Sanolabor

Zaradi povečanega števila nakupov prek spleta lahko prihaja do zamud pri dostavi. Prosimo vas za razumevanje.
 

Šifra:

Aqua Maris Clean, pršilo za nos (125 ml)
Aqua Maris Clean, pršilo za nos (125 ml)
    Za povečavo kliknite na sliko

Aqua Maris Clean vsebuje blagodejno morsko vodo Jadranskega morja. Vlaži in čisti suh razdražen nos ter omogoča dolgotrajno negovanje razdražene in suhe nosne sluznice. 

Medicinski pripomoček. Več>>

9,85 €
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

100% naravno pršilo za nos. Izotonična morska voda izpira bakterije, viruse in nečistoče iz nosu ter omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.

Raztopina vsebuje morsko vodo bogato s solmi in oligoelementi. Oligoelementi, ki so prisotni v raztopini imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju naravne vloge nosne sluznice, kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti. Brez konzervansov.

Normalno dihanje je odvisno od stanja nosne sluznice. Na nosni sluznici nakopičeni delci prahu, alergenov, bakterij in virusov onemogočajo njeno naravno vlogo. Prehlad, alergija, gripa in številna druga stanja izzovejo povečano izločanje ter kopičenje izločkov v nosu in oteklost nosne sluznice, kar otežuje dihanje. Morska voda ima zaradi vsebnosti mineralnih soli blagodejni učinek na sluznico dihal.

Navodila

Uporaba:
Aqua Maris Clean z anatomskim aplikatorjem izpira izločke, prašne delce, bakterije, viruse in alergene iz nosu. Priporočamo ga osebam s prehladi in alergijami ter osebam, ki so izpostavljene delcem prahu in drugim nečistočam.

Razpršite Aqua Maris Clean 1-2 krat v vsako nosnico nekajkrat na dan ( 2 - 6 krat dnevno), po potrebi tudi pogosteje. Po uporabi izperite aplikator in ga osušite.

Zaradi svoje nežnosti je Aqua Maris Clean primeren za vsakodnevno higieno in kot pomoč pri vzdrževanju prehodnosti nosu.

Ker Aqua Maris Clean podpira fiziološko stanje sluznice in nima sistemskih učinkov, je primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Iz higienskih razlogov naj bi vsak proizvod koristila le ena oseba.

Opozorila

Zunanji vsebnik je napolnjen z inertnim plinom (dušikom), ki ne prihaja v stik z morsko vodo. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Kajenje prepovedano. Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50ºC/122°F. Proizvoda ne uporabljajte po preteku roka uporabnosti. Proizvod shranjujte izven dosega otrok.

 

Proizvoda ne uporabljajte po preteku roka uporabnosti!

Sestava

Sestavine:
Izotonična morska voda iz Jadranskega morja je bogata s solmi in oligoelementi. Oligoelementi, ki so prisotni v raztopini imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju normalnega delovanja nosne sluznice, kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.

Sorodni izdelki

Aqua Maris 4allergy, pršilo za nos (20 ml)
Aqua Maris 4allergy, pršilo za nos (20 ml)

Protialergijsko pršilo za nos z naravno sestavino ektoin, ki je namenjna preventivi in blaženju simptomov alergijskega rinitisa. Primeren je za otroke od zgodnjega otroštva in odrasle, saj je povsem varen s klinično dokazano učinkovitostjo.

Medicinski pripomoček.

9,36 €
 
Aqua Maris Strong, pršilo za nos (30 ml)
Aqua Maris Strong, pršilo za nos (30 ml)

Hipertonična morska voda iz Jadrana na naravnen način odmaši nos pri prehladih, alergijah in gripi. 

Primeren za odrasle in otroke starejše od 3 let. Varen za uporabo pri nosečnicah. 

Medicinski pripomoček.

 

 

5,80 €
 
Aqua Maris Classic, pršilo za nos (30 ml)
Aqua Maris Classic, pršilo za nos (30 ml)

Izotonična morska voda iz Jadrana bogata s solmi in oligoelementi za dnevno nego in higieno nosu. Aqua Maris Classic pršilo za nos vlaži in čisti suh in nadražen nos. Primeren je za vsakodnevno uporabo.

Medicinski pripomoček.

5,50 €
 
SterimarTM Baker za prehlad, izotonična raztopina, 50 mL
SterimarTM Baker za prehlad, izotonična ...

SterimarTM  Baker za prehlad je namenjen za spiranje in zaščito nosu pred virusi in bakterijami. Bakrene soli delujejo protimikrobno. Od 6. meseca starosti dalje. 

7,42 €
 
Fitobimbi Golanil Junior, pršilo za grlo-30 ml
Fitobimbi Golanil Junior, pršilo za grlo-30 ml

Golanil Junior pršilo za grlo je medicinski pripomoček, ki omili bolečino, ublaži razdraženost in ščiti grlo. Za uporabo pri razdraženem grlu, izraščanju zob in pri aftah.

10,99 €
 
Spirometer PEF test veliki
Spirometer PEF test veliki

Pripomoček za merjenje izdihanega zraka Peak Flow Meter.

28,23 €