Vizol S Intensive, kapljice za oko, 10 ml

Šifra: {{data.code}}
Vizol S Intensive, kapljice za oko, 10 ml

Medicinski pripomoček

Vizol S Intensive, kapljice za oko z dvojnim delovanjem: regeneracija in vlaženje površin očesa. Lahko jih uporabljate tudi med nošenjem kontaktnih leč.

{{$func.formatPrice(price_data.price)}} € Spletna cena
Ni na zalogi Na zalogi
Predvidena odprema: {{data.shipping_date_formated}}
{{item.title}}: {{selected_attributes[index].title}}
Izberite . Ni na zalogi
{{item.title}}
Ni na zalogi Na zalogi
Brezplačna dostava v Sloveniji pri nakupu nad 50 €.

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije na vaš želeni naslov. 

Paket vam lahko dostavimo tudi na paketomat Pošte Slovenije. Več o lokacijah paketomatov si lahko preberite tu. Paket lahko v PS Paketomatu prevzamete v 72 urah. Če paketa ne boste utegnili prevzeti, vas bo ta počakal na izročilni pošti.

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

DOSTAVA ZA SLOVENIJO STROŠEK DOSTAVE
Nakupi do 25 eur: 3.5 eur
Nakupi od 25-50 eur: 2.5 eur
Nakupi nad 50 eur: brezplačna dostava

 

Strošek dostave za kupce izven Slovenije - v države Evropske unije so ne glede na višino nakupa fiksno določeni za vsako državo posebej. Ne velja za zdravila in medicinske pripomočke.

DRŽAVA STROŠEK DOSTAVE
Hrvaška 7,3 EUR (do 100 EUR, brezplačno za naročila nad 100 EUR) 

 

Dobavni rok

Dostava za Slovenijo: Dobavni rok naročila za izdelke na zalogi je praviloma 2–5 delovnih dni. Za izdelke, ki trenutno niso zalogi, je dobavni rok naveden pri izdelku (približno 1 teden). Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Dostava za tujino: Dobavni rok za naročila na zalogi je od 7-14 dni. Za izdelke, ki trenutno niso na zalogi, je dobavni rok okvirno 14-21 dni.  Če je treba izdelke naročiti in je rok dobave daljši od 14 delovnih dni, ponudnik o tem predhodno obvesti kupca z elektronskim sporočilom.

Spletno naročilo lahko prevzamete osebno v katerikoli prodajalni Sanolabor (razen v franšizah). Za več informacij o lokacijah prodajaln Sanolabor kliknite tu.

Strošek poštnine se v primeru osebnega prevzema naročila NE obračuna.

V primeru, da naročila s plačilom po povzetju ne prevzamete v 7 delovnih dneh, lahko prodajalna naročilo prekliče. 

Plačilni pogoji pri osebnem prevzemu

Spletno naročilo, ki ga boste osebno prevzeli, lahko že vnaprej plačate po predračunu ali s plačilno kartico. Lahko pa naročilo plačate tudi v prodajani na blagajni ob osebnem prevzemu; takrat so na voljo vse plačilne možnosti kot pri običajnem nakupu v prodajalni.

Spletno naročilo lahko prevzamete le s prevzemno številko, ki vam jo pošljemo v e-mailu, ko vas obvestimo, da je naročilo pripravljeno za prevzem.

DOSTAVA ZA SLOVENIJO: v spletni trgovini so kupcu z dostavo v Sloveniji na voljo 3 možnosti plačila:

 • plačilo po povzetju: kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. Dodatno se obračuna še vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije (do zneska 98 EUR je to 1,05 EUR),
 • plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart,
 • plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navaja podatke iz omenjenega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.

DOSTAVA ZA TUJINO: v spletni trgovini je kupcu z dostavo izven Slovenije (v države Evropske unije) na voljo:

 • Plačilo s plačilnimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro, BA, Diners. Po oddaji naročila je kupec preusmerjen na varen plačilni sistem Bankart.
 • Plačilo po predračunu: predračun je poslan na e-naslov kupca. Kupec pri plačilu predračuna navede podatke iz prejetega predračuna. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu. Dokler ni plačana celotna kupnina, ostane naročeno blago last ponudnika.
artikel

Vizol S INTENSIVE kapljice za oko so namenjene lajšanju  blagih do zmernih težav suhega očesa, stabilizaciji solznega filma in mazljivosti s tem, ko naredijo očesno površino gladko.

Prav tako lajšajo težave:

•          pri mehanskih draženjih očesne površine povzročenih z nošenjem kontaktnih leč, pri diagnostičnih ali kirurških posegih v očesu

•          pri mehanskih draženjih očesne površine povzročene z zunanjimi dejavniki (veter, sonce, klorirana voda, zdravljenje z zdravili),

•          pri preobremenjenih očeh (dolgotrajno delo z računalnikom). 

Uporaba kapljic omogoča hitrejše lajšanje navedenih težav. Vizol S INTENSIVE kapljice imajo dvojni učinek: vsebujejo natrijev hialuronat, ki vlaži in stabilizira solzni film ter dekspantenol, ki umirja, ščiti in pomaga pri regeneraciji očesne površine.

Na ta način lahko zmanjšamo težave s suhostjo oči in preprečimo zaplete.

Suhost očesa lahko nastane zaradi:

 • operativnih posegov, poškodb ali prisotnosti tujka v očesu
 • poškodbe solznega filma, ki je posledica pomanjkanja solz ali njihovega prekomernega hlapenja, kar lahko privede do poškodb očesne površine in nelagodja
 • okolja (centralno ogrevanje, klimatiziranost prostorov, fluorescenčna osvetljava, dim, veter)
 • dolgotrajnega dela z računalnikom
 • uporabe dekongestivnih kapljic za oči
 • staranja
 • nošenja kontaktnih leč
 • spola (hormonske spremembe pri ženskah med nosečnostjo, pri dojenju, med menstruacijo ali menopavzo)
 • zdravil (za zdravljenje depresije, povišanega krvnega pritiska, za preprečevanje nosečnosti)
 • bolezni ( revmatoidni artritis, sladkorna bolezen, astma, bolezni ščitnice, glavkom)

Vizol S INTENSIVE kapljice za oko se lahko uporabljajo tudi med nošenjem kontaktnih leč.

Uporaba: 

Kapljice se lahko uporabljajo večkrat dnevno, po potrebi.

Kapnite 1 do 2 kapljici v oko. Nekajkrat zaprite oči, da se raztopina enakomerno porazdeli po njihovi površini. Ne vsebujejo konzervansov in zato niso škodljive za oči.

 

Sestava

Natrijev klorid, natrijev dihidrogenfosfat dihidrat, brezvodni natrijev hidrogenfosfat, natrijev hialuronat 0,15 %, dekspantenol 2 %, prečiščena voda.

Ne uporabljajte izdelka Vizol S INTENSIVE:

 • če ste preobčutljivi (alergični) na natrijev hialuronat, dekspantenol ali katero koli drugo sestavino Vizol S INTENSIVE kapljic za oko.

V primeru alregijske reakcije morate takoj prenehati z uporabo kapljic in se posvetovati z zdravnikom.

 

Ostala opozorila:

 • Če opazite, da sta Vizol S INTENSIVE plastenka ali aplikator poškodovana, ne uporabite tega izdelka.
 • Za zagotovitev primernega odmerjanja in higiene lahko plastenko uporablja le ena oseba.
 • Medsebojno delovanje kapljic Vizol S INTENSIVE in raztopine za kontaktne leče,  drugih kapljic za oko ali mazil za uporabo v očesu ni znano.  Če uporabljate sočasno še druge izdelke za uporabo v očesu, počakajte z apliciranjem najmanj 15 min pred vsakim naslednjim odmerjanjem.

Opomba:

Neposredno po uporabi kapljic se vaša vidna sposobnost lahko zmanjša. V tem kratkem času ne upravljajte vozil ali strojev, temveč počakajte, da se vam povrne jasna slika.

Drugi so kupili tudi

Medicinski pripomočki
Spletna cena 0,23 €

10% popust ob prijavi

Popust ne velja za zdravila brez recepta, medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS, izdelke, ki so že v akciji in izdelke, za katere področna zakonodaja ne dopušča nudenja popustov.

Bodite vedno na tekočem!

Prijavite se na e-novice in vedno boste
na tekočem o prodajnih akcijah in
novostih v ponudbi!

Telefon
{{ errors.first('newsletter_form.ime') }}
{{ errors.first('newsletter_form.priimek') }}
{{ errors.first('newsletter_form.email') }}

S PODPISOM TE PRISTOPNICE IZRECNO SOGLAŠAM, DA ME O UGODNOSTIH, DEJAVNOSTIH, STORITVAH IN DOGODKIH SANOLABORJA OBVEŠČATE PREK IZBRANIH KANALOV.

Z oznako v okvirčku soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., obdeluje moje nakupe in moje osebne podatke ter zame pripravi prilagojeno ponudbo blaga in storitev ter me o njih obvešča prek izbranih kanalov obveščanja (elektronska, pošta, mobilni telefon, klicni center, aplikacije ali klasična pošta).

Z OZNAKO V OKVIRČKU Soglašam, da lahko Sanolabor, d. d., moje osebne podatke uporabi za izvajanje neposrednega trženja in da lahko pridobljene podatke iz tega obrazca, podatke o mojih nakupih ter podatke, ki bodo nastali z uporabo kartice ugodnosti Sanolabor, uporabi za oblikovanje mojega profila za namen izvedbe trženjskih raziskav.