
 
Banival krema, 10 x 3 ml
Banival krema, 10 x 3 ml

BANIVAL krema – Balanitis, Balanopostitis in pri vnetjih zaradi fimoze (pri vnetjih glavice penisa, pri vnetjih kožice penisa ). Pri virusnih, bakterijskih in glivičnih okužbah. Medicinski pripomoček.

19,00 €
 
Vulvovagi pršilo, 20 ml
Vulvovagi pršilo, 20 ml

Medicinski pripomoček. Pri vaginalnih težavah: vnetjih, bakterijskih, virusnih in glivičnih okužbah, pordelosti, srbenju, pekočem občutku, vaginalni suhosti, fizioloških spremembah in nenormalnem izločanju, ki ga povzroča hipoksija. 

19,90 €
 
Krpice za oči Blefarette, 30 kom
Krpice za oči Blefarette, 30 kom

Krpica Blefarette je mehka krpica za enkratno uporabo iz nepletene tkanine, njene sestavine vlažijo ter čistijo očesne veke in trepalnice. Še posebej primerne so za uporabo pri zdravljenju vnetih robov vek. Medicinski pripomoček.

13,89 €