Sanolabor

 

Praznovanja ob 70. obletnici Sanolabor

 

Sanolabor je pojem, ki je trdno zasidran v zavesti Slovencev. Kako tudi ne, ko pa smo na slovenskem trgu prisotni že 70 let. Širša javnost nas povezuje predvsem z medicinskimi in ortopedskimi pripomočki, v ponudbi pa najdete tudi pisan nabor drugih izdelkov.

Že od leta 1950 skrbimo za zdravje Slovencev

Oktobra mineva 70 let od začetkov na Cigaletovi ulici v Ljubljani. Temelji za uspeh so bili postavljeni že leta 1950, ko smo v podjetju postavili jasne vrednote, ki jim sledimo še danes. Bogate izkušnje iz preteklosti, oplemenitene s sodobnimi znanji in prijemi, so osnova našega uspeha. V sedmih desetletjih smo si zgradili sloves zanesljivega poslovnega partnerja z najširšim prodajnim programom v Sloveniji. Zaupajo nam tako različni zdravstveni zavodi kot kupci, ki nakupujete v naših enotah po celi Sloveniji.

Zdrav duh v zdravem telesu – sodelovanje z Zvezo društev diabetikov Slovenije

Zavedamo se, da je zdravje najdragocenejša dobrina, zato podpiramo projekte, ki lajšajo zdravstvene tegobe in pripomorejo k boljši kakovosti življenja. Že vrsto let sodelujemo z Zvezo društev diabetikov Slovenije, ob letošnjem jubileju pa jim bomo podarili tudi opremo v vrednosti 5.000 evrov. Z donacijo bodo podprli projekt #DarujemKilometre, v katerem lahko sodeluje vsakdo, ki prekolesari, prehodi ali preteče nekaj kilometrov.

Naj razlogov za praznovanje nikoli ne zmanjka!

V Sanolaborju se želimo ob visoki obletnici pokloniti predvsem svojim zvestim strankam, ki nam že toliko let izkazujete zaupanje. V ta namen pripravljamo kolo sreče z nagradami in popusti, ki se bo cel oktober ob različnih dneh vrtelo po vseh Sanolaborjevih prodajalnah po Sloveniji. 70 izdelkov bo v poslovalnicah na voljo tudi po posebni znižani ceni – seznam izdelkov najdete tu.

 

Zavrtite virtualno kolo sreče!