Sanolabor

 

Šifra:

Nasaleze mint pršilo za nos, blokira alergije, 500mg
Nasaleze mint pršilo za nos, blokira alergije, 500mg
    Za povečavo kliknite na sliko

Pršilo za nos v prahu, deluje kot preventiva v boju proti senenemu nahodu in alergijam. Klinično dokazano zmanjša kihanje, izcedek iz nosu in zamašenost sinusov. Prinaša hitro in učinkovito zaščito ter olajšanje pred letečimi alergeni (npr. cvetni in hišni prah, prhljaj domačih živali, izločki pršic…), ki jih vdihnemo skozi nos. Medicinski pripomoček. Več>>

9,49 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Nasaleze Allergy Blocker (Nasaleze Mint) deluje kot preventiva v boju proti senenemu nahodu in alergijam. Nasaleze Allergy Blocker klinično dokazano zmanjša kihanje, izcedek iz nosu in zamašenost sinusov.

Nasaleze Allergy Blocker je najbolje uporabiti preventivno in preprečiti stik alergenov z nosno sluznico ter posledično nastanek alergijske reakcije. V nasprotju z zdravili, ki blažijo simptome alergije, deluje Nasaleze Allergy Blocker preventivno in ustavi alergijsko reakcijo preden se simptomi pojavijo. Klinično je potrjeno, da učinkovito deluje pri blagem do zmernem alergijskem nahodu.

Nasaleze Allergy Blocker je pršilo za nos s prahom. Prah se ob stiku z nosno sluznico pretvori v tanko plast gela, ki ščiti in varuje pred alergeni prisotnimi v zraku.

Kot zaščito pred senenim nahodom in alergijami, uporabite Nasaleze Allergy Blocker 3 krat dnevno, da vzdržujete zaščitno plast gela. Nasaleze Allergy Blocker je učinkovit do 6 ur po vpihu.

Nasaleze Allergy Blocker je primeren za odrasle, športnike, nosečnice in doječe matere ter otroke od 18 mesecev starosti dalje.

Za več informacij obiščite: www.naturamedica.si

Prosimo, da za pravilno uporabo izdelka, pozorno preberete priloženo navodilo.

Sestavine: naravni inertni celulozni prah in prah peperminta.

Shranjujte v suhem prostoru. Preprečite stik z očmi. Po odprtju porabite v 6 mesecih.

Zadostuje za do 200 vpihov. Ne vsebuje zdravil in ne povzroča zaspanosti.

Navodila

Kdaj uporabiti Nasaleze Allergy Blocker?

Uporabite Nasaleze Allergy Blocker preden se pojavijo simptomi.

Nasaleze Allergy Blocker deluje kot preventiva v borbi proti senenemu nahodu in alergijam. Nasaleze Allergy Blocker je najbolje uporabiti preden alergeni pridejo v stik z nosno sluznico, da se prepreči alergijski odziv. Klinično je dokazano, da Nasaleze Allergy Blocker učinkovito deluje pri blagem do zmernem alergijskem nahodu.  

Če so se simptomi alergije izrazili še preden ste uporabili Nasaleze Allergy Blocker, počakajte nekaj časa (približno 30 minut), da trenutni simptomi izginejo, očistite nos in nato uporabite Nasaleze Allergy Blocker.

V nasprotju z zdravili, ki pomagajo blažiti simptome alergije, Nasaleze Allergy Blocker deluje preventivno in ustavi alergijsko reakcijo, še preden se pokažejo simptomi.

Če je potrebna sočasna uporaba drugih nosnih pršil, uporabite Nasaleze Allergy Blocker na koncu, da se ne zmanjša učinkovitost zaščitne plasti, ki jo tvori.

Nasaleze Allergy Blocker se lahko uporablja ob zdravilih, kot del kombinirane terapije v boju s senenim nahodom in alergijami.

Kdo lahko uporablja Nasaleze Allergy Blocker?

Nasaleze Allergy Blocker je primeren za odrasle, športnike, nosečnice, doječe matere in otroke od 18. meseca starosti dalje. Hranite ga izven dosega majhnih otrok. Nasaleze Allergy Blocker ne vsebuje zdravilnih učinkovin, je varen za uporabo in ne povzroča zaspanosti.

Kako deluje Nasaleze Allergy Blocker? 

Nasaleze Allergy Blocker je pršilo za nos v prahu. Prah  se v nosni votlini spremeni v gel in tvori zaščitno plast, ki ščiti in varuje pred alergeni prisotnimi v zraku.

Nasaleze Allergy Blocker zaščiti celice nosne sluznice pred letečimi alergeni in na ta način prepreči, da bi se iz njih sprostile snovi, ki sprožijo alergijsko reakcijo.

Učinkovitost Nasaleze Allergy Blocker je bila potrjena v 28 kliničnih študijah (na več kot 1000 pacientih), ki so bile objavljene v uglednih strokovnih revijah. Nasaleze Allergy Blocker priporočajo zdravniki po vsem svetu.

Opozorila

Ni primerno za otroke mlajše od 18 mesecev. Izdelka ne uporabljajte, če ste preobčutljivi na celulozo in/ ali pepermint. Izogibajte se stiku z očmi. Izogibajte se stiku z odprtimi ranami. Če prašek pride v oko, ga sperite z vodo. Da bi se izognili kontaminaciji, naj eno plastenko uporablja le ena oseba. Znanih je zelo malo primerov alergijske reakcije na ta izdelek. Nekaj opisanih primerov se nanaša na zamašen nos, izcedek iz nosu, kihanje, praskanje v grlu. Če opazite reakcije resnejše od omenjenih, nemudoma prenehajte z uporabo izdelka in če simptomi ne izginejo, se posvetujte s zdravnikom.

Sestava

Naravni inertni celulozni prah in prah peperminta. Medicinski pripomoček.

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki