Imetniki kartice ugodnosti, ne pozabite! Točke, zbrane v letu 2022, lahko koristite do 31. 3. 2023.

Wild Alaskan fish oil, Beginner's DHA, 125 ml

Blagovna znamka: Wiley’s Finest
Šifra: {{data.code}}
Wild Alaskan fish oil, Beginner's DHA, 125 ml

Za otroke, ki rastejo kot gobe po dežju. In še ne jedo rib.

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Spletna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

 • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
 • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
 • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

 • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
 • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

ZDRAVSTVENA TRDITEV


 

 • Omega-3 maščobni kislini EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca*

*Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK in EPK.

 

 • DHK ima tudi vlogo pri delovanju možganov in ohranjanju vida**

Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK.**

 • Vitamin D prispeva k ohranjanju zdravih kosti in zob.

 • Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema. 

 • Vitamin D prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija in fosforja. 

 • Vitamin D prispeva k delovanju mišic. 

V zgodnjem otroštvu je za otroka najbolj pomembna omega 3 maščobna kislina dokozaheksaenojska kislina (DHK), ki ima vlogo pri delovanju možganov in ohranjanju vida. Glede na študije je vnos omega 3 maščobnih kislin pri otrocih neposredno povezan tudi s kognitivnimi sposobnostmi, pozornostjo in vedenjem. Uspešno razmnoževanje in večanje dimenzije celic - čemur pravimo rast in razvoj - sta neposredno povezana s povečanim vnosom dolgoverižnih mašobnih kislin omega 3. Največkrat starši na pomembne DHK sploh ne pomislijo, saj menijo, da otrok z zelenjavnimi kašami, sadjem in mesom dobi dovolj vseh hranil. A če otrok ne uživa rib trikrat na teden, najverjetnenje ne dobi dovolj ustreznih maščobnih kislin DHK. 

 

Vnos dokozaheksaenojske kisline (DHA) pomaga pri normalnem razvoju vida pri dojenčkih do 12. meseca starosti. 

*Koristni učinek doseže z dnevnim vnosom 100 mg DHA.

 

Čistoča ribjih olj Wiley's Finest

 

Za Wiley’s Finest je morje že 35 let vir navdiha in obstoja, zato z morskim habitatom ravnajo odgovorno. Natančno vedo, na katerih ribiških ladjah in kdaj so bile ribe ulovljene. Pozorni so na obnovo ribjega staleža, na občutljiva naravna ravnovesja med morskim življenjem in ohranjanjem morske diverzitete. Za unikaten, sledljiv in trajnosten način pridobivanja olja je podjetje dobilo certifikat MSC, ki jamči, da je ribolov trajnosten. Wiley’s Finest je eno redkih svetovnih podjetij, ki lahko zagotovi popolno sledljivost, saj za celoten proces od ulova do embalaže poskrbi samo.

 

Še preden pride katero koli olje Wiley’s Finest na police, so čistoča, stopnja oksidacije in ostali parametri kakovosti preverjeni tudi s strani neodvisnih laboratorijev. Proizvodnja ribjih olj Wiley’s Finest poteka brez uporabe kemikalij in topil. Zaradi naprednega tehnološkega postopka pridobivanja olja, dodajanja naravnih antioksidantov, kot je vitamin E, ter ustreznega polnjenja in kapsuliranja se Wiley’s Finest omega 3 in omega 7 maščobne kisline uvrščajo med olja z eno najnižjih stopenj oksidacije (TOTOX < 5) na svetu.

Celoten asortiman olj je certificiran s strani svetovne nadzorne organizacije SQF. Pri parametrih čistosti in oksidativnih vrednosti omega 3 maščobnih kislin EPA in DHA (PCB, PCDD / F, dioksini, težke kovine, stopnja oksidacije in mikrobiološka ustreznost) Wiley’s Finest upošteva standarde priznane organizacije GOED (Global Organization for EPA and DHA Omega 3s).

Priporočen dnevni odmerek prehranskega dopolnila je polovica čajne žličke (2,5 ml) dnevno ob obroku.

HRANILNA VREDNOST Povprečje na 2.5 ml %PDV*

koncentrirano ribje olje 2100 mg

Vsebuje naslednje Omega-3 maščobne kisline: 750 mg

EPA (eikozapentaenojska kislina) 400 mg

DHA (dokozaheksaenojska kislina) 250 mg

druge omega 3 maščobne kisline 100 mg

Vitamin A 240 µg 30 %

Vitamin D3 10 µg 200 %

Vitamin E 13 µg 108 %

Vitamin K2 (MenaQ7®) 60 µg 80%

mg = miligram, µg = mikrogram

Drugi so kupili tudi

Sanolabor točke
Prehranska dopolnila
Spletna cena 14,53 € 13,00 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}