Sanolabor

 

Šifra:

Nasaleze mint pršilo za nos, blokira alergije, 500mg




Nasaleze mint pršilo za nos, blokira alergije, 500mg
    Za povečavo kliknite na sliko

Pršilo za nos v prahu, ki klinično potrjeno prinaša hitro in učinkovito zaščito pred senenim nahodom in drugimi alergeni (npr. cvetni in hišni prah, prhljaj domačih živali, izločki pršic…), ki jih vdihnemo skozi nos. Medicinski pripomoček. Več>>

9,49 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Nasaleze deluje skupaj z obrambnimi mehanizmi telesa in povečuje odpornost proti letečim alergenom. V nosu tvori naravno zaščitno plast, ki hitro zaustavi leteče alergene. Učinkuje na vzrok alergije, zato se simptomi ne izrazijo.

Kako deluje Nasaleze? Prah se v nosni votlini pretvori v gel, ki ustvari prepreko in ščiti pred letečimi alergeni. Mehanizem delovanja je klinično potrjen v več kot 20 študijah. Za dosego najboljših rezultatov preberite navodilo za uporabo na drugi strani tega lista.

Kdo lahko uporablja Nasaleze? Nasaleze je primeren za odrasle, nosečnice, doječe matere in za otroke od 18. meseca starosti. Hranite izven dosega majhnih otrok. Ne vsebuje zdravilnih substanc.

 

Navodila

Če prvič uporabljate ta izdelek…
Nasaleze je pršilo za nos v prahu, ni tekočina. Pri prvi uporabi se za najboljše rezultate naučite pravilne uporabe s pomočjo spodnjih navodil.

Pred prvo uporabo določite primeren stisk plastenke tako, da iztisnete idealen odmerek, ki je cca 10 – 15 cm oblaček prahu.

Pretresite plastenko, odvijte pokrovček in plastenko usmerite stran od sebe, odločno stisnite plastenko, da vsebina pihne v zrak.

Navodilo za uporabo
1.    Nežno se useknite, da očistite nos.
2.    Pred vsako uporabo pretresite plastenko.
3.    Odvijte pokrovček.
4.    Šobo plastenke Nasaleze vstavite v nosnico, stisnite plastenko in nežno vdihnite.
5.    Ponovite korak 4 pri drugi nosnici.
6.    Ponovno uporabite vsakič, ko ste se useknili.

Če plastenko težje stisnete, lahko poskusite z uporabo obeh rok. Pred tem priporočamo, da s testom določite primeren stisk plastenke, da razpršite 10 – 15 cm oblaček prahu.

Priporoča se uporaba Nasaleze vsaj 3-krat dnevno, po potrebi lahko tudi večkrat. 

Imate še vedno simptome? Useknite se, da očistite nos, in ponovno uporabite Nasaleze – tokrat v vsako nosnico napršite po 2 odmerka, sploh če je v zraku veliko alergenov.
Z Nasaleze boste dosegli najboljše rezultate, če vzdržujete stalno zaščitno plast po površini znotraj nosu. S tem preprečujete dostop alergenov do občutljive nosne sluznice. Uporabite Nasaleze preden greste na območje, kjer je pričakovati alergene v zraku, npr. v naravo, pred brisanjem prahu, pred stikom z živalmi…

Kako se Nasaleze pravilno shranjuje?
Plastenka in še posebej šoba naj bosta ves čas suhi. Ne splakujte ju z vodo ali ostalimi tekočinami, ker lahko pride do zamašitve.

 

Opozorila

Proizvoda ne uporabljajte, če je pred prvo uporabo poškodovan varnostni obroček na pokrovčku. Po uporabi plastenko vedno zaprite s pokrovčkom in hranite na suhem mestu. Vsebino odprte plastenke porabite v 6 mesecih.

Če pride prah v oči, sperite z vodo. Če bi v redkih primerih prišlo do neželenih učinkov, se posvetujte z zdravnikom.

Plastenke ne spirajte z vodo ali drugimi tekočinami, ker lahko pride do zamašitve plastenke. 

Sestava

Sestava - Vsebuje naraven inertni celulozni prašek rastlinskega izvora in prah peperminta. 

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Po-Ho inhalator z oljem A.Vogel
Po-Ho inhalator z oljem A.Vogel

Inhalator Po-Ho je pripomoček za inhaliranje mešanice vodnih par in eteričnega olja ali raztopine soli, ki jo pripravimo v spodnjem delu inhalatorja. Inhalatorju je priloženo olje Po-Ho.

11,36 €
 
Trak za masko Quattro FX FFM
Trak za masko Quattro FX FFM

Elastični trak za masko Quattro FX FFM poskrbi za pravilno namestitev maske.

32,44 €
 
Beurer IH 21 kompresorski inhalator
Beurer IH 21 kompresorski inhalator

Inhalator je naprava namenjena razprševanju tekočin in tekočih zdravil (aerosolov) ter zdravljenju zgornjih in spodnjih dihalnih poti.

59,00 €
 
Masator Eurotherapy Classic
Masator Eurotherapy Classic

Masažni aparat pomaga pri izkašljevanju. Komplet vsebuje tudi različne nastavke za masažo različnih delov telesa.

354,00 €
 
NUK otroški nosni aspirator
NUK otroški nosni aspirator

Nosni aspirator vključuje nadomestni nastavek.

6,26 €
 
Nasaleze mint pršilo za nos, blokira alergije, 500mg
Nasaleze mint pršilo za nos, blokira alergije, ...

Pršilo za nos v prahu, ki klinično potrjeno prinaša hitro in učinkovito zaščito pred senenim nahodom in drugimi alergeni (npr. cvetni in hišni prah, prhljaj domačih živali, izločki pršic…), ki jih vdihnemo skozi nos. Medicinski pripomoček.

9,49 €