WELLION GALILEO GLU TESTNI LISTIČI ZA MERJENJE GLUKOZE 50X

Blagovna znamka: Wellion
Šifra: {{data.code}}
WELLION GALILEO GLU TESTNI LISTIČI ZA MERJENJE GLUKOZE 50X

Wellion GALILEO merilni lističi za glukozo – izdelek visoke tehnologije za enostavno in zanesljivo merjenje glukoze v krvi.

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Spletna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Wellion GALILEO merilni lističi so visokotehnološki izdelek. Lističi so izdelani v različnih slojih in vsebujejo elektrode vstavljene s pomočjo sofisticiranega postopka. Biološki substrat – glukoza oksidaza – je nanešen v reakcijskem območju merilnega lističa s pomočjo visoko natančnega razpršilca. Glukoza oksidaza je encim, ki z glukozo v krvi reagira na zelo specifičen način. Pri tej reakciji nastane določena količina električnega toka, ki se nato preračuna v rezultat merjenja glukoze prikazan na zaslonu.

Wellion GALILEO merilni lističi za glukozo so opremljeni z BREZ KODNO tehnologijo – kar pomeni manjša možnost napak pri kodiranju - dodaten plus za vašo varnost.

Korak 1: Z milom in vodo operite vbodno mesto in ga dobro osušite. Topla voda spodbuja
pretok krvi in olajša vzorčenje krvi.
Korak 2: 10 do 15 minut imejte roko spuščeno in masirajte
zapestje, dlan in nazadnje prst. To bo pospešilo pretok krvi.
Korak 3: Odvijte nastavljivo kapico prožilne naprave in vanjo
trdno potisnite lanceto, da se ta popolnoma usede v napravo.
Korak 4: Odvijte zaščitni pokrovček na lanceti. V smeri urinega
kazalca privijte nastavljivo kapico nazaj na lanceto.

Korak 5: Na nastavljivi kapici nastavite dolžino vboda (1 je najplitkejši,
10 je najgloblji vbod).
Korak 6: Z eno roko držite lanceto in z drugo potegnite ročico
za napenjanje. Ko zaslišite zvok »klik«, je prožilna naprava pripravljena
za uporabo.
Gumb za izmet je zdaj obarvan rdeče, tako da lahko preprosto
preverite, ali je prožilna naprava pripravljena za vzorčenje krvi.
Če gumb za izmet ni rdeče obarvan, povlecite ročico za napenjanje
in počakajte, da se gumb obarva rdeče.Z merilnikom Wellion Galileo uporabljajte samo lističe Wellion GALILEO za glukozo. Merilni lističi drugih blagovnih znamk namreč ne bodo delovali. Merilni lističi Wellion Galileo za glukozo v krvi so občutljivi na svetlobo in vlago, zato vsebnik z merilnimi lističi po vsaki uporabi tesno zaprite. Če merilnih lističev niste uporabili, jih ne puščajte zunaj vsebnika. Preverite rok uporabe merilnih lističev-pretečenih lističev ne uporabljajte.

Merilna metoda: Biosenzor
Merilni lističi: Merilni lističi Wellion GALILEO za glukozo v krvi

Meritveno območje: 20–600 mg/dL (1,1–33,3 mmol/l) za merjenje glukoze

Merilni čas: 5 sekund za merjenje glukoze

Umerjanje: Plazma
Velikost krvnega vzorca: ≥ 0,5 μL za merjenje glukoze
Območje hematokrita: 10–70 % za merjenje glukoze
 

Drugi so kupili tudi

Prehranska dopolnila
Spletna cena 14,67 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}

S PODPISOM TE PRISTOPNICE IZRECNO SOGLAŠAM, DA ME O UGODNOSTIH, DEJAVNOSTIH, STORITVAH IN DOGODKIH SANOLABORJA OBVEŠČATE PREK IZBRANIH KANALOV.

Z oznako v okvirčku soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., obdeluje moje nakupe in moje osebne podatke ter zame pripravi prilagojeno ponudbo blaga in storitev ter me o njih obvešča prek izbranih kanalov obveščanja (elektronska, pošta, mobilni telefon, klicni center, aplikacije ali klasična pošta).

Z OZNAKO V OKVIRČKU Soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., moje osebne podatke uporabi za izvajanje neposrednega trženja in da lahko pridobljene podatke iz tega obrazca, podatke o mojih nakupih ter podatke, ki bodo nastali z uporabo kartice ugodnosti Sanolabor, uporabi za oblikovanje mojega profila za namen izvedbe trženjskih raziskav.