Sanolabor

 

Šifra:

Magnetni kozarec VitaLife
Magnetni kozarec VitaLife
    Za povečavo kliknite na sliko

Kozarec za pripravo magnetne pitne in malo mineralizirane vode. Izboljšuje strukturo in kakovost pitne in malo mineralizirane vode. Magnetno vodo uporabljajo za krepitev zdravja, krepitev imunskega sistema in preventivo bolezni. Medicinski pripomoček. Več>>

30,00 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Blagovna znamka:

VitaLife

VitaLife

Podroben opis

Znanstveno je ugotovljeno, da za normalno delovanje človeškega organizma niso pomembni samo mikrobiološki, kemijski in fizikalni parametri pitne vode, ampak tudi struktura vode.

O strukturi vode obstajajo številne raziskave svetovnih inštitucij (Anglija, Avstrija, Nemčija, itd.).

Stekleni magnetni kozarec VitaLife je medicinski pripomoček za izboljšanje strukture in kakovosti pitne in malo mineralizirane vode. V dno kozarca je vgrajen magnetni sistem s posebno konfiguracijo magnetnih silnic, ki omogoča magnetno obdelavo običajne pitne ali malo mineralizirane vode, kar izboljšuje njene lastnosti – strukturo in kakovost. Voda v magnetnem kozarcu VitaLife dobi pravo strukturo, s tem postane biološko pozitivna in blagodejno deluje na zdravje ljudi.

Pozitivni učinki magnetne vode na zdravje so dokazani s stevilnimi eksperimentalnimi in kliničnimi študijami v Rusji, Ukrajini, Belorusiji. 

Glavni učinek pitja magnetne vode je vzpostavitev samoregulacije organizma, ki zagotavlja prehod organizma na kvalitativno novo, bolj popolno raven vitalne aktivnosti.

Navodila

Za pripravo magnetne vode polovico magnetnega kozarca napolnimo z vodo s temperaturo med 20 in 25 stopinj Celzija in jo mešamo ročno (z gibi posode v krogu, vedno v smeri urinega kazalca, 30 do 60 sekund) ali z žličko (v smeri urinega kazalca, 30-60 sekund). S tem dobimo izboljšanje kvaliteta in strukture vode. Prvih 3-5 dni priporočeno uživanje 50-100 ml magnetne vode pred jedjo 2 do 3 krat na dan. Nato priporočeno piti 3-4 tedne 100-200 ml magnetne vode pred jedjo 2 do 3 krat na dan. Postopek je priporočljivo ponoviti 2 do  3 krat na leto. Za otroke morajo biti odmerki magnetne vode manjš (1/2-1/3 celodnevnega odmerka). O uporabi magnetene vode za zdravljeneje bolezni se predhodno posvetujte z zdravnikon.

 Magnetno vodo uporabljajo za:

  • krepitev zdravja odraslih
  • preventiva bolezni in krepitev imunskega sistema
  • bolezni prebavnega trakta (ne v akutni fazi) odraslih in otrok (starejših od 8. let) po posvetu z zdravnikom.
    Pravilna uporaba magnetne vode iz magnetnga kozarca VitaLife ne povzroča zapletov in neželenih učinkov. Stranski učinki pri skupni uporabi magnetne vode in zeliščnih čajev ter drugih metod zdravljenja niso bili ugotovljeni.

Opozorila

Za magnetni kozarec VitaLife je primerno samo ročno pranje. Pred prvo uporabo magnetni kozarec VitaLife očistite z detergentom za pomivanje posode in dobro splaknite s čisto vodo. Izdelek ni primeren za uporabo v mikrovalovni pečici. Ne izpostavljajte kozarec ekstremnim temperaturnim razlikam. Magnetni kozarec VitaLife se lahko ob padcu iz višine poškoduje. Poškodovan magnetni kozarec je potrebno oddati v Zbirni center za posebne odpadke.

Sestava

Izdelan iz stekla (kristalin) in pakiran v kartonsko škatlo.

Trenutno je izdelek na zalogi v prodajalnah:

Izdelka ni na zalogi.

Sorodni izdelki

Magnetni kozarec VitaLife
Magnetni kozarec VitaLife

Kozarec za pripravo magnetne pitne in malo mineralizirane vode. Izboljšuje strukturo in kakovost pitne in malo mineralizirane vode. Magnetno vodo uporabljajo za krepitev zdravja, krepitev imunskega sistema in preventivo bolezni. Medicinski pripomoček.

30,00 €
 
Proponasal pršilo za nos, 150 ml
Proponasal pršilo za nos, 150 ml

Pršilo za nos Medex Proponasal z morsko vodo in propolisom. Enostavna uporaba. 100 % naravno. Brez konzervansov, barvil in potisnih plinov. Medicinski pripomoček.

9,67 €
 
Herstat mazilo proti herpesu, 2 g
Herstat mazilo proti herpesu, 2 g

Medicinski pripomoček. Mazilo za celovito in hitro celjenje herpesa, ki vsebuje Propolis ACF in beli vazelin za ohranjanje vlažnosti kože.

9,98 €
 
Dolaren Emulgel, 50 ml
Dolaren Emulgel, 50 ml

Naravni medicinski pripomoček. Inovacija pri lajšanju bolečin travmatskega, revmatskega ali artritičnega vzroka.

15,51 €
 
Medicinski pripomoček
Otorig kapljice za uho, 10 ml
Otorig kapljice za uho, 10 ml

Kapljice za ušesa za preventivo in za oskrbo zunanjega slušnega kanala v primerih: vnetja, bakterijske okužbe, virusov, glivic, ušesnega masla, posebne higiene. Medicinski pripomoček.

 

14,50 €
 
Isla Cassis, 30 pastil
Isla Cassis, 30 pastil

Isla Cassis je medicinski pripomoček. Pastile so rastlinskega izvora s prijetnim sadnim okusom črnega ribeza.

4,65 €