Sanolabor

 

Brez idej za zdrav in okusen zajtrk ali malico?Hiter zajtrk doma, okusna malica v službi ali prigrizek na gorskem pohodu - vedno iščemo enostavne, toda zdrave in okusne rešitve. Pogosto se vrtimo v začaranem krogu dolgočasnih izbir in potrebujemo le nekaj navdiha, da zajtrki doma in malice v službi spet postanejo zabavni in kar je najbolj pomembno, da s svojimi kakovostnimi sestavinami telo nahranijo za soočanje z vsakodnevnimi izzivi.
3 naravna okusna živila, ki vas bodo presenetila

Zakaj ne bi na svoj jedilnik dodali kaj novega, morda preizkusili kak recept, v katerega bi dodali kakšno novo živilo? PlanetBIO ponuja tri izdelke iz katerih lahko pripravimo naše najljubše zajtrke in malice: 

1. ekološka mešanica Perfectly resistant PlanetBIO
Imunska mešanica treh vrst gob in drugih hranljivih superživil poskrbi za preventivo in kurativo hkrati. Mešanica vsebuje reishi, pisano ploskocevko in resasti bradovec. Vse tri se lahko pohvalijo z dolgo zgodovino uporabe v vzhodni tradicionalni medicini, njihovo učinkovitost pa vse bolj raziskujejo in potrjujejo tudi raziskave s strani sodobne medicine. Sinergiji se pridružujeta še kakav in goji jagode v prahu, ki mešanico obogatita z obilico vitaminov in mineralov. 
Mešanica Perfectly resistant se lahko pohvali z enostavno pripravo in izjemno učinkovitostjo – nad njo bodo navdušeni vsi, ki jesen in zimo običajno preživijo v družbi kašljanja in smrkanja. Enostavno jo pomešate z vodo ali drugo tekočino, ki vam je na voljo, dobro premešate in spijete. Še boljši okus boste dosegli, če namesto vode uporabite sadni sok ali rastlinsko mleko. Lahko pa si jo dodate tudi v vaše najljubše kosmiče. >>>Kliknite za izdelek v spletni trgovini Sanolabor
2. ekološka granola PlanetBIO 
je zelo poseben izdelek, saj vsebuje le ekološko certificirane sestavine kaljeno ajdo, namočene mandlje in dodatek superživil. Presna kvaliteta in njena hranljivost jo naredi lahko prebavljivo. Imate strogo brezglutensko dieto? Veselite se, ker je osnova naših hrustljavih granol ajda. Prav tako pa so vse ostale sestavine strogo brez glutena. Granola je slastno sladka, ampak naravno! Uporabljena so samo sladila z nizkim glikemičnim indeksom, kot je kokosov sladkor ali javorjev sirup. Sestavine premium kvalitete, dovršen recept in odličen okus naredijo granole prav posebne. Vsaka sestavina v končnem proizvodu je tam z razlogom – da podpira vaše zdravje, razpoloženje in energijo.  >>>Kliknite za izdelek v spletni trgovini Sanolabor

 


3. ekološke goji jagode PlanetBIO
Ekološki posušeni plodovi navadne kustovnice (Lycium barbarum) - goji jagode. Goji jagode so naravni vir bakra, kalija in železa. Priporočena dnevna količina: do 30 g (manjša pest). Goji jagode zaužijte samostojno ali pa jih primešajte kosmičem, oreškom, suhemu sadju ali smutijem.  >>>Kliknite za izdelek v spletni trgovini Sanolabor


 

 3 okusni recepti za zdrav zajtrk ali malico 


1. Perfectly resistant lešnikovo mlekoBožanski napitek iz lešnikov, ki si ga lahko privoščite samega, ali pa ga uporabite za pripravo zdravih sladoledov, pudingov, ledene kave in drugih sladic brez kravjega mleka. Nenazadnje, služi tudi kot odlična osnova za vse PlanetBIO mešanice in je osnovna sestavina naslednjega recepta (spodaj).

 • 1 l vode
 • 1 skodelica namočenih lešnikov
 • 3-4 datlji
 • 1 čajna žlička vanilije v prahu
 • 1 čajna žlička PlanetBIO mešanice Perfectly resistant

Vse sestavine do gladkega zmešamo v blenderju in po želji precedimo prek vrečke za precejanje. Po želji dodamo še cimet za posebno toplo aromo.

 

2. Njami & zdrav zajtrk z granolo in goji jagodami
 

•    1x PlanetBIO granola
•    pest PlanetBIO goji jagod
•    skodelica toplega mandljevega mleka
•    pest borovnic
•    sadje po izbiri
PlanetBIO granolo in goji jagode prelijemo s toplim mandljevim mlekom, po želji dodamo narezano sveže sadje (mi smo uporabili banane) in sladka kakavova zrnca ter uživamo v okusnem zajtrku.


3. Smuti, ki prispeva k delovanju imunskega sistemaZadostuje za 3 dcl napitka:

 • 2 dcl mandljevega mleka
 • 2 banani
 • 2 naribana korenčka
 • 1 žlica mandljevega masla (lahko nadomestite s kokosovim oljem)
 • 1 čajna žlička PlanetBIO Perfectly Resistant mešanice
 • 2 žlica PlanetBIO goji jagod
 • 1 žlica PlanetBIO kakovovih zrn z yacon čokolado

Vse sestavine do gladkega zmešamo v blenderju in dodamo kakavova zrna za hrustljavost!

 


Dober tek!