VšiVen® PLUS, raztopina za odstranjevanje uši, 120 ml

Blagovna znamka: Dr. Müller Pharma
Šifra: {{data.code}}
VšiVen® PLUS, raztopina za odstranjevanje uši, 120 ml

VšiVen® PLUS, raztopina za odstranjevanje uši s priloženim kovinskim glavnikom. Enostaven nanos, nevtralen vonj, nežen do kože.

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Spletna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

VšiVen® PLUS za odstranjevanje naglavnih uši in gnid je medicinski pripomoček namenjen lokalni uporabi na laseh in lasišču za odstranjevanje naglavnih uši (Pediculus capitis) in preprečevanje razvoja gnid. Proizvod je kombinacija sintetičnih in naravnih olj; vsebuje silkonsko olje, olje sladkega mandljevca, olje mareličnih jedrc in vitamin E.

VšiVen® PLUS za odstranjevanje naglavnih uši in gnid je proizvod na osnovi silikonov. Silikoni, predvsem dimetikon, se pogosto uporabljajo v kozmetičnih proizvodih. Po lokalni uporabi niso opazili dražilnih učinkov na kožo. Proizvod ima izključno lokalni mehanizem delovanja, brez framakoloških učinkov. Proizvod ne vsebuje insekticidov, zaradi česar ne pride do pojava rezistence. Proizvod se lahko uporablja tudi pri nosečnicah in doječih materah ter pri otrocih starejših od 6 mesecev.

 

 

1. Pred uporabo VšiVen® PLUS preverite prisotnostnaglavnih uši pri vseh družinskih članih. Vse osebe, pri katerih so naglavne uši prisotne, je trebazdraviti v istem dnevu, da se prepreči ponovni prenos.
2. Ramena osebe, pri kateri boste uporabili VšiVen® PLUS, prekrijte z brisačo.
3. Odvijte pokrovček aplikatorja. Raztopino nanesite na lase enakomerno od čela do vrha glave ter od vrha glave do ušes in tilnika. Potrebna količinaraztopine je odvisna od tipa in dolžine las. Za lase, ki segajo do ramen, je potrebnega 30-50 ml raztopine.
4. Nanesite zadostno količino raztopine na lase in lasišče. Raztopino dobro vtrite od korenin do konic las. Pustite delovati 15 minut. V primeru hujše okužbe z naglavnimi ušmi, lahko VšiVen® PLUS pustite delovati do 30 minut.
5. Lase temeljito izperite z uporabo vašega običajnega šampona in tople vode. Pri daljših laseh sepriporoča uporaba balzama za lase.

6. Lase razčešite z navadnim glavnikom in jih razdelite na 1 cm široke pramene. Posamezne pramene večkrat prečešite s priloženim kovinskim glavnikom in odstranite odmrle naglavne uši in gnide. Lase začnite česati čim bližje koreninam las.Že prečesane pramene, s katerih ste odstranili naglavne uši in gnide, ločite od las, ki jih še niste prečesali.
7. Glavnik po vsaki uporabi operite s toplo vodo inmilom. Po 9-10 dneh ponovite postopek odstranjevanja naglavnih uši, da odstranite morebitne novoizležene naglavne uši.
8. Operite vsa uporabljena oblačila, odeje in brisačepri temperaturi 60 °C. Razkužite vse glavnike, krtače za lase ipd. Posesajte in/ali pomijte tla. Vrečkopo sesanju odstranite iz sesalca in zavrzite.

dimetikon, tokoferil acetat, olje sladkega mandljevca (Prunus Amygdalus Dulcis), olje mareličnih jedrc (Prunus Armeniaca)

Samo za zunanjo uporabo. V primeru zaužitja nemudoma poiščite zdravniško pomoč. Ne uporabljajte na poškodovani koži. Ne uporabljajte če ste alergični na katerokoli od navedenih sestavin. Ob pojavu resnih neželenih učinkov v povezavi z uporabo medicinskega pripomočka je le-te potrebno poročati proizvajalcu ali nacionalnemu pristojnemu organu (JAZMP). Izogibajte se stiku z očmi. Če pride proizvod v stik z očmi, oči temeljito sperite z veliko čiste hladne vode.

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}

S PODPISOM TE PRISTOPNICE IZRECNO SOGLAŠAM, DA ME O UGODNOSTIH, DEJAVNOSTIH, STORITVAH IN DOGODKIH SANOLABORJA OBVEŠČATE PREK IZBRANIH KANALOV.

Z oznako v okvirčku soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., obdeluje moje nakupe in moje osebne podatke ter zame pripravi prilagojeno ponudbo blaga in storitev ter me o njih obvešča prek izbranih kanalov obveščanja (elektronska, pošta, mobilni telefon, klicni center, aplikacije ali klasična pošta).

Z OZNAKO V OKVIRČKU Soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., moje osebne podatke uporabi za izvajanje neposrednega trženja in da lahko pridobljene podatke iz tega obrazca, podatke o mojih nakupih ter podatke, ki bodo nastali z uporabo kartice ugodnosti Sanolabor, uporabi za oblikovanje mojega profila za namen izvedbe trženjskih raziskav.