Sanolabor

 

Šifra:

Senzor FreeStyle Libre
Novo
Senzor FreeStyle Libre
Senzor FreeStyle Libre
Senzor FreeStyle Libre
Senzor FreeStyle Libre
    Za povečavo kliknite na sliko

Senzor meri in shranjuje odčitke glukoze med nošenjem na telesu. Prvotno je na voljo iz dveh delov: en del je pakiranje senzorja, drugi pa je aplikator senzorja. Po navodilih pripravite in vstavite senzor na hrbtni  strani nadlakti. Senzor ima majhen prožen vrh, ki ga vstavimo pod kožo. Isti senzor lahko nosite do 14 dni.

Brezplačna telefonska številka Abbott Laboratories d.o.o. za pomoč uporabnikom izdelkov Libre: 080 11 00

  Več>>

59,90 €
Soglašam, da družba Sanolabor, d. d., moje osebne podatke posreduje družbi Abbott Laboratories, d. o. o., Ljubljana, z namenom, da me slednja kontaktira zaradi posredovanja dodatnih informacij o izdelku Senzor FreeStyle Libre.
Potrjujem, da je sistem FreeStyle Libre v angleškem jeziku in mu je priložen priročnik v slovenskem jeziku, vključno s kontaktnimi podatki za klicno podporo.
Potrjujem, da ta FreeStyle Libre software programska oprema ni medicinski pripomoček in da je na voljo v angleščini. Prevod v lokalni jezik je na voljo na spletni strani https://www.diabetescare.abbott/support/manuals/si.html poglavju SLOVENIA; pod FREESTYLE LIBRE SOFTWARE; s klikom na ikono: "PDF".
    V košarico

Dobavljivost: Na zalogi v spletni trgovini

Podroben opis

Set s senzorjem vključuje:
• pakiranje senzorja
• aplikator senzorja
• alkoholni robček
• dodatek o izdelku

Senzor meri in shranjuje odčitke glukoze med nošenjem na telesu. Prvotno je na voljo iz dveh delov: en del je pakiranje senzorja, drugi pa je aplikator senzorja. Po navodilih pripravite in vstavite senzor na hrbtni  strani nadlakti. Senzor ima majhen prožen vrh, ki ga vstavimo pod kožo. Isti senzor lahko nosite do 14 dni.

Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo, ki so priložena izdelku.

ADC-23725 v. 1.0

DOWNLOAD Freestyle Libre softver:

Kliknite za dowonload za PC

Kliknite za download za MAC
 


 

VIDEO: Predstavitev sistema Libre Freestyle Libre


 
VIDEO: Namestitev senzorja
VIDEO: Vaše prvo odčitavanje
VIDEO: Lastnosti in nastavitve sistema
VIDEO: Zamenjava senzorja
VIDEO: Boljši vpogled, boljše vodenje

 


VIDEO: Zakasnitev

 

Opozorila

Kontraindikacije 
Senzor je treba odstraniti pred pregledom z magnetno resonanco (MR).

OPOZORILO:
• Sistem za spremljanje glukoze FreeStyle Libre flash (»Sistem«) vsebuje majhne dele, ki so lahko nevarni pri zaužitju.
• Med hitrimi spremembami glukoze (več kot 0,1 mmol/l na minuto) raven glukoze v medcelični tekočini, ki jo izmeri senzor, mogoče ne odraža natančne ravni glukoze v krvi. V teh okoliščinah preverite odčitke senzorja, tako da z merilnikom glukoze v krvi izmerite vrednost glukoze na vzorcu krvi iz blazinice prsta.
• Če želite potrditi hipoglikemijo ali grozečo hipoglikemijo, ki jo zazna senzor, opravite test na vzorcu krvi iz blazinice prsta s pomočjo merilnika glukoze v krvi.
• Ne zanemarjajte simptomov, ki kažejo na nizko ali visoko glukozo. Če imate simptome, ki ne ustrezajo odčitkom glukoze s senzorjem ali dvomite o natančnosti odčitkov, izvedite meritev glukoze v krvi na vzorcu krvi iz blazinice prsta s pomočjo merilnika vrednosti glukoze v krvi. Če imate simptome, ki ne ustrezajo odčitkom glukoze, se obrnite na strokovno medicinsko osebo. 
• Čitalnik FreeStyle Libre je namenjen uporabi s senzorjem FreeStyle Libre ali senzorjem FreeStyle Libre 2, vendar BREZ alarma. V vseh državah niso na voljo vse vrste senzorjev.

POZOR:
• V redkih primerih so odčitki glukoze iz senzorja lahko nenatančni. Če menite, da so rezultati nenatančni ali se ne ujemajo s tem, kako se počutite, opravite meritev na vzorcu krvi iz blazinice prsta s pomočjo merilnika glukoze v krvi. Če se ta težava še vedno pojavlja, odstranite senzor in vstavite novega.
• Delovanje sistema FreeStyle Libre flash v kombinaciji z drugimi implantiranimi napravami, kot je srčni spodbujevalnik (pacemaker), ni bilo preizkušeno, 
• Čitalnik je namenjen za uporabo ene osebe. Da bi preprečili morebitno širjenje okužb, nihče drug ne sme uporabljati istega čitalnika, vključno z družinskimi člani. Vsi deli čitalnika veljajo za biološko nevarne in potencialno lahko prenašajo nalezljive bolezni, tudi po opravljenem postopku čiščenja.
• Nekateri ljudje so lahko občutljivi na sredstvo za lepljenje, s katerim se senzor pritrdi na kožo. Če opazite občutno draženje kože okrog senzorja ali pod njim, odstranite in prenehajte uporabljati senzor. Pred ponovno uporabo senzorja se posvetujte s strokovno medicinsko osebo.
• Sistem med odčitavanjem uporablja vse razpoložljive podatke o glukozi, zato morate senzor skenirati vsaj vsakih osem ur, da bi sistem deloval čim bolj natančno. Manj pogosta skeniranja lahko vplivajo na slabše delovanje sistema.

Tehnične podrobnostiADC-23725 v. 1.0

Sorodni izdelki

Wellion Safety Lancets 23G varne lancete, 200 kom
Wellion Safety Lancets 23G varne lancete, 200 kom

Wellion Safety Lancets 23G - lancete za varen odvzem vzorca kapilarne krvi.

32,00 €
 
Termometer z gibljivo konico FT 15/1 Beurer
Termometer z gibljivo konico FT 15/1 Beurer

Digitalni termometer z hitro meritvijo in mehko gibko konico.

9,00 €
 
Beurer GS 211 magnolia tehtnica
Beurer GS 211 magnolia tehtnica

Privlačno oblikovanje stekla, iz varnostnega stekla, posebej velik LCD zaslon.

33,00 €
 
Testni lističi za merjenje glukoze Contour NEXT, 50 lističev
Testni lističi za merjenje glukoze Contour NEXT, ...

Testni lističi za uporabo z merilnikom glukoze v krvi generacije Contour® NEXT.
Testni lističi Contour® NEXT za določanje vrednosti glukoze v polni krvi z merilniki glukoze v krvi generacije Contour® NEXT.

23,50 €
 
Beurer BY 11 kuža otroški termometer
Beurer BY 11 kuža otroški termometer

Otroški digitalni termometer z mehko konico.

10,00 €
 
Welch Allyn FlexiPort® manšeta za dojenčke, velikost 7
Welch Allyn FlexiPort® manšeta za dojenčke, ...

Manšeta za merjenje krvnega tlaka za dojenčke, velikost 7, za obseg rokice 9 -13 cm, dim. manšete 6 x 25 cm.

45,84 €