Sanolabor

Zaradi povečanega števila nakupov prek spleta lahko prihaja do zamud pri dostavi. Prosimo vas za razumevanje.
 

Šifra:

DESDERMAN PURE GEL 500 ML
DESDERMAN PURE GEL 500 ML
    Za povečavo kliknite na sliko

Desderman pure gel je pripravljeno alkoholno sredstvo za higiensko in kirurško razkuževanje rok, s popolnim virucidnim delovanjem. Več>>

9,44 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Desderman pure gel je pripravljeno alkoholno sredstvo za higiensko in kirurško razkuževanje rok. Ima širok spekter delovanja in učinkovito deluje proti bakterijam (vključno z zelo odpornimi vrstami), glivicam in virusom (popolno virucidno delovanje). Vsebuje vlažilne snovi, ki kožo ščitijo in negujejo. Brez dodanih barvil in dišav. Primeren je za pogosto uporabo, pri čemer ne pušča lepljivih sledi.

Navodila

Higiensko razkuževanje rok: 3 ml gela vtrite v čiste, suhe roke in vtirajte 30 sekund. Pustite, da se posuši.

Kirurško razkuževanje rok: Zadostno količino gela vtrite v čiste, suhe roke in podlakti in vtirajte 90 sekund (1,5 min). Ves čas vtiranja naj bodo roke navlažene z razkužilnim sredstvom.

Opozorila

NEVARNO. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča hudo draženje oči. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano.

PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti v tesno zaprti posodi. Odstraniti vsebino/posodo pooblaščenemu obratu za odstranitev odpadkov.

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

Sestava

100 g Desderman pure gel raztopine vsebuje: 78,2 g etanola 96 % in 0,1 g bifenil-2-ola.

Sorodni izdelki

DESDERMAN PURE GEL 100 ML
DESDERMAN PURE GEL 100 ML

Desderman pure gel je pripravljeno alkoholno sredstvo za higiensko in kirurško razkuževanje rok, s popolnim virucidnim delovanjem.

4,95 €
 
OFENOSEPT 50 ML
OFENOSEPT 50 ML

Zdravilo Ofenosept uporabljamo za antiseptično zdravljenje majhnih površinskih ran in razkuževanje kože pred nekirurškimi posegi.

5,40 €
 
Aquatabs tablete za dezinfekcijo vode in razkuževanje površin, 167mg/50 kom
Aquatabs tablete za dezinfekcijo vode in ...

Tablete za dezinfekcijo vode in delovnih površin Aquatabs 167 mg uporabljamo za čiščenje vode v manjših rezervoarjih, na primer v počitniških prikolicah ali plovilih, na kampiranju, v primeru izrednih razmer, za razkuževanje površin.

Učinkovite so proti cistam (Giardia), bakterijam in virusom, Uničujejo v vodi nastale organizme, ki povzročajo težave z želodcem in diarejo ter naredijo vodo varno za pitje.

7,50 €
 
SVETILKA ROČNA ZA DEZINFEKCIJO UV-C LILY
SVETILKA ROČNA ZA DEZINFEKCIJO UV-C LILY

Ročna svetilka za definfekcijo UV-C LILY

79,00 €
 
Septi Con razkužilo za površine, 1000 ml
Septi Con razkužilo za površine, 1000 ml

Tekoče alkoholno razkužilo vsebuje 70% alkohola in je primerno za dezinfekcijo vseh vrst trdih površin. Primeren je za uporabo tako doma kakor tudi v službi in na javnih površinah.

14,99 €
 
 Kompresa alkoholna Senso Protect velika 90 x 110 mm, 100 kom
Kompresa alkoholna Senso Protect velika 90 x 110 ...

Alkoholne krpice za čiščenje in razkuževanje kože, prepojene z 70% izopropanola.
 

6,05 €