Vlažilnik čistilnik zraka radiatorski Airmag RV50

61
Blagovna znamka: Airmag
Šifra: {{data.code}}
Vlažilnik čistilnik zraka radiatorski Airmag RV50

Odkrijte radiatorski čistilec in vlažilec zraka Airmag, ki zrak v vaših bivalnih prostorih hkrati navlaži in očisti. 

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Spletna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. 

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 120 EUR, brezplačno za naročila nad 120 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

  • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
  • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
  • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

  • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
  • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Vlažilec zraka Airmag s pomočje posebne inovativne tehnologije zrak vlaži z vodnimi hlapi in tako poskrbi za ugodno vlažnost zraka v prostoru.

Deluje brez električnega toka, zrak navlažuje samo s hlapi, v koritu naprave pa ostanejo v zraku plavajoče nečistoče. Hkrati pa nam zagotavlja tiste lastnosti sobnega zraka, ki so značilne za atmosferski zrak v naravi, torej na prostem.

Večina znanih naprav za vlaženje zraka deluje na principu izparevanja vode, kar pomeni tudi povišano temperaturo vode. Parne kapljice se vsedajo na hladne predmete in šele od tu jih manjša količina izhlapi v prostor. Vlažilec zraka Airmag deluje brez električnega toka, na principu vzgona toplega zraka, ki ga ustvari vsak ogrevan radiator.

Segret in suh zrak, usmerjen skozi sredino vlažilca, se navlaži in razpraši, ter tako izboljša kakovost sobnega zraka. Na ta način izhlapi najmanj 1l vode dnevno. To pa ugodno vpliva na alergijska vnetja nosu, grla in oči, na astmatike in bolnike s kroničnimi boleznimi dihal in težave s kožo. Enako velja tudi za druge bolezni zimskega obdobja.

Različni vlažilci zrak vlažijo s principom uparjevanja, kar močno poveča vlago v prostoru, ne pa vlažnosti zraka. Večkrat nagrajena inovacija vlažilec zraka Airmag zrak vlaži z pomočjo vodnih hlapov, zato je dosti bolj učinkovit.

Izboljšajte kakovost zraka v vašem domu. Uporabljajte čistilec in vlažilec zraka Airmag.

Namestitev na radiator: Vlažilnik namestite na zgornjo površino radiatorja. Pritrdite ga z magnetoma (c) in nastavljivimi nogicami (d), ki se stisnejo ob radiator.

Uporaba: Po namestitvi vlažilnika na radiator, nalijete v korito (b) vlažilnika dolžine 80 cm max. 1 liter vode oz. 0,6 litra vode v vlažilnik dolžine 50 cm. Spodnji rob zaslona vlažilnika ne sme segati v vodo. Uporaba dišečih eteričnih olj na lastno odgovornost.

Čiščenje: Ko je vlažilnik suh, ga snamete z radiatorja, zaslon (a) s potegom odstranite, ter korito (b) položite v kopalno kad. V korito nalijete vodo, v kateri ste predhodno raztopili vrečko ali škatlico citronske kisline. Lahko pa uporabite tudi mešanico vode in kisa. Po 1 do 2 urah korito izperete s tekočo vodo in ga obrišete s krpo. Praškov ne uporabljajte!

Garancija: 2 leti od nakupa, ob upoštevanju navodil za uporabo in vzdrževanje in predložitvi originalnega računa.

Vlažilec zraka Airmag je narejen iz reciklirane plastike.

Drugi so kupili tudi

Prehrana
Spletna cena 20,80 €
Prehrana
Spletna cena 3,70 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke in izdelke, ki so že v akciji.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}