Sanolabor

 

Sladkanje brez slabe vestiKoledar dogodkov

Je sladkanje brez slabe vesti sploh mogoče? Seveda je. Pri čokoladi se vsi znajdemo pred skušnjavo: kako se ji upreti, saj vsi vemo, da ima velik delež sladkorja in masla. Toda, če posežemo po kvalitetni čokoladi, občasno sladkanje z njo ni težava, celo nasprotno, lahko celo zelo blagodejno deluje na naše počutje in zadovolji občasno željo po sladkem. Sladkorja v čokoladi seveda ne sme biti preveč, ko pa sežete po čokoladi, izberite tako, kjer ni dodanih sladkorjev in umetnih sladil. 

Naš predlog kvalitetne čokolade: Golden Apple presne čokolade s polnilom

Iz najbolj kvalitetnega Perujskega kakava v prvem koraku izdelana čokolada, v drugem koraku pa je posebej narejeno polnilo, na koncu pa ročno oblito vsako polnilo s čokolado.

Čokolada je slajena s kokosovim sladkorjem in presnim agavinim sirupom, oba imata v primerjavi s sladkorjem nizek glikemični  indeks. Vse sestavine so presne, kar pomeni, da so bile obdelane pod 42ºC, izjema je kokosov sladkor, ki v presni obliki ni na voljo.

Čokolade Golden Apple predstavljajo odlično zdravo slaščico, ki si jo privoščimo brez slabe vesti, saj vsebuje visoko kakovostne sestavine, ekološkega porekla, ki so polne vitaminov mineralov in antioksidantov. Čokolada ima ekološki in veganski certifikat. Je odlična zdrava slaščica tudi za otroke.

Predstavljamo vam različne okuse presnih čokolad Golden Apple:
- Ko se vam v ustih raztopi okus jabolko-cimet presne čokolade, imate občutek, da jeste babičin domač štrudelj. 
- Če vam zadiši kavica, si privoščite polnjeno čokolado kava-guarana, ki bo zadovoljila še tako zahtevne oboževalce kave. 
- Okus kokosa vam bo pričaral tropski raj na zemlji, počutili se boste kot, da ste na peščeni plaži. Zelo primerna tudi za otroke. 
- Nenazadnje bo okus aronije zadovoljil predvsem vse tiste, ki vam je ta sadež všeč tudi drugače. Besedilo: v sodelovanju s podjetjem Filona